icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
12. jún 2013

@maminka2013 😀 😀

stellamaris
12. jún 2013

ahojte,dnes robim zivansku, hlavkovy salat a k tomu kuracia polievka odvcera

natal12
12. jún 2013

Ahojte, chcem sa spytat že ked chcem vyskusat muffiny v mikrovlnke tak ako ? lebo forma sa tam nezmestí a počítam s tým že ani by tam ist nemohla... 🙂

natal12
12. jún 2013

@katkas1 ahoj aj tu je recept na zmrzku pozri : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu...

modrofuzik11
12. jún 2013

zemlovku🙂

katja78
12. jún 2013

@bambina78 pokiaľ ja viem, tak na stránkach o dojčení sa píše, že dojčiaca matka, pokiaľ nemajú v rodine potravinové alergie (čo nemáme), by sa mala stravovať pestro 😉 dobrý na mlieko je hlavne tvaroh, i keď jestvujú maminky, ktoré ani ten nemôžu, myslím ale, že je ich menšina 😉 náš najmenší zatiaľ reaguje na moju stravu celkom dobre 🙂

titkovamiriam
12. jún 2013

u nas dnes dojeda hraskova polievka a spravila som bravcový gulasik

@katja78 ja som pri detoch tiež jedavala vsetko,kojila som kazde vyše roka a nemalasom problemi zo stravou a ani s bruskami,pri marekovi si pamatam ze som obmedzovala cerstvy hrasok a mali sme tolkoooooo ale mala strach,inak ovocie bez obmedzenia .

fomarik
12. jún 2013

Morčacie medailoniky( obalené len v múke s červenou paprikou, rascou a solou) , nové zemiaky s vňaťkou + mrkvovo-kapustový a uhorkový šalát. je to bleskovka...zatiaľ čo malá bola na nočníku tak som zvrtla komplet obedík a mohli sme si vyraziť von 😉
Malá mala variantu s dusenou zeleninkou,

daniz
12. jún 2013

@marlenka75 Kur .stehná na hríboch - Speníš cibulku, pridáš trošku č. ml.papriky, korenia,rasce, hríby - trochu osmahneš, pridáš stehná, zamiešaš, aby sa tie stehná akože obalili, pridáš soľ, podleješ a dusíš do mäkka. Mäkké stehná vyberieš a urobíš omáčku ak máte radi hustejšie tak pridaj zátrepku , ja pridávam len poch. smotanu. K tomu ryža, zemiaky, tarhoňa - čo len chceš. Dobrú chuť.

raszuz
12. jún 2013

dneska luskovú polievku pre mňa a nič iné mi nechýba ku spokojnosti 🙂, pre priateľa luskový prívarok (ja prívarky nejem 😀 ) so zemiakmi a párkami, soliť budem až po dovarení, aby som mohla malému odobbrať, on to bude mať so zemiakmi

veronicka1901
12. jún 2013

Nejaká rýchla polievočka, ktorú by mohla aj naša bublinka? Absolútne mi došla inšpirácia 😀. ďakujem.

aadulik2110
12. jún 2013

pórková polievka, ryža a kuracie mäsko na ananáse 🙂

boubelka0021
12. jún 2013

@titkovamiriam ta spodna je citronova???Ci aka..Mozem recept??

raszuz
12. jún 2013

@veronicka1901 myslím, že takú zapraženú s vajíčkom by mohla 🙂

titkovamiriam
12. jún 2013

@boubelka0021 fuha myslis tie fotky toriciek co som davala,musim sa vratit spat ale myslim ze tam boli na fotkach recepty a original bola pomarancova

boubelka0021
12. jún 2013

no prva bola tmava a ta druha bola biely korpus a plnka....

ukana
12. jún 2013

@veronicka1901 brokolicová krémová? paradajková s ryžou? hrstková? šosovicová?hrášková s haluškami? alebo ja zvyknem len roznu zeleninu- mrkva, zeler, petrzlen, zemiak- postruhat na rezance, trochu osmahnem na oleji, mletá paprika, korenie,sol, pridám vodu a dovarím 😉

titkovamiriam
12. jún 2013

@boubelka0021 a ved recept je hned vedla 🙂

betka22betka
12. jún 2013

milujeme nové zemiačiky, tak dnes varené v šupke, očistené, pokrájané na kolieska + bylinkové korenie+ cottage syr zmiešaný s bryndzou......

boubelka0021
12. jún 2013

@titkovamiriam len suroviny su tam.....Ale postup nie 🙂

titkovamiriam
12. jún 2013

@boubelka0021 jaj vieš co idem to odfotit a dam to sem nechce sa mi to pisat 🙂

boubelka0021
12. jún 2013

@titkovamiriam ok alebo mi to posli na firdovakatarina@gmail.com

veronicka1901
12. jún 2013

@ukana Hmmm, dakujem, brokolicovu som robila vcera, paradajkovu v piatok, ale tu zeleninovu by som vyskusala 🙂 .

veronicka1901
12. jún 2013

@raszuz Myslíš rascovú? Hmmm, to nie je zlý nápad.

ukana
12. jún 2013

@veronicka1901 ja som takto nastuhanu zeleninu vzdy do syna dostala, mal červené rezance, tak sa mu to páčilo, inak mrkvu nechcel 😀 ....aj nejaku drobnu cestovinu tam možeš pridat, alebo rezance.... 😉

raszuz
12. jún 2013

@veronicka1901 áno, takú 🙂

titkovamiriam
12. jún 2013
veronicka1901
12. jún 2013

@raszuz Ďakujem za pripomenutie, v piatok ju skúsim 🙂

titkovamiriam
12. jún 2013

a ked uz fotky tak aj z kuchyne 🙂

boubelka0021