Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam dakujeeem 🙂 🙂 🙂
@eva7780 15 minut na 220 stupnov potom som stiahla teplotu na 180 asi tak 10 minut a 10 minut na 150 stupnov aby sa dobre prepiekol no na prvy krat celkom fajn 😅
@morca3 ten chlebik vyzera perfektne 😵 😵 😵
dievky vy stale len vyvarate? ja varm podla vsetkych z okolia az moc a to varim denne, ale teda poliavka plus klaiska obed a aby bolo napecene. vy stihate 3x tolko vyvarat. a ake dobroty.
ten chlieb musim vyskusat, pudingose konecne zajtra, lebo donieosl svagor tortu, a na obed neviem co,
dnes sme dojedali.
asi sisky alebo langose.
my dnes máme zeleninvú polievku a cestoviny s tuniakom a kukuricou 😉, zajtra čína z kuracieho mäska a slovenská ryža
ja dnes robim "fasirky" z ovsenych vlociek a struhaneho syra, k tomu zemiaky (pre mna kasu), polievku dnes nevarim. Zajtra krupkova zeleninova polievka a druhe asi ostane z dneska.
Stvrtok-piatok francuzske zemiaky.
@riska pol balicka ovsenych vlociek na pol hodku necham napucat v horucej prevarenej vode. Ta voda vsiakne, nejde uz ani velmi vyzmykat potom. K tomu pridam 200g nahrubo struhaneho syra (uz kupujem postruhany, nechce sa mi to struhat 😅 , 2vajcia, struhanku, majoran, sol a korenie podla chuti. Zmiesam, aby bolo take pevnejsie a urobim fasirky, obalim v struhanke a vyprazim.
Raz som uz pridala aj uvareny a roztlaceny karfiol, raz zase brokolicu, a bolo to tiez dobre 🙂
maďarský guláš 😀 ale ja som nevarila
ahoj maminky idem o radu čo zajtra variť som za všetko mám rada experimenty a aj klasiku tak poradte niečo rýchle 😨
my mame dnes vyprazany karfiol a zemiaciky
U nas dnes:
Zeleninova polievka a Hrachova kasa s parkom
Dnes to je fazuľová polievka a o dva dni to bude kapustnica, neskôr vajíčkový polievka s francúzskými zemiačikmi 🙂
u nás tiež fazulová polievka a buchty na pare 🙂
ahojte 🙂 dnes- paradajkova polievka, fasirky, kasa +kompot, vanilkovy puding
Ahojte. Vas chcem poprosit, som tu videla asi niekekdy nejake sladke kolaciky z ovsenych vlociek. No uz to ale neviem najst. Poradi mi niekto recept? dakujem.
waw, toto je fakt super tema, vyborna @ozi 😉
ja som vcera varila kuracie placky a zemiakovu kasu. a tento tyzden som mala na plane varit este kapustnicu, no nejako mojmu muzovi strajkuje zaludok, tak z toho nic nebude. Tak asi len nejaky brokolicovy krem, alebo zemiaky s brokolicou zapeciem, alebo som este rozmyslala bryndzove halusky (tie velmi lubim a mam aj dobry recept na ne).
dievčatáá poradte - mám zvyšnú zemiakovú kašu - čo s ňou ?????
plíííísss
ja som práve dovaria menu na zajtra: krupková polievka so zemiakmi, zapekaná zelenina so syrom a bazalkou 🙂
dnes dukatove buchtičky 🙂

evi tak super 🙂 inak na mmb su aj ine kremove 🙂 no mne sa páci ta kombinacia želatina šlahačka 😝