icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kikatko
19. apr 2013

tak dnes sa nevarí- dcerka už 3 den nechce jest nič len pečený syrík ( inak klasický smažak) takže len rýchlo vytiahnem čo už mam obalený a ide sa. inak, nemáte niekto recept na domácu paštéku z bravčovej pečienky?

chloe001
19. apr 2013

Hlivova polievka a pecene kuracie stehna s pecenymi zemiakmi s bylinkami.

womankc
19. apr 2013

http://varecha.pravda.sk/recepty/nutella-z-avok... pre inšpiráciu, toto by ma fakt nenapadlo

movin
19. apr 2013

@kikatko tu je pasteta z kuracej pecienky ak pomoze, podla mna sa asi nic nestane ak miesto kuracej pecienky das bravcovu, je vynikajuca, lepsia ako z obchodu
http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...

raszuz
19. apr 2013

ahojte, dnes varím zemiakovo-cesnakovú polievku so syrom, rizoto s bravčovým mäskom ... po minulom oslavnom víkende som veľmi nevarila, lebo som bola v robote a tam som si na obed dala včera kurča na kapuste so zemiakmi a pondelok si nepamätám, asi stárnem 😀

fordikford
19. apr 2013

dneska fazulova s cestovinou a druhe karfiolovo salamove fašírky zemiaky varené a uhorkový šalat nestíham mala by bola len vonku tak musim aj ja 🙂 😀

ivetka1981
19. apr 2013

Zapekané mleté mäsko so zemiakmi (pred a po upečení) 😉 a hlávkový šalátik

fordikford
19. apr 2013

@natal12 ty si jak moj mm ten to zje že sa nestihnem otočit 🙂

eva7780
19. apr 2013

žienky kucharocky,poradte mi.dnes sme si kupili gril,vlozili sme rost na drevene uhlie a hore isiel rost na grilovanie,mozno blba otazka,uhlie treba dat pod ten prvy rost alebo na??a hlavne kolko?a ako dlho sa zvykne nechat uhlie zohriat kym sa griluje?ak som dobre pochopila,tak na popol @titkovamiriam u vas sa vo velkom griluje tak urcite budes vediet poradit

miruska73
19. apr 2013

@sweetlemon idem aj urobit na zajtra sice som sama moji su prec ale ja s malou pojdem zajtra na nasu zahradu tak nech si pochutime s mamcou aj so svokrovcami tiez tam budu oni maju totizto chatku o dve dalej od nas .... a marhul mam veeela pozavaranych a tie sa jedie najmenej...

mony1985
19. apr 2013

@sweetlemon ...môžem ťa poprosiť receptik na ten koláčik?? vyzerá úžasne 🙂

sasavi
19. apr 2013

@eva7780 uhlie sa dava medzi dva rosty, nie na ten na ktorom grilujes.pod neho. A uhlie musi byt rozzeravene, to aj sama ucitis teplotu, kedy mozes grilovat, keby ti horelo tak trochu len vodou poliat, najlepsie je do flase nabrat a na vrchnaku spravit male dierky a s tym to opatrne zahasit

eva7780
19. apr 2013

@sasavi dakujem 🙂

meryenes
19. apr 2013

šošovicová polievka na kyslo a k tomu zemiakové placky

adkoalauri
19. apr 2013

Fazuľová kyslá polievka, rizoto s kuracími prsiami, kapustový šalát, fašírky s vajíčkami

miriamr
19. apr 2013

ahojte. dnes kurací paprikáš s haluškami a nepečená jablková torta 😉

nelinka0401
19. apr 2013

Ahojte,polievku ešte dojedáme strukovú,nejako sa nejedla,vianočka ostala ešte jedna ale hned sa zje ako príde malá zo škôlky,vonku im najlepšie chutí a idem spraviť aj ja palacinky s jahodovým džemom a šlahačkou

gianni
19. apr 2013

@anos18 áno,je dobrý a dokonca som si z neho dala aj taký len samotný čo pri kupenskom som si vždy s niečím ochutila,možno aj preto že ten náš je suchší,ale to ako si urobíš...

@lussy23 dakujem moja,ale to je chlapček 😉

darka2001
19. apr 2013

Dnes varil manzel,boli sme v restike a tym padom uz ma umyty aj riad.

meryenes
19. apr 2013

@miriamr ahoj, napíš prosím ťa recept na tú nepečenú jablkovú tortu, vyzerá výborne

sweetlemon
19. apr 2013

@miruska73 zato my mame taku spotrebu marhul prave kvoli tymto kolacikom, ze musime uz kupovat. vsetky zasobe som mame pojedla 😀 tak nech chuti 🙂 juuuj, teraz si mi chute narobila, asi zajtra kupime nejaku tu konzervu 😀

sweetlemon
19. apr 2013

@mony1985 dakujem 🙂 paci sa 🙂 inak je aj na predoslej strane 🙂

Marhulovy kolacik:

400g polohruba muka
300g praskovy cukor
1 ČL soda bikarbona
1dcl olej
1dcl mlieko
1 PL kakao
2 vajcia
1/2 balicka prasku do peciva
1 flasa marhul so stavou.

Najprv vsetko okrem marhul zmiesat (vratane stavy z marhul), nakoniec primiesat nakrajane marhule (tak, aby sa nerozpadli uplne, ked su maksie).

anos18
19. apr 2013

Vcerajsie kura na smotane s cestovinami a dnesny moj obed: ladovy salat s rajcinami, paprikou a kuracim masom.

anos18
19. apr 2013
sweetlemon
19. apr 2013

dnes kuraci perkelt s kolienkami

nelly3
19. apr 2013

baby poradte, niekto to sem urcite uz daval, chcem urobit tu pecenu fasirku na pekaci, poprosim receptik. dakujemmm 🙂

anos18
19. apr 2013

@nelly3 Ahoj, recept je na str.1945 od lencyca

alami
19. apr 2013

@fattamorgana prosím ťa, dáš mi receptík na tvoje pizza rezne? Ďakujem 🙂

eva7780
19. apr 2013

dnes sme dojedali rizoto,na veceru som kupila tvarohovy zavin,ale tvaroh musim hladat 😝

natal12
19. apr 2013

@eva7780 presne ako ja minule kakaový no kakao som hladala 😠 😀 riadne šetria s tým