icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dadka75
12. mar 2013

@kamilkak Je to možné, tých receptov je určite strašne veľa...

gianni
12. mar 2013

včerajšie slivkové gule s čokoládou,makom a orechami(z polotovaru) pre manžela
dnešné znojemské mäso(hovädzina s uhorkami a vareným vajíčkom) s tarhoňou
a z lístkového kvietky so slivkovým lekvárom a také čudo(jablká,tvaroh,škorica,hrozienka a orechy)
😉

nakup
12. mar 2013

@bronia13 ak nabudúce zabudneš namočiť fazuľu ja ju nenamáčam pridám trošku prášku do pečiva a fazuľa je raz dva a ani ten prášok necítiť

marionetta
12. mar 2013

@daniz to mám rada aj ja,len s tou cuketou to nikomu nechutí,len mne 🙂 a moja sestra tam napr. nakrája aj kúsok párku alebo salámy 🙂

michaelamilan
12. mar 2013

Vývar s pčeňovými knedličkami, pečená sekaná so zemiakmi a čalamáda no a ako dezert pudingový koláčik 🙂 Len teraz som dovarila....pri malom nejako nestíham 😀 Asi budem variť deň vopred- večer.......

bronia13
12. mar 2013

@nakup wow dik super skoda ze som to vceranevedela lebo som to varila skoro 4 hodiny, slo ma slak trafit 😒

womankc
12. mar 2013

@titkovamiriam ďakovala 🙂

natal12
12. mar 2013

@michaelamilan Ten koláčik vyzerá nádherne 🙂 🙂 tu ozdobu navrchu si spravila zo šparádlom ?? a to je biele je šlahačka ?? som ja ale sprostá :D:D:D

rastulka
12. mar 2013

@daniz Hodiš recept na zapečené cestoviny s brokolicou 😉 Vdaka

kamilkak
12. mar 2013

p://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-cestoviny-s-brokolicou-fotorecept/21737-recept.html

nelly3
12. mar 2013

fazulova polievka na sladko ( mrkva, petrzlen, zeler, cibula, zemiaky), klobaska, udene rebra + siroke rezance 😉

chorale1
12. mar 2013

@danielaj prosím ťa odpisovala som ten jablkový polozákusok a v základných surovinách nepíše mlieko do cesta a v postupe napísala, že dala pohár mlieka - tak potom ako? ako si robila ty piškotu?

michaelamilan
12. mar 2013

@natal12 ten vrch som spravila s príborovým nožíkom 😀 lebo som nemala doma špáradlo hííííí a vrch je pochúťková smotama. http://varecha.pravda.sk/recepty/pudingovy-kola...

natal12
12. mar 2013

@michaelamilan ale vyzerá krásne 😉 mne sa to nikdy nepodarí neviem prečo 😒 a inak ten koláčik z varechy som už robila viac krát heeeeh 😀 a to si dala karamelový toping či čo to je ??

danielaj
12. mar 2013

@chorale1 ano, ja som si to tiež všeimla, že nepísala mlieko, ale ja som dala, robila som podľa postupu 😉

nelinka1311
12. mar 2013

ahojte,my dnes fazulolova polievka s domacou mrveničkou a striasky s kyslou kapustou

nelinka1311
12. mar 2013

@pami2 treba nechať poriadne uschnuť,aj my ju robievame a ešte nikdy nesplesnela

nelinka1311
12. mar 2013

dnes som bola v meste po dlhom čase a bola som strašne hladná,tak narychlo som zabehla do cukrárne a mali tam marlenku,dala som si orechovu,bola užasná.strašne by som ju chcela upiecť,nemate niekto zaručene dobrý recept a jednoduchy 😉 kedže s marlenkou je tooooľko roboty 🙂 ?

danielitka26
12. mar 2013

dnesna vecera palacinkyyyyyy 😀

11nika11
12. mar 2013

Este tepleee...Kolaciky na vecer,k Panelaku 🙂

lalus
12. mar 2013
luciok
12. mar 2013

Dobrý večer žienky, takže my sme dnes jedli kyslú polievku, v ktorej sa vyvarili klobásky a iné údeninky, dojedali sa zapekané hovädzie rezne z nedele a urobila som pár palaciniek ako maškrtu po obede. No a keďže u nás zúri choroba (mm je KO), tak som urobila ovocný šalát

sonitta
12. mar 2013

@macka23 ahoj prosííím ta das mi recept na tu knedlicku? dakujem pekne 😉 😉

macka23
12. mar 2013
nakup
12. mar 2013

@nelinka1311 www.mimibazar.sk/recept.php?id=4463, ale keď syn nemá rád orechy ja robievam túto ako natal 12 a tá je vynikajúca, čím dlhšie stojí tý mepšia 😀

natal12
12. mar 2013

@nakup ja som ju robila prvý raz v živote a je fantastická 😉 zbožnujem 🙂

megika1
12. mar 2013

prispatáááá....pri grile 😀 😀 😀 ...na budúce rozpálené na 75 % a 2 min. pod grilom ..nič horké,čiže nezdravé sme nepapali.....lupene prismahnutých jabĺk skončili v koši,zbytok super

danielaj
12. mar 2013

ahojte, u nás dnes navaril dedko parádnu rajčinovú polievku s písmenkami, strúhaným syrom a bazalkou, dusené zemiaky s cibuľkou, brokolicu na pare so syrom - že ide chudnúť 😀 a aké dobré to bolo, ja keď som prišla z práce som urobila kuracie soté s čínskou zeleninovou zmesou,, k tomu trojfarebné vrtulky a aby toho nebolo málo, tak som piekla kaiserky, že budú na ráno, no ale ako som čakala, polovicu ich zjedli pri telke 😉

krpcok
12. mar 2013

Špenátové halušky so syrovou omáčkou a kuracím maskom 🙂