icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lea231
31. máj 2013

ranajky: domaca lucina - vsetkym chutila, podarila sa na prvykrat 🙂 , citrusove zele uz hotove, pomarancovy dzem sa uz doraba 🙂 polievka len zeleninova so slizikmi, masko so zemiakmi zo vcera - vid foto vyssie a dezert len vanilkovy puding s broskynami a kakaovymi keksikmi.

womankc
31. máj 2013

ja som včera robila tú bravčovú panenku na medveďom cesnaku a rozmaríne k tomu šalátik

mataklinec
31. máj 2013

u nás sa dnes robia lievance s dzemom a čokoládou a ryža s kuracou restovanou pečienkou...

womankc
31. máj 2013

@lea231 ďakujem

womankc
31. máj 2013

@lea231 a to citrusové želé si ako robila ? voľakedy moja mama robievala ríbezľovú rôsol to bolo tiež veľmi chutné

tretulka
31. máj 2013

ja som dnes rozmyslala, co navarit, nakoniec som spravila kremovu brokolicovu polievku s krutonmi, hoci mm ju velmi nemusi, rezance s tvarohom...ale co budem robit cez vikend, netusim, mozno deckam palacinky, ked uz maju sviatok, dnes ideme do cirkusu, zajtra asi do aquaca sa kupat

jani74
31. máj 2013

u nás dnes cuketová krémová polievočka a žemľovka z vianočky s tvarohom a jabĺčkami 🙂

lea231
31. máj 2013

@womankc idem dat o chvilu recept do mojho fotoblogu ...najdes tam 🙂

majkaa
31. máj 2013

ahojte, chcela by som si kupit nejaky sikovny krajac na zeleninu. Staci aj rucny nie elektricky, Len aby mi to krajalo na francuzke zemiaky a potom zas nadstavit aj krajanie cibule na male kocky ako napr. do prazenice. Nemate nahodou nejake skusenosti s nejakym?

fordikford
31. máj 2013

@lea231 a recept nehodiš? 🙂

lea231
31. máj 2013

@fordikford hodim, ak myslis na ten citrusovy dzem 🙂

daniz
31. máj 2013

dnes sa doje gulášovka a urobím deťom punčáky veď je MDD
sobota - ideme na MDD von, tak obed u svokry - prekvapko
nedeľa - kelová polievka a po dlllllhom čase br.rezne + nové zemiačky s pažítkou, zeleninkový šalát, kompót

maminka2013
31. máj 2013

@lea231 môžem sa spýtať ako si robila tú domácu lučinu? vyzerá to skvelo 🙂

kittynnkaa
31. máj 2013

Dnes len brokolicová krémová s krutonkami a druhe netuším :-/ Zajtra špagety ....🙂

amdeis
31. máj 2013

My dnes mame len granadir s kyslou uhorkou a cibulkami. A s chlapcami sme upiekli koka susienky.

miruska73
31. máj 2013

babulky suuuuuuuuuuuuuuurne napiste mi prosim postup ako na ten pribinackovy krem co s cim vyslahat zmiesat..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lululka555
31. máj 2013

@lea231 krása ,všetko vyzerá rozprávkovo 🙂

lea231
31. máj 2013

@maminka2013 vid album ... tam recept 🙂

titkovamiriam
31. máj 2013

Ahojte!tento tyzden niak nestiham,robim nocne.Foteciek moc nemam,len z vajickoveho rizota.Robila som aj francuzske zemiaky,parene buchty a dnes robim cestovinky a varim jahodovy lekvar.
Zajtra na MDD budeme robit na zahradke opekacku,a v nedelu sviečkovu a upeciem niaky jahodovy kolacik 🙂

maminka2013
31. máj 2013

@lea231 Ďakujem 😉

womankc
31. máj 2013

@lea231 ok dík 🙂

titkovamiriam
31. máj 2013

@lea231 uou ten citrusačik je perfišný 🙂

boubelka0021
31. máj 2013

@lea231 mozem recepty na citrusovy a pomarancovy dzem??? Dakujem poprosim do IP

lea231
31. máj 2013

@boubelka0021 dnes si dam recepty do albumu co tu mam ....

natal12
31. máj 2013

AHojte kucharôčky, my dnes paradajkovú omáčku z mäsovými guľkami a knedlou, a okrem toho máme ešte makové slíže 🙂

miruska73
31. máj 2013

@natal12 zienka napises mi postup na ten pribinackovy krem? co s cim ako miesat.... 😕 😕 😕 😕 😕 dakujem ale ryyyyyyyyyyyychlo prosim uz chcem plnit....

lea231
31. máj 2013

Pomarancovy dzem uz hotovy 🙂 recept najdete do hodinky v mojom fotoblogu 🙂

natal12
31. máj 2013

@miruska73 Tvarohy,ovocný jogurt a creme ole zmiešaš 😉 ja ju mám tu z MK zo skupiny tortičkárky 🙂 400 ml jogurt ,400 gramovy tvaroh jemny z lidla, 2 ole zmiesat spolu..jogurt som dala ovocny broskynovy,je to velmi dobre take svieže mnam takto to bolo písane v tej skupine 🙂

lizatko1009
31. máj 2013

extra kremova brokolicova a blba foto, ale moja porcia, este sa z toho riadne parilo :-P kuracie zapekane sampinonova omacka, pyre a najlepsi bol salatik, ladovy salat, cherry, redkovka, trocha pazitky, jogurtovy dresing, sol, cierne korenie, trocha ocot a balsamico 🙂