icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bobinkask
14. mar 2013

ahojte u nás dnes bravčové masko s cuketou a hráškom s bulgurom a cesnakovo cibulová polievka s lodičkami z celozrnného chleba zapečeného so syrom

4divokakocka
14. mar 2013

tak dnes rizotto a kremova zemiakova polivka, pre deticki aj palacinki 😀

martina234
14. mar 2013

ahojte, chcela by som sa spýtať v tomto recepte na osie hniezda http://varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-v... ako kyslé mlieko dávate zakysanku? 🙂

natal12
14. mar 2013

@lululka555 z oleja to neni 😉 mamina dáva menej aj ja 🙂

katy2
14. mar 2013

ahojte 🙂 dnes paradajkova plievka s ovsenymi vlockami miesto zavarky a parena morcacia rolada, zemiakove pyre a pecena cvikla
a na veceru cerstve zemlicky 🙂

simonka16
14. mar 2013

DNES sme mai hribikovu polievku ja som mala falafel ale kupený od turka :D a priatelovi som spravila v bravcovu panenku s karamelizovanou salotkou a opekane zemiaciky 🙂 a potom americke cookies 🙂 mňam ! a domaci ladový cajik pijeme celý deň 🙂

rastulka
14. mar 2013

Ahojte,u nas dnes na obed zeleninova polievka a zo včera faširky na plechu s hranolkami 🙂 no a na večeru zapekane cestoviny so zeleninkou, / žiadna brokolica,bo do obchodu s malou som sa nedostala v tejto fujavici 😠 / 😉

veroninna1
14. mar 2013

dnes som piekla ten kokosovy kolacik a je velmi chutny, vonavy a hlavne jednoduchy 🙂

karotkaa
14. mar 2013

@nikushkasa Kapustovy slimak vyzera lakavo, podelis sa o recept? Dakujem . 🙂

natal12
14. mar 2013

@martina234 obyčajné mlieko može byt 😉

natal12
14. mar 2013

@veroninna1 škoda že to neni dobre vidieŤ 😒

veroninna1
14. mar 2013

@natal12 Cesto:3 hrnceky polohrubej muky, 2 hrnceky kryst. cukru, 1 hrncek mlieka, 1/2 hrncek oleja, 2 vajcia, 1prasok do peciva, 1 vanilkovy cukor Poleva: pol hrnceka masla, 2PL kakaa, 1 hrncek prask. cukru, rozpustit vo vodnom kupeli, po upeceni kolaca naliat na vrch a posypat kokosovou muckou.

natal12
14. mar 2013

@veroninna1 si zlatá dakujém 🙂 som sa to pokúšala vyčítat z tej fotky ale nejde to :D a na tú polevu to maslo má byt roztopené ??

deepred22
14. mar 2013

Ahoj,rozhodla som sa ze zacnem trocha zdravo sa stravovat 😝 ,nakupila som sojove maso,granule,platky,sliziky...atd..mam ich plno...vygooglila som milion receptov 😖 no zaujimala by ma Vasa skusenost..este som nikdy nevarila ani nejedla nic zo sojoveho masa..ako ho najlepsie ochutit? popripade nejaky overeny receptik... 😀 Dakujem 😉

chorale1
14. mar 2013

ja som mala dnes vybavovačky takže varila moja mamina, takže bola zelená fazuľka nakyslo a pečená jaternica so zemiačkami 🙂

veroninna1
14. mar 2013

@natal12 nie roztopene, ono sa ti to roztopi nad tym vodnym kupelom

nikushkasa
14. mar 2013

@karotkaa samozrejme, zabudla som ho prilozit.. 😝 😝 Nech sa paci recept http://tipnajedlo.sk/recepty/kapustovy-slimak 🙂 🙂 🙂

ibajeho
Odpoveď bola odstránená
natal12
14. mar 2013

@veroninna1 inak moja 2 vajička neni málo ?? a ty davas na menší plech ci ? 🙂

veroninna1
14. mar 2013

@natal12 2 vajcia stacia a dala som na taky klasicky plech, ak das na mensi, kolac bude vyssi, ale nebol nizky ani takto.

natal12
14. mar 2013

@veroninna1 ok,ale zas zalezi jaké su vajička velké 😅 tie z obchodu su male jak neviem co takze dam viac asi 😉

anos18
14. mar 2013

@martina234 Ahoj, ja som dala Acidko od Raja, prihriala som ho v pohari v mikrovlnke.

veroninna1
14. mar 2013

@natal12 kludne daj, pokazit tym nepokazis nic

anos18
14. mar 2013

@deepred22 ahoj, ja som skusala spizy zo sojoveho masa, bolo to so sampionmi. Recpet si uz nepamatam, viem len, ze bol uverejneny na obale od sojoveho masa. Bolo to dobre.

viktoria12
15. mar 2013

@ivetka1981 poprosim recept na ten zavin

betka22betka
15. mar 2013

tekvicový prívarok s kôprom a vareným párkom/ ja v prívarku vždy uvarím aj na malé kocky pokrájané zemiaky/. Milujem takéto jedlá.....

raszuz
15. mar 2013

ahojte, dneska rýchly obed a bez zvyškov 🙂, lebo konečne po vyliečení všetkých členov rodiny aj babiek a nekonečného sťahovania, ideme navštíviť po troch mesiacoch mojich rodičov 🙂 ... takže dnes francúzska zo sáčku 😉 , pečená jaternička so zemiakmi a kyslou kapustou, mňam 🙂

raszuz
15. mar 2013

@chorale1 máme dnes rovnaký obed 🙂

mata71
15. mar 2013

ahojte ..u nás mrzne všetka doprava mešká,,,
u nás už navarené zemiaková kyslá a zemiaková múčna kaša s opraženou cibulkov.. aj na zajtra...
ranajky maslovy chlebik s maslom a citronovym čajom.

tinuskaha
15. mar 2013

polievka zo vcera a vyprazany syr zemiaky tatarka