icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
5. jan 2011

dnes bola hrášková polievka a halušky s kyslou kapustou 🙂 a zajtra budú vypražané ryby a zemiaková kaša 😅

katy2
5. jan 2011

dnes aj zajtra segedinsky gulas s domacou kysnutou knedlou a zemiakovo-mrkvickova polievka

lucka1987
5. jan 2011

vyvar z kurataaa mnaaam 😀 😀 a kuriatko asi obalim v trojobale alebo ho upecem 😅

zuzana12345
5. jan 2011

@l.lara presne tak 🙂

00vladka00
6. jan 2011

dnes bude zemiaky na cibulke a parek.a mozno aj polevka.

5katarina7
6. jan 2011

nám zostala polievka zo včera,a dnes robím pizzu na dcérine želanie 🙂

kibuk
6. jan 2011

dnes kuracie sote zahustene so syrom 🙂 🙂 a cestovinka a zemiačkova polievka 🙂

titkovamiriam
6. jan 2011

polievka zo vcera a cestoviny s karfiolom a syrovou omáčkou-sviatok nesviatok masa mam dost

5katarina7
6. jan 2011

@titkovamiriam mohla by si napísať,ako robíš tie cestoviny s karfiolom a syrovu omáčkou?

veverina
6. jan 2011

Dnes pecene kura + ryza s hraskom a kukurickou..

titkovamiriam
6. jan 2011

jasne 🙂 uvarím cestoviny.karfiol uvarím v osolenej vode uplne do makka a potom nakrájam na male kusočky,Opražíme si cibulku/niekedy aj slaninku no dnes nie/ a hodim na nu uvareny karfiol-len osmahnem a syrovu dnes robím s dvoch babmino syrov a 100g nivy-len to roztopím nad parou dochutim cesnakom.Na cestoviny dam karfiol zalejem syrovou omackou a este posypem struhaným syrom.

kaara1980
6. jan 2011

ja som robila segedín a dúfam,že vydrží aj do zajtra obeda

traktor
6. jan 2011

ahojte, u nas dnes bravcova krkovicka v alobale + zemiaciky + slaninka + cibula , kuracia polievka a zas mam vybrate listkove cesto/+kecup+sunka +syr/ ...a bude to co vcera, detom to zachutilo a robim tie rozky, co ste tu dali ten link...len...no len som isla presne podla receptu a ja som musela dat ovelaviac mlieka, lebo inak sa cesto nedalo robit...tak snad to bude ok.. 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
traktor
6. jan 2011

@stvura ako rozteky...vcera som dala aj foto, tak kuk..je to tak lepsie, kazdy si zoberie to svoje..

sharlotta
6. jan 2011

Kedze my dnes mame Vianoce, tak kapustnica, salat a rezne 😉 Aspon takto...ked uz nie plna vecera... 😝

stvura
Odpoveď bola odstránená
traktor
6. jan 2011

@stvura jj, listkove cesto sa da plnit hocicim...u nas listkove ideee 🙂 , mam velmi rada to s tesca, je lacne a velmi dobre sa s nim robí..

azuz
6. jan 2011

u nas dnes sosovicova polievka s fliackami a zeleninou, podobna ako fazulova a fajne domace buchty na pare, mnam 🙂 a aj fliacky mam domace, vcera som hnietla cesto, ako stara babka 😀

azuz
6. jan 2011

@traktor veru listkove cesto je dobre, ci na sladko, alebo slano, chuti vzdy dobre 🙂

nada1326
6. jan 2011

@traktor mozes mi napisat uplne presny postup ako si robila tie rozteky, ktorych foto mas na predchadzajucej strane? vdaka

5katarina7
6. jan 2011

@titkovamiriam ďakujem,je to určite mňamkové 🙂

mia258
6. jan 2011

Sójové a kuracie mäso s vínovo-slivkovou omáčkou + zemiaky, a syrové pagáčiky 😵

iinuska
6. jan 2011

aby sa dojedlo udene, tak zemiakova omacka s udenym a chlebom

traktor
6. jan 2011

@nada1326 listkove cesto vyvalkas, nakrajas na stvorce, potries kecupom, das platok sunky, platok syra, stocis, das na plech a upecies..rychlo , jednoducho, mnam...a plnit môzes cim len chces... 😉

traktor
6. jan 2011

a moje uplne prve rozky a super aj bez pekarnicky 😉 ...techniku zlepsim..ked na to pridem ako sa rozok taky naozaj robí 😀

juliagregor
6. jan 2011

@traktor na dama.cz som videla videopostup robenia rožtekov 😉 a si šikovná 😉 🙂

traktor
6. jan 2011

@juliagregor dakujem , pozriem si to...ja som hladala a nikde som to nevedela najst

juliagregor
6. jan 2011

@traktor http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php alebo sa opýtaj kočiek tu...oni to majú preluskané 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/recepty-a-tipy-na-pouzivanie-domacej-pekarne/
mala som to niekde uložené, len to neviem rýchlo nájsť

mmonika
6. jan 2011

no my mame dnes cinu z kuracich prsicok .. som to varila po prvy krat v tlakovom hrnici .a poviem Vam to bola mnamka .... 😉 masko krasne lahodne ... asi som sa zamilovala do tlak.hrnca 😀 😀 😀 😀 😀