Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nakup aha,už ti niekto poslal,nevšimla som si 😉
u nas bude v najblizsej dobe paella s morskymi plodmi (kalamare, tigrie krevety, slavky, musle) .... podliate bielym vinkom a uz sa neviem dockat 🙂
@levandullka mozem poprosit recept na tie mufiny?
Dnes sme si dali zemiacky, ryzu a rezne na ruby s cibulou a kecupovou stavou 🙂 a hovadziu polievku s rezancami 🙂 a zase nemam foto ako vzdy :D
@nelinka1311 mozem poprosit recept na tie hniezda?
kelova polievka a kuracie rezne,zemiaky, a este bbekovnik 🙂
@daina1 Receptik som pridava asi stranku-dve dozadu 🙂. Alebo potom v mojom fotoblogu 😉
ahojte ženy 😉 , u nás dnes : kuracia polievka s drobkami, zapekané kuracie prsia s broskyňou (kukuricou pre staršiu) + syr + smotana 10% s ryžou, naše obľúbené jedlo 😉
včera bola zemiaková omáčka s vajíčkom a pagáčiky od svokry
pekný deň prajem 😉
čína z morčacích prs(mala som napacované na 2 dni), opekané "kružalky"(zemiaky nakrajane na kružky), polievka vajíčková
Keďže sa mi dnes nechcelo ísť do obchodu spravila som bračové na spôsob roštenky.. 😝 😝 😝 🙂 🙂 🙂
A recept http://ow.ly/iGDTL
ahojte,nemáte niekto osvedčeny dobrý recept na krtkovu tortu,našla som niekolko,ale každý je iný a neviem,ktorý robiť,díkles 😉
@lululka555 ja som ich mala v strede trochu surové, krát som ich tam nechala 😢 som krava 😀
@levandullka a kolko ti vyšlo z toho muffín ??

u nas dnes: oblubena zeleninova polievocka a hovadzie na hrasku s ryzou a kapustovym salatikom 😉