Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, ja len na skok, máme návštevu, chystáme o chvíľu grilovačku, je krásne, teplúčko, slnečno, takže dnes sme mali klasika slepačiu polievku, robila som bravčové karé a la Napolitana, pečené kura, ryža, hranolky, ľadový šalát,deckám som spravila jogutovo smotanovu zmzlinu, dala som ju do formičiek na nanuky, tak poobede môžu mlsať, krásny dník všetkým 😉
dnes polievka z kostí slizova a spanielske vtacky s ryzou.
My dnes brokolicova kremova polievka, zemiakova kasa s bravcovou fasirkou a domaca torta od maminky, mnaaam.
ahojte,aj u nas nedelna klasika 🙂 kuracia polievka,kuracie rezne,zemiakova kaša a uhorkovy šalat 🙂
@natal12 http://www.sashe.sk/monsh/journal/pre-milovniko... ale dala som tvaroh 500g a jogurt 400g... a je toho velaaaa 🙂 a je mnamkovy 🙂
@katy2 kolko si dala krystaloveho cukru
Nejaký osvedčený recept na domácu pizzu? Teda na cesto.. Ďakujem 🙂
@boubelka0021 davala som podla chuti... este do hotoveho som pridavala praskovy cukor.... lebo to kakao je horke..... treba sladit postupne podla chuti
@sweetlemon ahoj moja,dnes mali velke broskynie giana v kauflande no nekup to 😀 akcia bola 😀 skoda ze marhule nemali 😒
Kočky, ked som urobila asi privela zemiakoveho pyre, viem s tym nieco urobit?
@levandullka Martinka recept si mala aký ? nedáš ? 😅 vdaka
@natal12 Samozrejme že dám 🙂. Robila som podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8815 Akurát, že som mixla špaldovú s bielou múkou 🙂
@levandullka dakujem 🙂 a nemohla by si mi poslat kúsok ? 😀 😀 😀
@natal12 Samozrejme, pošli adresu 🙂. Akurát taká jedna porcia tu na mňa ešte pozerá 😀
@levandullka dobre do IP 😀 tak neváhaj a zjedz ju 🙂 no ja už mám skoro zakázané piecť 😀
@sweetlemon snád sami podarí upiecť ten tvoj koláčik , síce neviem kedy ked mám zakázané piecť 😀 a keď bude chciet niečo sladké tak asi si buď kúpim alebo si budem pískať 😀
@levandullka a moja ty si na cesto dávala kečup alebo tie lisované paradajky?

som u rodicov a veeeela jedla cely vikend lebo je brigada s drevom...hovadzia polievka, perkelt z diviny, varene zemiaky, morcacie rezne, zemiakova kasa, bravcove kare na dubakoch, ryza, tvarohova babovka, cokoladova rolada s mascarpone plnkou, orechovy kolac, oskvarkova natierka, pecene klobasky a hurky...hadam aj staci 🙂