icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

traktor
16. jan 2011

u nas dnes mäsko/udena krkovicka/, knedlik kapusta a ceresnovy kolac 🙂

andrea487
16. jan 2011

baby,máte skúsenosti so sterilizáciou hotového jedla normálne do fliaš a zavarit?mám na mysli napr. zeleninového,ako napr.rizoto,polievky..
dakujem za odpoved 🙂

katkazabor
16. jan 2011

@mukky dva krát mi netreba hovorit..mnam hned by som.musim to tiez doma urobiť.dakujem za tip 🙂

estterka
16. jan 2011

takze,kedze mne vcera dosla mama a doniesla zasoby zo slovenska,tak uz aj vyvara..dobry kuraci perkelt,halusky a masovu polievku(u nas nie je dostat petrzlen a zeler,takze je to velka vec 😀 ) a ktomu babkine orechove osie hniezda 😝 😝

baambulka
16. jan 2011

ahojte,rada by som sa k Vam pridala 🙂
u nas dnes paradajkova polievka so syrom,rezne,zemiakova kasa a prave som dopiekla chlebik.

titkovamiriam
16. jan 2011

raňajky pomazánka -bryndzy-maslo-syry-salam
menu na sporaku,polievočka,segedín a dunajské vlny

titkovamiriam
16. jan 2011

baambulka vitaj 🙂

titkovamiriam
16. jan 2011

andrea ja co ostane mrazim-ak ostane 😅

janka_pn
16. jan 2011

ahojte, my dnes hrachova kremove a zemlovka 🙂 , zajtra asi to iste, lebo sme len dve a to sa dost blbo vari 😅

terez34
16. jan 2011

@janka_pn my dnes hovadzi gulas knedla alebo ryza a ako dezert od vcera ostalo trochu vencekov 🙂

dannynka
16. jan 2011

@titkovamiriam aj my dnes segedín 😀 s domacou knedlou mnam 🙂 a brokolicovú kremovu polievočku a akurat sa mi dopiekli domace rozteky 😵 😵

titkovamiriam
16. jan 2011

🙂 jasne ze domaca knedla,ja som nepiekla pecivo ostalo mi zo vcera z kupovaneho tak som tie vlny robila

baambulka
16. jan 2011

titkovamiriam dakujem 🙂
ten tvoj kolacik vyzera vyborne

babika0
16. jan 2011

@andrea487 moj muz dost casto zavara polievky,kapustnicu a gulas. ale nie tak, ze to sterelizuje, ale zohreje to do varu a srobovaci pohar naplni az uplne po okraj, utre a dobre utiahne. po chvili sa to sterelizuje samo. je pocut puknutie. takto to skladujeme v chladnicke aj mesiac a ked je kriza s jedlom jednoducho sa to vyberie otvori a papa. samozrejme, ze to tam nevydrzi vecnost. snad som pomohla. 😉

womenne
16. jan 2011

Hovädzi vývar, rezne a zemiaky. Zajtra budu francuzske zemiaky.

mmonika
16. jan 2011

@titkovamiriam ako sa robi ten tvoj kolac??? vyzera fakt fantasticky 😉

zajo79
16. jan 2011

ako pre chlapov co si rozkazali.. slepaciu polievku, s trochou hov. masa, zemiaky a rezne... jedia ich od obeda cele poobedie, som myslela, ze zostane aj na zajtra 😕

a teraz likviduju chlebiky. kam to do nich ide? 😕

mmonika
16. jan 2011

@titkovamiriam dakujem, vyskusam 😉

titkovamiriam
16. jan 2011

🙂

mukky
16. jan 2011

dnes boli cestoviny so smotanovo syrovo sunkovovou omáckou s troma druhmi syra,domáci chlebík,ostalo aj na zajtra 😎

dannynka
16. jan 2011

@mukky ten chlebík vyzera famozne 😵

mukky
16. jan 2011

@morca3 páčia 😅 a ďakujem 😅

mukky
16. jan 2011

@dannynka ani nie 😀 ,zase plackatý 😀 ,som experimentovala a nem dobre 😀 ,dala som viac oleja ako bolo treba... 😀

mukky
16. jan 2011

@traktor ďakujem 😅

mukky
16. jan 2011

@dannynka ale chuťovo je výborný 😎

dannynka
16. jan 2011

@mukky ale vyzera fakt dobre 🙂 ja som dnes vlastne už vcera robila rožteky sadlove a z 1,5 dávky 😀 😀

a už spomínaný segedín 😝

nanulik
17. jan 2011

ahoj my dnes budeme mať pórkovú polievku a cestovinový šalát 🙂

zuzka1.
17. jan 2011

@nanulik dik za tip,na veceru bude cestovinovy salat obed dopekame.
pudingose az dnes. na obed dojedame.

dobre ranko.

@dannynka ake su sadlove rozteky?

nanulik
17. jan 2011
zuzka1.
17. jan 2011

@nanulik dik, spravim s tuniakom tentoraz alebo s lososom.
takyto robievame, este davam olivy, capari, namiesto sunky kuracie masko alebo morcacie a lyzicu majonezu a lyzicu kyslej smotany. 😉