icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
22. apr 2013

@sweetlemon tak som ho včera piekla , len som dala hrušky a robila som ho až zo štyroch vajec a na vrch som dala džem a kokos, je veľmi chutný 🙂

libka1
22. apr 2013

tekvicovy privarok, volske oko, vyvar zo spikovej kosti

gabriella7
22. apr 2013

pečená krkovička s kyslou kapustou

janulkan
22. apr 2013

@anos18 no ved to nevadi, len domiesat muku a podla hustoty bud len muku alebo das aj mlieko..zaklad su zemiaky v akejkolek podobe, ja som mala uvarene s tymianom a to som rozmixovala, pridala mlieko, muku a vypracovala placky, uprazila na sucho

natal12
22. apr 2013

@sweetlemon tak neviem či použijem tie broskyne na ten koláčik myslíš že to bude take ..také ...neviem aké 😀 😀 no super krásne veru bolo ja som sa tiež motala vonku a fajnovo bolo 🙂 ved spravíš určite niečo fajné z neho, verím že sa ti nechce ale musíš ked ho nechceš vyhodit 😀

natal12
22. apr 2013

@womankc ten koláčik musel byt chutnučký mnam 🙂 ked bol zo styroch vajec bol isto vysoký. ja tiež ked ho budem robit spravím z viac 🙂

katy2
22. apr 2013

@womankc dala som morsku sol (len tu pouzivam v kuchyni) a maso stalo v sunkovare v chladnicke 1.5 dna

aadulik2110
22. apr 2013

dnes máme dojedačky 🙂 slepačiu polievku, údené mäsko pečené na pive, opekané zemiaky a šalát z červenej kapusty

cherryl
22. apr 2013

je pondelok tak prehlad na cely tyzden a aj viac 😀
file v paradajkach a zemiakova kasa 😵
cestoviny a šampiňonová omáčka 😉
pečene maso a zemiaky 😨
spiz z jemnej salamy a syra 🤐
guláš 😎

lululka555
22. apr 2013

ahojte , zo vcera zostala len polievka a dnes varim plnenu papriku a parenu knedlu 🙂 a bude aj na zajtra

natal12
22. apr 2013

ahojte kočky, my zo včera dojedačky morčacia polievka z slížíkami a zeleninkou -varila mamina a ja spravila klasické rezne a zemiakovú kašu a kompót, a guláš ten spravila mamina aj knedlu 🙂 robilisme toho viac nech máme pokoj aspon na 3 dni 😀

denisenko
22. apr 2013

...polievka zo včera...dnes sa varí mäsko na šampinonoch a ryža..... 😉 😉 😉 ....koláčik ...torta z včerajšieho krstu.....mnááám....

kikatko
22. apr 2013

u nás je zasa dcerka chorá a nechce jest nič iného len tu dobru tortičku zo svadby- takže ja nevarim 😀

gianni
22. apr 2013

dnešné zeleninové rizoto s kuracími kožkami- to aby nebolo až tak zdravé a diétne 😉

anos18
22. apr 2013

@janulkan Dakujem. Vcera som citala na nete aj recept, ze primiesat vajce, muku a striekat na plech take zemiakove slane pusinky. Mozno spravim to.

luciok
22. apr 2013

@womankc Moja, ty si toho postíhala. Šikulka 🙂

luciok
22. apr 2013

Ahojte, dnes sa u nás, ako vo väčšine domácností dojedá z nedele. Varila som bravčovinku na prírodno s kukuricou a hráškom a pečené zemiaky k tomu.

lea231
22. apr 2013

Po vcerajsom navrate z Talianska bolo na obed samozrejme nieco dobre z prinesenych surovin 🙂

daniz
22. apr 2013

Dnes zemiačky na pokyslo, včera som robila pečené buchty s tvarohovou a lekvárovou plnkou

sona_v
22. apr 2013

dnes, ako vždy , dojedačka zo včera a od zajtra:
Utorok:
° Fazuľová polievka
°Šunkafleky
Streda:
° Rýchla zapražená polievka s rozmixovaným vajíčkom
° Segedín
Štvrtok:
° karelábovo-mrková najemno
°Segedín zo stredy
Piatok:
°Rybacia polievka s pangasiom
°Slivkové gule s tvarohom, strúhankou a kakaom 😝
Sobota:
°Zemiakovo-pórová polievka
°Konečne GRILOVAČKA!-"Čo supermarket dal":Kur. stehná, krídelká, slaninka, klobásky, --- všetko v mojom páci,(olivový olej, korenie 4 farieb, sušený cesnak, červená paprika, soľ, grilovačka) mix zeleniny
Nedeľa:
°Vývar z kohúta, domáci, od babky, ak sa mi bude chcieť, tak aj domáce rezance
°Bravčová pečená krkovička na cibuľke a slaninke, americké zemiaky, paradajkovo-pórový šalát
° Koláčik: hrnčekové muffiny
🙂 🙂 🙂

daniela1978
22. apr 2013

ja dnes urobím fazulovú mliečnu a osuch asi. a myslela som, že ostane od včera krkovička z pečenými zemiakmi a tsatsiky, ale neostalo 🙂 tak možno len polievka a chlebík so šunkou......šak nemusíme furt variť, či? 🙂

snu
22. apr 2013

dnes boli bryndzove halusky so slaninkou 🙂 a uz len vyvalene pupky na dvore zostali 🙂)) pekny dnik zenicky 😉

januschka10
22. apr 2013

@gianni krasne farebne rizoto, hned mam chut aj ja si spravit. My sme dnes museli lekarke a tak sme si cestou domov kupili na trhu pecena kura a hranolky. Na veceru bude nejaka polievka a palacinky.

aadulik2110
22. apr 2013

@cherryl fíha, okrem toho posledného by som si snáď dala zo všetkého 🙂

aadulik2110
22. apr 2013

keďže dnes dojedáme, tak aby mi nechýbalo varenie manžel si vymyslel, aby som spravila mrkvový sirup - nech má čo v práci piť, keďže malinovky má zakázané 🙂

miruska73
22. apr 2013

@katy2 dakujem urcite urobim v tom sacku .....

miruska73
22. apr 2013

ahojte kocky ja nevarim mame este zbytky grilovaneho kurcata s ryzou kusky grilovacky prsia klobasky a bocik tak dojedacky a co zajtra ja nevieeeeeeeeeeem 🙄 🙄 , a dnes nic nevladzem uplne ma prepadla alergia vyzeram ako by som ani ani tabletku nezjedla hroza ale zacalo hrozne hrmiet ak trosku sprchne bude mi fajne boli ma hlava nos upchaty a cerveny krize od makacky na zahrade pohlad na mna uplna romantika a v noci som sa pretacala ako sto rocna babicka asi starnem 😀 😀 😀 😀 😠

lencyca
22. apr 2013

@lululka555 mnam,dala by som si 😉 musím aj ja niekedy urobit,je zaujímavé že mm rajčinovú polievku nezje,ale omáčku áno 😕

lencyca
22. apr 2013

Ahojte,dnes zeleninová polievka s mušličkami,špagety s morcadelou a syrom,ja som si robila pečené zemiaky so zeleninovým šalátom,ide sa chudnút,už asi na 5x 😀 detom idem urobit na olovrant tvarohovú pomazánku s mrkvou a pažítkou a ešte brumíkov,kedže stále zhladúvajú sladké 🙂

womankc
22. apr 2013

@natal12 hej bolo to akurát také nadýchané , ja som si dala viac vajec, lebo mám také väčšie plechy a nízke koláže sa mi nepáčia a musím povedať, že aj tie hrušky tam veľmi pasovali