Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby,máte skúsenosti so sterilizáciou hotového jedla normálne do fliaš a zavarit?mám na mysli napr. zeleninového,ako napr.rizoto,polievky..
dakujem za odpoved 🙂
@mukky dva krát mi netreba hovorit..mnam hned by som.musim to tiez doma urobiť.dakujem za tip 🙂
takze,kedze mne vcera dosla mama a doniesla zasoby zo slovenska,tak uz aj vyvara..dobry kuraci perkelt,halusky a masovu polievku(u nas nie je dostat petrzlen a zeler,takze je to velka vec 😀 ) a ktomu babkine orechove osie hniezda 😝 😝
ahojte,rada by som sa k Vam pridala 🙂
u nas dnes paradajkova polievka so syrom,rezne,zemiakova kasa a prave som dopiekla chlebik.
baambulka vitaj 🙂
andrea ja co ostane mrazim-ak ostane 😅
ahojte, my dnes hrachova kremove a zemlovka 🙂 , zajtra asi to iste, lebo sme len dve a to sa dost blbo vari 😅
@titkovamiriam aj my dnes segedín 😀 s domacou knedlou mnam 🙂 a brokolicovú kremovu polievočku a akurat sa mi dopiekli domace rozteky 😵 😵
🙂 jasne ze domaca knedla,ja som nepiekla pecivo ostalo mi zo vcera z kupovaneho tak som tie vlny robila
titkovamiriam dakujem 🙂
ten tvoj kolacik vyzera vyborne
@andrea487 moj muz dost casto zavara polievky,kapustnicu a gulas. ale nie tak, ze to sterelizuje, ale zohreje to do varu a srobovaci pohar naplni az uplne po okraj, utre a dobre utiahne. po chvili sa to sterelizuje samo. je pocut puknutie. takto to skladujeme v chladnicke aj mesiac a ked je kriza s jedlom jednoducho sa to vyberie otvori a papa. samozrejme, ze to tam nevydrzi vecnost. snad som pomohla. 😉
Hovädzi vývar, rezne a zemiaky. Zajtra budu francuzske zemiaky.
@titkovamiriam ako sa robi ten tvoj kolac??? vyzera fakt fantasticky 😉
ako pre chlapov co si rozkazali.. slepaciu polievku, s trochou hov. masa, zemiaky a rezne... jedia ich od obeda cele poobedie, som myslela, ze zostane aj na zajtra 😕
a teraz likviduju chlebiky. kam to do nich ide? 😕
@titkovamiriam dakujem, vyskusam 😉
🙂
ahoj my dnes budeme mať pórkovú polievku a cestovinový šalát 🙂
@zuzka1. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36413 tu je moj recept 🙂

u nas dnes mäsko/udena krkovicka/, knedlik kapusta a ceresnovy kolac 🙂