icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
27. mar 2013

dnes dojeme brokolicovú krémovú a rožkové kolieska vo vajíčku + kečup + syr

zazalienka
27. mar 2013

lasagne z Lidla.. zbožňujem ich🙂

drobik1
27. mar 2013

dnes polievka z cervenej sosovice a kuracie prsia s uncle bens omackou a ryza...zajtra spenat... 🙂

trasko
27. mar 2013

no baby tak vcera ste mi ani jedna neporadili ☹(.........vcera 4plechy pizza a dnes gulasova s hovadskym aj bravcovym maskom.podliate cervenym suchym vinkom...muzik dnes cestoval skoro rano do ZLATYCH KLASOV.tak gulas je take vdacne jedlo,ked neviem kedy sa odtial vrati...je niektora odtial?

novamamima
27. mar 2013

Ahojte mamicky, dajú sa zemiakové placky piecť tak aby celý byt nepáchol dva týždne? 🙂

daniz
27. mar 2013

@novamamima dajú.
a k tomu pečeniu, ja mám hotové pláty + punčovinu na punčáky,spodný plát na kokosové rezy, spodné rožteky na parížske, kávové zrnká už v košíčkoch a dnes naplním všetko a urobim 2 rolády.

betka22betka
27. mar 2013

ahojte, dnes som varila zeleninové rizoto a pridala som na kocky pokrájané bravčové mäsko, ktoré mi zostalo od včera. už som to aj zbaštila, bolo mňam.....

betka22betka
27. mar 2013

pridávam foto....

maculik
27. mar 2013

@erni dakujem 🙂 Ja som ich robila prvykrat, ale moja mama ich robieva, aj segra ked mala nejake posedenie v robote, tak ich vzdy robi. A vidis, s tymi statnicami dobry napad, ja by som mala mat (ak sa k nim nejako dostanem 😅 ) v maji, tak musime sa o tom so spoluziakmi porozpravat 😀

bec
27. mar 2013

@maculik prosím ťa pridáš recept, vyzerajú super

maculik
27. mar 2013

@betka22betka mnam, vyzera vyborne, ja milujem rizoto 😵 Ja som s bravcovym robila nedavno prvykrat, vzdy davam morcacie, ale pravdupovediac, viac mi to chutilo s tym bravcovym, odteraz to budem obmienat 🙂

maculik
27. mar 2013

@bec paci sa, je to uplne lahke 🙂

listkove cesto (ja som nasla uz take rozvalkane, ani som nevedela, ze robia aj take) potries olivovym olejom alebo kecupom (ja som dala rajc.pretlak, kedze kecup nekupujeme) a na to poukladas, co mas doma - na pasiky pokrajanu sunkovu salamu/sunku, na drobno cervenu papriku alebo zavaranu cervenu kapiu, kukuricku, postruhany syr, na drobno sampiony (ja som dala zavarane, podla mna mozu ist aj cerstve). Korenie, bylinky podla chuti, nesolila som. Opatrne to zosulas ako strudlu, okraje trosku pritlacis a das piect, ja som piekla asi na 180st, nie dlho.
Nechat vychladnut a nakrajat. A potom to bud uz mozete jest alebo mozes uz tie nakrajane kusky posypat syrom alebo niecim a dat na cca 7min este zapiect. Ja som robila pol na pol, ale tie, co boli zapecene, boli take suchsie, asi som ich nechala dlho.
A su fakt vyborne. Suseda uz vymyslala kombinacie, ze so spenatom, syrom a pod., takze daju sa fakt naplnit hocicim.

lucikatn
27. mar 2013

@olo2003 tie tyčinky mám už dlhšiu dobu uložené a odhodlávam sa vyskúšať ich. Aké sú na druhý deň? Sú mäkké alebo skôr stvrdnú a sú chrumkavé?

lucikatn
27. mar 2013

@adkoalauri môžeš mi prosím poslať recept

betka22betka
27. mar 2013

@natal12 recept na ovocný pohár nemám, ale ja som zvykla dať do väčšieho pohára 2-3 druhy uvareného pudingu/ vanilka,na to kakao, na to malina/ , na vrch som dala 1 koliesko Oreo a na to šlahačku, veľmi dobré !!!!! škoda že nemám fotku....

betka22betka
27. mar 2013

@maculik veľmi dobre to vyzerá, určite aj ja vyskúšam!!!!!

betka22betka
27. mar 2013

@lizatko1009 normálne mi slinky tečú.......hneď by som si dala, hoci som už po obede!!!!!

diabambulka
27. mar 2013

u nás doma dnes je kapustová polievka z hlávkovej kapusty a kuracie tajomstvo a verené zemiaky 🙂
http://receptarik.blogspot.sk/2013/03/kuracie-t...
také rýchle a štavnaté, celý obed je za pol hodinu 🙂)) myslím mäso a zemiaky

novamamima
27. mar 2013

@daniz A ako ??? 🙂 Ja musím vždy intenzívne vetrať aj tak to cítiť, digestor+ sviečky + vetranie aj tak to skončí tým, že musím oprať všetko textilné, nevýhoda spojenej kuchyne a obývačky ? 🙂

lencyca
27. mar 2013

dnes fazulova na kyslo so zemiakmi,granadir s udenym maskom pre masozravcov 😉

joannas
27. mar 2013

@maculik a to sa pečie v ceku alebo treba pokrajať?

maculik
27. mar 2013

@joannas v celku a pokrajas az po vychladnuti.

luciaq
27. mar 2013

zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a palacinky s lekvarom a kakaom

smejkovia
27. mar 2013

ja dnes som robila pre seba len polievočku vločkovu a urobila som nuttelovu roladu je fakt super, pride mm tak sa len za tym spráši 🙂

joannas
27. mar 2013

@maculik dakujem,nevieš či sa take možerobiť zajtra na zeleni štvrto kedže je tam šunka? 😒

maculik
27. mar 2013

@joannas ups, tak toto netusim. ale mozes urobit bez sunky, len zelenina+ das vela sampionov 🙂

joannas
27. mar 2013

@maculik bez šunki to až take nebude dobre 😀 šampioni nebudem davať lebo unas nema nikto rad ☹

olo2003
27. mar 2013

@lucikatn ak ich robím hrubšie tak sú mäkké aj na druhý deň (uskladnené v sáčku), ale my ich máme radi také suchšie na chrumkanie. 😉

olo2003
27. mar 2013

@lucikatn tak ich máme tenšie

olo2003
27. mar 2013

my dnes polievku zo včera a dukátové buchtičky