Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nás sa dnes robia lievance s dzemom a čokoládou a ryža s kuracou restovanou pečienkou...
ja som dnes rozmyslala, co navarit, nakoniec som spravila kremovu brokolicovu polievku s krutonmi, hoci mm ju velmi nemusi, rezance s tvarohom...ale co budem robit cez vikend, netusim, mozno deckam palacinky, ked uz maju sviatok, dnes ideme do cirkusu, zajtra asi do aquaca sa kupat
u nás dnes cuketová krémová polievočka a žemľovka z vianočky s tvarohom a jabĺčkami 🙂
ahojte, chcela by som si kupit nejaky sikovny krajac na zeleninu. Staci aj rucny nie elektricky, Len aby mi to krajalo na francuzke zemiaky a potom zas nadstavit aj krajanie cibule na male kocky ako napr. do prazenice. Nemate nahodou nejake skusenosti s nejakym?
@lea231 a recept nehodiš? 🙂
@fordikford hodim, ak myslis na ten citrusovy dzem 🙂
dnes sa doje gulášovka a urobím deťom punčáky veď je MDD
sobota - ideme na MDD von, tak obed u svokry - prekvapko
nedeľa - kelová polievka a po dlllllhom čase br.rezne + nové zemiačky s pažítkou, zeleninkový šalát, kompót
@lea231 môžem sa spýtať ako si robila tú domácu lučinu? vyzerá to skvelo 🙂
Dnes len brokolicová krémová s krutonkami a druhe netuším :-/ Zajtra špagety ....🙂
My dnes mame len granadir s kyslou uhorkou a cibulkami. A s chlapcami sme upiekli koka susienky.
babulky suuuuuuuuuuuuuuurne napiste mi prosim postup ako na ten pribinackovy krem co s cim vyslahat zmiesat..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lea231 krása ,všetko vyzerá rozprávkovo 🙂
@maminka2013 vid album ... tam recept 🙂
@lea231 Ďakujem 😉
@lea231 uou ten citrusačik je perfišný 🙂
@lea231 mozem recepty na citrusovy a pomarancovy dzem??? Dakujem poprosim do IP
@boubelka0021 dnes si dam recepty do albumu co tu mam ....
AHojte kucharôčky, my dnes paradajkovú omáčku z mäsovými guľkami a knedlou, a okrem toho máme ešte makové slíže 🙂

ranajky: domaca lucina - vsetkym chutila, podarila sa na prvykrat 🙂 , citrusove zele uz hotove, pomarancovy dzem sa uz doraba 🙂 polievka len zeleninova so slizikmi, masko so zemiakmi zo vcera - vid foto vyssie a dezert len vanilkovy puding s broskynami a kakaovymi keksikmi.