Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte,dnes robim zivansku, hlavkovy salat a k tomu kuracia polievka odvcera
Ahojte, chcem sa spytat že ked chcem vyskusat muffiny v mikrovlnke tak ako ? lebo forma sa tam nezmestí a počítam s tým že ani by tam ist nemohla... 🙂
@katkas1 ahoj aj tu je recept na zmrzku pozri : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu...
zemlovku🙂
@bambina78 pokiaľ ja viem, tak na stránkach o dojčení sa píše, že dojčiaca matka, pokiaľ nemajú v rodine potravinové alergie (čo nemáme), by sa mala stravovať pestro 😉 dobrý na mlieko je hlavne tvaroh, i keď jestvujú maminky, ktoré ani ten nemôžu, myslím ale, že je ich menšina 😉 náš najmenší zatiaľ reaguje na moju stravu celkom dobre 🙂
u nas dnes dojeda hraskova polievka a spravila som bravcový gulasik
@katja78 ja som pri detoch tiež jedavala vsetko,kojila som kazde vyše roka a nemalasom problemi zo stravou a ani s bruskami,pri marekovi si pamatam ze som obmedzovala cerstvy hrasok a mali sme tolkoooooo ale mala strach,inak ovocie bez obmedzenia .
@marlenka75 Kur .stehná na hríboch - Speníš cibulku, pridáš trošku č. ml.papriky, korenia,rasce, hríby - trochu osmahneš, pridáš stehná, zamiešaš, aby sa tie stehná akože obalili, pridáš soľ, podleješ a dusíš do mäkka. Mäkké stehná vyberieš a urobíš omáčku ak máte radi hustejšie tak pridaj zátrepku , ja pridávam len poch. smotanu. K tomu ryža, zemiaky, tarhoňa - čo len chceš. Dobrú chuť.
dneska luskovú polievku pre mňa a nič iné mi nechýba ku spokojnosti 🙂, pre priateľa luskový prívarok (ja prívarky nejem 😀 ) so zemiakmi a párkami, soliť budem až po dovarení, aby som mohla malému odobbrať, on to bude mať so zemiakmi
Nejaká rýchla polievočka, ktorú by mohla aj naša bublinka? Absolútne mi došla inšpirácia 😀. ďakujem.
pórková polievka, ryža a kuracie mäsko na ananáse 🙂
@titkovamiriam ta spodna je citronova???Ci aka..Mozem recept??
@veronicka1901 myslím, že takú zapraženú s vajíčkom by mohla 🙂
@boubelka0021 fuha myslis tie fotky toriciek co som davala,musim sa vratit spat ale myslim ze tam boli na fotkach recepty a original bola pomarancova
no prva bola tmava a ta druha bola biely korpus a plnka....
@veronicka1901 brokolicová krémová? paradajková s ryžou? hrstková? šosovicová?hrášková s haluškami? alebo ja zvyknem len roznu zeleninu- mrkva, zeler, petrzlen, zemiak- postruhat na rezance, trochu osmahnem na oleji, mletá paprika, korenie,sol, pridám vodu a dovarím 😉
@boubelka0021 a ved recept je hned vedla 🙂
@titkovamiriam len suroviny su tam.....Ale postup nie 🙂
@boubelka0021 jaj vieš co idem to odfotit a dam to sem nechce sa mi to pisat 🙂
@titkovamiriam ok alebo mi to posli na firdovakatarina@gmail.com
@ukana Hmmm, dakujem, brokolicovu som robila vcera, paradajkovu v piatok, ale tu zeleninovu by som vyskusala 🙂 .
@raszuz Myslíš rascovú? Hmmm, to nie je zlý nápad.
@veronicka1901 ja som takto nastuhanu zeleninu vzdy do syna dostala, mal červené rezance, tak sa mu to páčilo, inak mrkvu nechcel 😀 ....aj nejaku drobnu cestovinu tam možeš pridat, alebo rezance.... 😉
@veronicka1901 áno, takú 🙂
@raszuz Ďakujem za pripomenutie, v piatok ju skúsim 🙂
@titkovamiriam co je to za knihu s takymi mnam receptami

@maminka2013 😀 😀