icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
11. jan 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34204 moja pizza

a ja dnes kalerabkova polievka a lievance 🙂

sušene droždie by som nechala tiež nakysnuť 🙂

lyongirl
11. jan 2011

@morca3 ja robím frankfurtskú takto:
Na olej dáme jemne pokrájanú cibuľu, kedˇzačne peniť pridáme na kolieska pokrájané párky a chvíľku opekáme, potom pridáme červ. papriku a zalejeme vodou. Pridáme na kocky nakrájané zemiaky a varíme do zmaknutia. Na konci trošku zahustím s Gustinom, kto chce, môže s múkou a myslím, že by tam mohla ísť aj majoránka, petržl. vňatka, popr. korenie, kto čo ľúbi, ja nedávam nič, lebo deti nechcú...

zajo79
11. jan 2011

@lyongirl frankfurtska polievka by mala byt fazulova zo zeleninou a parkom, ci nie?

monkka21
11. jan 2011

@zajo79 loyngirl ma pravdu s tym receptom .akurat zzabudla na frankfurtske parky nakrajane na koliecka.staci ked tam date majoranku ale nemusi tam byt.🙂

morca3
11. jan 2011

@lyongirl dakujem zajtra vyskušam 😎 mam síce namočenu fazulu že zajtra urobím na kyslo s udenymi rebramy ale mala mi kysle polievky vobec nechce tak jej skusim frankfursku 😉 dufam že jej bude šmakovať 😕 bo ona luby len vyvary a zaprazene polievočky a to furt tie iste 4 dokola jej varím tak že skusim tuto ako mala som ju strašne zbožnovala ešte raz dík a zajtra dam vedieť ako pochutí malej 🙂

tosomja
11. jan 2011

Ja som dnes robila boloňské cestoviny zapekané...a banány v čokoláde so šľahačkou mňamka

aero
11. jan 2011

no a ja som dnes robila , hrachovú kašu s klobáskou a cibuľkou - joj bola mňamkováááá 🙂

eva7780
11. jan 2011

@aero u nás to isté 😀 teda okrem tej cibulky 😉

aero
11. jan 2011

@eva7780 - no , dala som ju tam 😨 , ale bolo to chutné, po dlhej, dlhej dobe 😀

lyongirl
11. jan 2011

@monkka21 párky na kolieska spomenuté sú, akurát som nenapísala aké párky 😉
@morca3 som zvedavá, či bude chutiť, ja ju v podstate robím podľa tohto receptu, akurát ja neviem dať múku na olej bez hrčiek, preto ja zahusťujem nakoniec...
http://varecha.pravda.sk/recepty/frankfurtska-p...

zuzka1.
11. jan 2011

@zajo79 uz kde , je to v novom case pre zeny, aktualne cislo, ze netreba 😉

zuzka1.
11. jan 2011

@titkovamiriam to je bez drozdia?
super, nestvrdne,?
dakujem pekne

titkovamiriam
11. jan 2011

hej bez droždia a nestvrdne -nestihne 🙂 a moje dnesne varenie 🙂 -droždie v haluškach

monkka21
11. jan 2011

@lyongirl prepac som si nevsimla

5katarina7
11. jan 2011

ja dnes bravčové mäsko na hrášku s ryžou.

terez34
11. jan 2011

@zrzulka ja robim kakaovy zavin tak ze rozvalane cesto potriem maslom dam granko kakao trochu cukru a zviniem

makovu: mak pocukrujem a sparim horucim mliekom a mam rada tiez ked sa postruhaju jablcka a daju zomlete orechy
jablkova je klasika jabka cukor skorica a trochu pokvapkat roztopenym maslom

mukky
11. jan 2011

ja dnes domáca pizza ,tá sa podarila skvelo a domáci chlebík pečený v rure,ten sa trosku nevydaril foremne 😀 ,robila som 100 vecí naraz ale chcela som skusiť aj inak ako v pekárničke,chutovo je vynikajuci 😅

babika0
12. jan 2011

u nas sa pecu jaternice so zemiakmi.

5katarina7
12. jan 2011

my dnes gulášová polievka a palacinky.

eva7780
12. jan 2011

kuracia pečienka a zemiaky

daniz
12. jan 2011

Sobota - cenaková polievka , pečené jelítko, varené zemiaky,čalamáda,
Nedeľa - paradajková polievka , zeleninovo-zemiakové placky + kur.prsia, večera cesnačka
Pondelok - kurací perkelt + halušky, večra halušky /čo zostali/ s vajíčkom
Utorok - na večeru cestovina s lekvárom a opraženým maslom mňam,
dnes -na večeru langoše

daniz
12. jan 2011

@titkovamiriam Ďakujem za super rýchlovku na pizzu... 😉 😉 😉

l.lara
12. jan 2011

dnes: paradajkova polievka, kuracie s tatarkou (robim prvy krat:o)) +, zemiaky + salat z cinskej kapusty

kaara1980
12. jan 2011

my dnes halušky s bryndzou

lyongirl
12. jan 2011
traktor
12. jan 2011

ahojte , u nas dnes kuracia polievka, rizoto s bravcovym mäskom a skvarkove pagace 🙂

chorale1
12. jan 2011

ahojte, u nás dnes hrášková s krupicovými haluškami a hovädzie so slaninkou, ryža. 🙂 zajtra cesnačka a halušky s kapustou

cervena_ciapocka
12. jan 2011

ach 😵 milujem túto tému 🙂 🙂 a aj keď niekedy nič nenavarím, aspoň si to tu prečítam, predstavím to všetko dobré a hneď je mi lepšie 😅 😀 😀 🙂
.... u nás dnes bola mliečna polievka so zelenou fazuľkou, sviečková s knedľou a puding 🙂

titkovamiriam
12. jan 2011

kelový prívarok a parkami a polievka zo vcera 🙂

iinuska
12. jan 2011

@titkovamiriam super, uz viem, co najblizsie varit. Kel sme uz davno nemali