icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chantalle
13. mar 2013
klapinka
13. mar 2013

Vcera sme mali polievky zo zelenych strukov a zapecene chlebiky- ala pizza co chladnicka dala, a dnes smotanovovo- zelerove kuracie masko s tagliatelami. Puding, navnadila ma jedna z vas ze slubila dcerke 🙂 , tak sme si aj my urobili a pondelok sme si urobili rychlovecku kolacik so zmrazenym ovocim na vrchu s cukrovou- javorovou polevou 😝

Teraz uz len predychat vase langose 😀 asi na ne neprestanem mysliet,az kym ich nebudem jest 😵

lululka555
13. mar 2013

@tremonti ahoj dakujem, ja som robila podla http://varecha.pravda.sk/recepty/babkin-jablkov... ,z polovicnej davky do okruhlej formy. 🙂

ivetka1981
13. mar 2013

Dnešný môj premiérový kakaovník a na večeru naša klasika,kt.máme všetci radi-franc.zemiaky 😉

eva7780
13. mar 2013

madarsky gulas+knedla,zajtra budu slivkove gule 🙂 z lidlu 😀 😀 a ostalo aj s gulasu

danielaj
13. mar 2013

ahojte, u nás sme dnes dojedali rajčinovú polievku zo včera, a robila som fašírky a zemiaky na cibuľke, hranolky a ľadový šalát k tomu 😉

daniz
13. mar 2013

@veve39 nie to je rýchlovka 🙂

aadulik2110
13. mar 2013

včera som robila hókus pókus....nakoľko mi nikto nedal žiadny tip, čo s rezňami, tak som si našla recept na rezne a namiesto surového mäska som pripravila už hotové rezne, len som z nich odstránila trojobal a cez noc sa kupkali v jogurtovej šťavičke. Obalila v strúhanke a vysmažila a ani nebolo poznať, že už boli raz vyprážané. K tomu som spravila zemiačky a šalát z červenej repy s chrenom.

vivusika
13. mar 2013

hrachová polievka bola od včera, šúľance s makom alebo s grankom, segedínsky guláš na zajtra + domáca knedla a ešte idem urobiť grécky šalát a ovocnú tortu na zajtra - príde na návštevu mužova dcéra s frajerom 🙂

elfka.elfka
13. mar 2013

@klapinka jeej ten kolac vyzera stavnato, nedas receptik? Dik 🙂

titkovamiriam
13. mar 2013

dnes som tahala dvanastku,a nevarila som ale Michal spravil zeleninovo masovu polievku s tvarohovymi knedlickami a chleba vo vajci.Tak mu zajtra na oplatku spravim paradajkovu polievku a činu 😉

mirage
13. mar 2013

Vecera navarena 🙂

mirage
13. mar 2013

Aha, a este foto 🙂

anos18
13. mar 2013

@eliska07 No ved ja som davala od Raja Acidko (asi tas sa vola). To je dobre. Ved aj zakysanka je kysle mlieko, nie? 🙂

gianni
13. mar 2013

@mirage podobne aj u nás bolo,len tentokrát bez vínka a navyše + slaninka a zeleninka,stále si poviem že si dám už niečo zdravšie a väčšinou to skončí takto 😀 ked mna tie zdravé veci nevedia nasýtiť 😉

mirage
13. mar 2013

@gianni My takto vynimocne, ale raz za cas neuskodi, vsetko s mierou..A svoju pol hodinku na stepperi uz mam za sebou tak mozem 😎

trudka4
13. mar 2013

@lencyca děkuju

trudka4
13. mar 2013

Honila mě dnes mlsná, tak jsem upekla podle tohoto receptu : http://varecha.pravda.sk/recepty/plnene-kysnute...
A jsou dost žravé ....

lenuss84
13. mar 2013

@ivetka1981 prosim posli recept na kakaovnik.diky!

ivetka1981
13. mar 2013

@katy2 poprosim ta o receptik na tie moravske kolaciky

anos18
13. mar 2013

Dnesne hubove rizoto

nakup
13. mar 2013

Ahojte mi dnes na rýchlo špenátové halušky zo šunkovosotanovosyrovou omáčkou. Rýchle a dobré 😀

megika1
13. mar 2013

@mirage ešte by som poprosila chren 😀 😀 😀

megika1
13. mar 2013

kolienka s vajcom ani náhodou 😀 😀 😀 😀 .....budú tvarohové rezance,aj s kyslou smotanou a kôprom a dnešná hrachovka

zuzananinka
13. mar 2013

ženy poradte mi - chcela by som urobiť tvarohový závin alebo aj kakaový - ale nech je taký podobny vlhký ako čo ja viem napriklad tie penam záviny - teraz som kuk fotočky a to čo si robila Ty @ivetka1981 vyzerá ako taký nejaký závin - - dakujeeeem za receptíky

blanocka
13. mar 2013

ja robievam pudingovy zavin a je mnam stavnaty 🙂

Cesto: 90 dkg hladkej múky, 10 dkg práš. cukru,
2 kocky droždia, 4 dcl mlieka, 5 PL oleja,
1 vanilka, 1 práš. do pečiva, štipka soli, 2 vajcia

Krém: ½ l mlieka, 2 čokoládové pudingy, 4 PL kakaa,
30 dkg kryšt. cukru, 250 dkg Palmarínu

z mlieka, cukru, pudingov uvaríme hustý puding. Do mierne vychladnutého pudingu pridáme maslo a necháme vychladnúť.
Zo surovín vypracujeme cesto a necháme ho asi 15 min. vykysnúť. Potom ho rozdelíme na 6 častí, každú vyvaľkáme na obdĺžnik, naplníme, zavinieme. Nakoniec spletieme po dva záviny do vrkoča, čím vzniknú 3 pletenky. Uložíme ich na vymastený plech, necháme mierne nakysnúť, potrieme vajcom a dáme piecť na 20-40 minút podľa toho, ako nám pečie rúra.

lucikusik
13. mar 2013

@novamamima Vianočku pečiem podľa tohto receptu a z obchodu už ani nekupujeme. http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrn...

kvetinka211
13. mar 2013

my sme dnes mali sosovicovy privarok s psenicnymi fasirkami .. mnam 🙂 vcera bol sosovicovy privarok s vajickom a chlebom, zajtra budu psenicne fasirky so zemiakovou kasou a cviklou, piatok fazulova polievka s lievancami (asi), v sobotu morcacie prsia narychlo na panvici so salatom a nejakou prilohou, v nedelu asi zapekane so syrom, ryza a salat. Som hrda ze nezvyklo mam na par dni dopredu naplanovane co sa bude varit :D
No a mlady pan bude mat asi nieco ine, tomu musim vacsinou este varit zvlast.

nakup
13. mar 2013

@chantalle sú chutné ? lebo aj ja ich mám v mojej kuchárskej knihe na varecha.sk