Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tekvicovy privarok, volske oko, vyvar zo spikovej kosti
pečená krkovička s kyslou kapustou
@sweetlemon tak neviem či použijem tie broskyne na ten koláčik myslíš že to bude take ..také ...neviem aké 😀 😀 no super krásne veru bolo ja som sa tiež motala vonku a fajnovo bolo 🙂 ved spravíš určite niečo fajné z neho, verím že sa ti nechce ale musíš ked ho nechceš vyhodit 😀
dnes máme dojedačky 🙂 slepačiu polievku, údené mäsko pečené na pive, opekané zemiaky a šalát z červenej kapusty
je pondelok tak prehlad na cely tyzden a aj viac 😀
file v paradajkach a zemiakova kasa 😵
cestoviny a šampiňonová omáčka 😉
pečene maso a zemiaky 😨
spiz z jemnej salamy a syra 🤐
guláš 😎
ahojte , zo vcera zostala len polievka a dnes varim plnenu papriku a parenu knedlu 🙂 a bude aj na zajtra
ahojte kočky, my zo včera dojedačky morčacia polievka z slížíkami a zeleninkou -varila mamina a ja spravila klasické rezne a zemiakovú kašu a kompót, a guláš ten spravila mamina aj knedlu 🙂 robilisme toho viac nech máme pokoj aspon na 3 dni 😀
...polievka zo včera...dnes sa varí mäsko na šampinonoch a ryža..... 😉 😉 😉 ....koláčik ...torta z včerajšieho krstu.....mnááám....
u nás je zasa dcerka chorá a nechce jest nič iného len tu dobru tortičku zo svadby- takže ja nevarim 😀
Ahojte, dnes sa u nás, ako vo väčšine domácností dojedá z nedele. Varila som bravčovinku na prírodno s kukuricou a hráškom a pečené zemiaky k tomu.
Dnes zemiačky na pokyslo, včera som robila pečené buchty s tvarohovou a lekvárovou plnkou
dnes, ako vždy , dojedačka zo včera a od zajtra:
Utorok:
° Fazuľová polievka
°Šunkafleky
Streda:
° Rýchla zapražená polievka s rozmixovaným vajíčkom
° Segedín
Štvrtok:
° karelábovo-mrková najemno
°Segedín zo stredy
Piatok:
°Rybacia polievka s pangasiom
°Slivkové gule s tvarohom, strúhankou a kakaom 😝
Sobota:
°Zemiakovo-pórová polievka
°Konečne GRILOVAČKA!-"Čo supermarket dal":Kur. stehná, krídelká, slaninka, klobásky, --- všetko v mojom páci,(olivový olej, korenie 4 farieb, sušený cesnak, červená paprika, soľ, grilovačka) mix zeleniny
Nedeľa:
°Vývar z kohúta, domáci, od babky, ak sa mi bude chcieť, tak aj domáce rezance
°Bravčová pečená krkovička na cibuľke a slaninke, americké zemiaky, paradajkovo-pórový šalát
° Koláčik: hrnčekové muffiny
🙂 🙂 🙂
ja dnes urobím fazulovú mliečnu a osuch asi. a myslela som, že ostane od včera krkovička z pečenými zemiakmi a tsatsiky, ale neostalo 🙂 tak možno len polievka a chlebík so šunkou......šak nemusíme furt variť, či? 🙂
dnes boli bryndzove halusky so slaninkou 🙂 a uz len vyvalene pupky na dvore zostali 🙂)) pekny dnik zenicky 😉
@gianni krasne farebne rizoto, hned mam chut aj ja si spravit. My sme dnes museli lekarke a tak sme si cestou domov kupili na trhu pecena kura a hranolky. Na veceru bude nejaka polievka a palacinky.
@cherryl fíha, okrem toho posledného by som si snáď dala zo všetkého 🙂
keďže dnes dojedáme, tak aby mi nechýbalo varenie manžel si vymyslel, aby som spravila mrkvový sirup - nech má čo v práci piť, keďže malinovky má zakázané 🙂
ahojte kocky ja nevarim mame este zbytky grilovaneho kurcata s ryzou kusky grilovacky prsia klobasky a bocik tak dojedacky a co zajtra ja nevieeeeeeeeeeem 🙄 🙄 , a dnes nic nevladzem uplne ma prepadla alergia vyzeram ako by som ani ani tabletku nezjedla hroza ale zacalo hrozne hrmiet ak trosku sprchne bude mi fajne boli ma hlava nos upchaty a cerveny krize od makacky na zahrade pohlad na mna uplna romantika a v noci som sa pretacala ako sto rocna babicka asi starnem 😀 😀 😀 😀 😠
@lululka555 mnam,dala by som si 😉 musím aj ja niekedy urobit,je zaujímavé že mm rajčinovú polievku nezje,ale omáčku áno 😕
Ahojte,dnes zeleninová polievka s mušličkami,špagety s morcadelou a syrom,ja som si robila pečené zemiaky so zeleninovým šalátom,ide sa chudnút,už asi na 5x 😀 detom idem urobit na olovrant tvarohovú pomazánku s mrkvou a pažítkou a ešte brumíkov,kedže stále zhladúvajú sladké 🙂

@sweetlemon tak som ho včera piekla , len som dala hrušky a robila som ho až zo štyroch vajec a na vrch som dala džem a kokos, je veľmi chutný 🙂