icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babika0
13. jan 2011

@denne73 je v tom syr, taky z lidla bulharsky, ci balkansky, potom nejaky iny syr, take roztieratelny, co uz nikto nechcel jest. dalej veto, tatarka, cibula, za lyz. horcice, dve vajicka na tvrdo. a bolo. jaaj a este feferonky. ale voobec nestipala.

titkovamiriam
13. jan 2011

dneska polievka Miso
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36303&use...
a utopence boli na olovrant,maminka sa hrala 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36308&use...
a ryžový som nedala este nenahodila

babika0
13. jan 2011

@titkovamiriam hmm tak by som si dala ryzovy nakyp od maminky. ja som to este nerobila, ani nebudem, u nas by sa to nezjedlo, koli jednej porcii pre mna ani riady machat nebudem. urcite bol dobryyyy. slinky mi tecu.

titkovamiriam
13. jan 2011

😀 vsak už ani nieje ledva som ho nafotila 😀

denne73
13. jan 2011

@babika0 hm??? mnam

juliagregor
13. jan 2011

slepačia polievka
morčacie prsia na sposob sviečkovej, cestovina
syrové minipagáčiky
pizzové kolieska
tvarohový koláč
jablkový koláč
zemiakový šalát
zuzkin šalát...

nebojte sa, nezjeme tolko, to aj na zajtra 😀 ..-máme oslavu

zucha
13. jan 2011

vlockova polievka, masovy kolac a k nemu domaci razny chlieb.
Dcere kazali vylucit mlieko zo stravy. TAkze som bola zdesena, ze co piect, ale nasla som nieco uplne uzasne. Mali to deti na veceru 😉 http://www.schutou.sk/index.php/recepty/dezerty...

murinka
13. jan 2011

ja som dnes varila ryzovy nakyp a polevka od vcera zeleninova 🙂

krasnasvadba
13. jan 2011

@lucka1987 tak velmi velmi drzim palce 😉

zuzuz1
14. jan 2011

ahojte baby... hmmm vidim ze sa to tu pomenilo... pomaly nikoho tu uz nepoznam... ach jaj to je dan za to ze som tu dlho nembola... 🙂
mi dnes tak vselijak... mame este spanielaky zo vcera ale mne uz ide meso krkom... preto sa vas PYTAM: ma niekto recept na ZELENINOVE lasagne, rada by som nieco overene bo z receptov nevyhutam ci to bude dobre chutit 🙂

hej a je to trosku zaciatocnicka otazocka...trosku dost... polievka zo zavaranych luskov? biela? poradi niekto? :D

zuzuz1
14. jan 2011

ach ospravedlnujem sa predsa tu vidim zname tvare 🙂
@zucha zdravim ta 🙂

titkovamiriam
14. jan 2011

cafte! Julia a ze že tolko idete jest 😀 😀 😀 ja chcem dnes asi pizzu spravit no ucvidim ako budem stihat ,priatel je PN a velke nakupy robieva on-ja nez sa dotrtolím z prace a potom do metra hmmm asi pizzu kupim 😀 😀 😀

juliagregor
14. jan 2011

@titkovamiriam trošičku sa pochválim, dnes mám veľké promocie... 🙂
idem ešte zemiačiky dať variť, obaliť morčacie a aj bravčové rezne, pečiem chlebík, a ešte také drobnosti...

babika0
14. jan 2011

na ranajky si robim mliecnu ryzu! taaak. miriam mi narobila chute nakypom, tak aspon takto si to vynahradim 😵 😀

kibuk
14. jan 2011

zemiakove placky 🙂 🙂 🙂

lunana
14. jan 2011

@juliagregor gratulujem 😉 mňa to tiež čaká tento rok, len ja variť doma nebudem, nech sa starajú o mňa iní 😀

mariro
14. jan 2011

@juliagregor gratulujem k uspechu 😀

zuzka1.
14. jan 2011

dnes bryndzove halusky, sa neviem dockat😀DD

ilijanka
14. jan 2011

zapraženú polievku so zeleným hráškom a karfiolové placky 😉

mariro
14. jan 2011

a ja dnes varim sosovicovu polievku a moravske kolace,tiez mame toho masa dost 😉

kellka
14. jan 2011

Dobre ranko kocky. Ja vam tak zavidim, ze vam deti jedia aj sladke jedlo ako hlavne. Moj Janko zo vsetkeho vyzdibrava masko, masko a masko... Asi ma len take obdobie. Ale keby som mu dala na obed palacinky, tak radsej zostane hladny. Je ochotny si dat kusok kolaciku na desiatu, alebo na olovrant, ale ze by sa z toho najedol... to nie.
Takze tu je dnesna zostava:
cuketkova polievka s koprom a rybie file so zemiacikmi na masle

Dezerty zatial neriesim, keby som aj nieco upiekla, tak si to sama aj zjem a o chvilku mam 100kg... ani moj muz nie je na sladke.

titkovamiriam
14. jan 2011

Julia -gratulka 🙂

traktor
14. jan 2011

@juliagregor gratulujem 😉

maculik
14. jan 2011

@zuzka1. dakujem 🙂 Spravim zajtra na obed, dnes musim minut morcacie masko, neviete niekto nejaky lahky, rychly, chutny recept? Uz by som nieco aj ine, lebo stale robim dokola to iste.
Masko bude na veceru, teraz cesnacka a torteliny s pestom, boli sme teraz doobeda na poradni, tak preto len taka rychlovka 🙂

lubenka01
14. jan 2011

Dnes palacinky s nztelou a džemom, fazuľová polievka. 😝

salma22
14. jan 2011

my mame zo vcera kuraci perkelt s kolienkami

traktor
14. jan 2011

dnes fazulova polievka s udenym mäskom , dukatove buchticky 🙂

cervena_ciapocka
14. jan 2011

Žienky potrebujem poradiť. Chcem spraviť tortu (koláč) tak, že upečiem piškót a na vrch chcem dať ovocie a kvalitný smotanový jogurt (nie biely, ale s príchuťou ovocia). Stuhne mi to? Malo by sa to správať ako klasická smotana kyslá, však? Nechcem tam totiž dávať žiadne želatíny ani nič podobné.

daniz
14. jan 2011

@cervena_ciapocka malo by to stuhnúť, ale na 100 % ti to nepoviem...
@juliagregor gratulujem aj ja 🙂 🙂
a tak som robila halušky s kyslou kapustou, dnes budú tie knedlíčky + hríbová omáčka, zajtra mrkvičková polievka a domáca pizza a na nedeľu hov. vývar a španielske vtáčiky..s ryžou

iinuska
14. jan 2011

sosovicova polievka nakyslo, langose s cesnakom