Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak dnes rizotto a kremova zemiakova polivka, pre deticki aj palacinki 😀
ahojte, chcela by som sa spýtať v tomto recepte na osie hniezda http://varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-v... ako kyslé mlieko dávate zakysanku? 🙂
@lululka555 z oleja to neni 😉 mamina dáva menej aj ja 🙂
DNES sme mai hribikovu polievku ja som mala falafel ale kupený od turka :D a priatelovi som spravila v bravcovu panenku s karamelizovanou salotkou a opekane zemiaciky 🙂 a potom americke cookies 🙂 mňam ! a domaci ladový cajik pijeme celý deň 🙂
Ahojte,u nas dnes na obed zeleninova polievka a zo včera faširky na plechu s hranolkami 🙂 no a na večeru zapekane cestoviny so zeleninkou, / žiadna brokolica,bo do obchodu s malou som sa nedostala v tejto fujavici 😠 / 😉
@nikushkasa Kapustovy slimak vyzera lakavo, podelis sa o recept? Dakujem . 🙂
@martina234 obyčajné mlieko može byt 😉
@veroninna1 škoda že to neni dobre vidieŤ 😒
@natal12 Cesto:3 hrnceky polohrubej muky, 2 hrnceky kryst. cukru, 1 hrncek mlieka, 1/2 hrncek oleja, 2 vajcia, 1prasok do peciva, 1 vanilkovy cukor Poleva: pol hrnceka masla, 2PL kakaa, 1 hrncek prask. cukru, rozpustit vo vodnom kupeli, po upeceni kolaca naliat na vrch a posypat kokosovou muckou.
@veroninna1 si zlatá dakujém 🙂 som sa to pokúšala vyčítat z tej fotky ale nejde to :D a na tú polevu to maslo má byt roztopené ??
Ahoj,rozhodla som sa ze zacnem trocha zdravo sa stravovat 😝 ,nakupila som sojove maso,granule,platky,sliziky...atd..mam ich plno...vygooglila som milion receptov 😖 no zaujimala by ma Vasa skusenost..este som nikdy nevarila ani nejedla nic zo sojoveho masa..ako ho najlepsie ochutit? popripade nejaky overeny receptik... 😀 Dakujem 😉
ja som mala dnes vybavovačky takže varila moja mamina, takže bola zelená fazuľka nakyslo a pečená jaternica so zemiačkami 🙂
@natal12 nie roztopene, ono sa ti to roztopi nad tym vodnym kupelom
@karotkaa samozrejme, zabudla som ho prilozit.. 😝 😝 Nech sa paci recept http://tipnajedlo.sk/recepty/kapustovy-slimak 🙂 🙂 🙂
@veroninna1 inak moja 2 vajička neni málo ?? a ty davas na menší plech ci ? 🙂
@natal12 2 vajcia stacia a dala som na taky klasicky plech, ak das na mensi, kolac bude vyssi, ale nebol nizky ani takto.
@veroninna1 ok,ale zas zalezi jaké su vajička velké 😅 tie z obchodu su male jak neviem co takze dam viac asi 😉
@martina234 Ahoj, ja som dala Acidko od Raja, prihriala som ho v pohari v mikrovlnke.
@natal12 kludne daj, pokazit tym nepokazis nic
@ivetka1981 poprosim recept na ten zavin
ahojte, dneska rýchly obed a bez zvyškov 🙂, lebo konečne po vyliečení všetkých členov rodiny aj babiek a nekonečného sťahovania, ideme navštíviť po troch mesiacoch mojich rodičov 🙂 ... takže dnes francúzska zo sáčku 😉 , pečená jaternička so zemiakmi a kyslou kapustou, mňam 🙂
ahojte ..u nás mrzne všetka doprava mešká,,,
u nás už navarené zemiaková kyslá a zemiaková múčna kaša s opraženou cibulkov.. aj na zajtra...
ranajky maslovy chlebik s maslom a citronovym čajom.
polievka zo vcera a vyprazany syr zemiaky tatarka

ahojte u nás dnes bravčové masko s cuketou a hráškom s bulgurom a cesnakovo cibulová polievka s lodičkami z celozrnného chleba zapečeného so syrom