icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mukky
17. mar 2010

papa ale zajtra nejde koooooooooooon,huráááá

jenie123
19. mar 2010

Ahoj Mukky, tak ja ryzovy nakyp vobec nemam rada, ale mojmu priatelovi velmi chuti 🙂
ryzu uvarim v mlieku do polomakka, troska osolim a osladim.. necham vychladnut.. do vychladnutej vmiesam zltky, maslo, vanilkovy cukor. zapekaciu misu vymastim maslom, dam do nej polovicu ryze na to zavarane marhule, dam dalsiu vrstvu ryze a necham zapiect.. z bielkov a cukru vyslaham sneh, potriem nakyp a necham este chvilku zapiect..
Polievam ho stavou, co mi ostala z marhul..

mukky
19. mar 2010

jenie123 dakujem,je to jednoduché 😎
možno to zajtra urobím pre mm,ešte sa uvidí..

ja som dnes "varila" len čevabčiči,polotovar ale naozaj boli chutné,97% hovadzieho masa,som si spomenula na Chorvátsko a tam oni na tom frčia,tak som kupila...mm mal s cibulou,horčicou a chlebíkom,ja so šalátikom - paradajky,redkvička,trosku som to pokvapkala olivovým olejom a bylinkovou soľou aj trošku tatarky som ku masku mala 😔

pancake
19. mar 2010

ahojte ja som mala br.sote s tou omackou co sa robi z nastruhanej kyslej uhorky a zemiakovu kasu, a zajtra netusim.asi pojdeme na kebab...alebo co.... 😉

mama.wolfka
20. mar 2010

mm včera dojedal fašírky a na večeru halušky, čo si kúpil, dal si na večeru s vajkom
ja som si konečne urobila večer rajčinovku a zlupla som hneď 2 taniere 😀

dnes idem robiť na víkend morčacie soté ... mäsko, kukurica, trošku sójovky a kari, trošku smotany na varenie ... a k tomu ryža s uduseným pórom, nech nie je len nudná ryža 😀
... som chcela pór do soté, ale takto som si to vymyslela, lebo som nevedela vymyslieť nejakú lepšiu prílohu

mukky
20. mar 2010

baby,hlásim sa na obed 😀

mama.wolfka
20. mar 2010

prídi, aj tak nikdy neviem variť normálne množstvo, tak určite ostane 😉
mám rada takéto vymyslené veci, si tak predstavím veci na ktoré mám chuť, pridám si k tomu čo sa mi práve hodí a je to 😀
túto kombináciu, že soté s kukuricou vymyslel mm, ja som to už len dotiahla 😉 😀

cessy
20. mar 2010

ahojte.....ja sem idem s istotou ze tu pre dnesny den naberem inspiraciu a tu nikto ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

cessy
20. mar 2010

prave si cistim zeleninku na keraciu polievku, ale co dalej veru neviem ☹

mama.wolfka
20. mar 2010

aká je to keracia polievka ? 😀 😀 😀
sorry 😉 😀

cessy
20. mar 2010

wolfka nedelna s rezancami 😉

iinuska
20. mar 2010

rizoto s uhorkovym salatom 😝

mukky
20. mar 2010

cessy 😀
wolfka nevieš spať? 😀 😀 si bola hore do 8? 😕

ja dnes asi nevarím,od babky máme vinigred a palacinky,mm je aj tak v práci..ale rozmýslam nad tým ryzovým nákypom na večeru..no uvidím ako sa mi bude chcieť 😀
ja dnes som len na chlebíku a zeleninke 😔 a na vinigrede

cessy
20. mar 2010

mukky myslela som ze ja spim ked som to citala 😀 😀 😀

mukky a to je neaky salat ak sa nemylim????vinigrede???

mukky
20. mar 2010

cess si si myslela že teba sa to pýtam?

Šalát vinigred
Základom studeného šalátu, ktorý možno jesť jednoducho s chlebom alebo ako prílohu k mäsu, je varená cvikla. Postup: Uvarte jednu väčšiu cviklu, dva zemiaky, dve mrkvy a hrášok. Pokrájajte. Pridajte nakrájanú kyslú kapustu, cibuľu, tri kvasené uhorky, dodajte olivový olej, podľa chuti dosoľte a podľa vlastnej fantázie okoreňte bylinkami. Výborné a zdravé!

práve si na nom pochutnavam,drobec uz zaspal,tak mozem papať 😀
no ale babka tam nedáva hrasok,ale fazulu,ani uhorku aspoon je necítim 😕 😀 a je tam cibula,tusím aj ocot a cukor..musím sa jej opýtať,je to fakt skvelé

asi kazdá oblasť v rusku a na ukrajine robieva iný šalát,my poznáme s fazulou

mukky
20. mar 2010

oprava-objavila som v ňom aj kyslu uhorku na jemnulinko 😀 😀

cessy
20. mar 2010

mukky nie, nemyslela som ze sa ma to pytas, to som len tak napisala.....lebo ta otazka wolfkina sa mi nepozdavala 😀

cessy
20. mar 2010

mukk dobru chuť 😉
dakujeme za podrobne info 😅 🤐 😀

mukky
20. mar 2010

díík 😀 😝

mukky
20. mar 2010

no a čo,robila si tu tortu co som ti našla?ja tvoje slniečko dňa?? 😀 😀 pekne si to vtedy napísala 😀 😵 😅

cessy
20. mar 2010

mukky podla tej tvojej som si prichystala nakupila vsetky suroviny,alepotommijedna do IPposlala ten recept co som myslela. v podstate boli tie recepty rovnake,len neake minimalne rozdiely tam boli

cessy
20. mar 2010

mukky..bola fantasticka...sice somlen ochutnala ale sliny mi aj teraz tecu jak by som si dala... 😕 😀

mukky
20. mar 2010

mňammmmm 😀 😀 ,super 😵
a ty tiez chudneš???

cessy
20. mar 2010

.ale trosku sa snazim upravit si stravu a zacala som chodit cvicit.....potrebujem trosku spenvit, ved som jak želé 😕 😅 😀 😔 😨 🤐

mukky
20. mar 2010

😀 😀
ja o sebe pomlčím 😝
uz fakt idem spinkať,dobru 😀 😔

cessy
20. mar 2010

mukky prečo???

no takprajem pekny odpocinok,pa

mama.wolfka
20. mar 2010

len na sekundu 😉
ryžový nákyp som robila a zvládla aj ja 😉 😀 dávno dávno som robievala ex
už som aj vymýšľala rôzne obmeny a bol fajn, ale piekla som ho v remoske

cessy 😀 to wolfka len rýpala 😀 lebo ty že keraciu polievku a myslela si kuraciu 😀 😀 😀
mukky musí dospávať, lebo v noci mávame nočné na MK, teda ja nie každú 😉

mukky
20. mar 2010

cess prečo pomlcím o sebe?? 😀 25 kg nadváhahy,inak pohoda 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝

wolfka 😀 😀 😀 ,nie kazdu odkedy si tehu 😀 zradkyňa 😀 😵 😵
malý si kreslí,idem mu zohriat polievocku a sebe asi urobím americké zemiaky v rure a k tomu kečup 😝 bleeee,nelubim len s tatarskou no čo už 😝

nemali ste niektorá nahodou sojovu tatarsku??ako chutí?ODPOVEDE SURNE DO 19.hod.poprosím 😀 😀 😀 /idem asi na nákup/
wolfka,pojdem ti nakupiť do LIDLU? 😀

cessy
20. mar 2010

mukky neverim, to vazne???kde by si nabrala 😨

cessy
20. mar 2010

mukky ja ani neviem ze sojova tatarska existuje 😕 🤐 😨 😅