Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@libka1 ako robíš halaszle? u nás na severe to nie je bežné jedlo, ale ked chodíme na juh, vždy si ho dám, len vždy je inak uvarené, niekdy je tam celá podkovička, niekedy kusky rýb, mala som aj s rezancami....na nete je toho spústa, tak mám pocit, že je to ako s gulášom alebo kapustnicou, čo rodina, to iný recept 😝
u nas dnes: vyvar z morcacich prs so zeleninkou a krupicovymi gulickami, rezne z kare bez kosti na prirodno so smotanou a cucoriedkami, ryza, rajcinovy salat
u nas dnes kurací vývar s rezancami ,sviečková na smotane knedlík a nejaky ovocny kolač
my máme vývar 🙂 a živánsku 🙂 riadne to tu rozvoniava....tak sa na to teším 🙂
hovadzi vyvar s rezancami a zeleninkou, pecene kurca, pecene zemiacky, ryza, jablkovy kompot a pernik 🙂
ahojte, my sme dnes prvýkrát vyskúšali nový gril, takže grilované kuriatko + zemiaky a čerstvá zelenina, včera som mala narodeniny, tak len narýchlo tvarohová strúhaná tortička
My dnes kesu polievku- dakujem jednej z vas za recept! Nam chutil, malemu dnes nie, mozno zajtra, on dakedy v jeden den to chce, dalsi nie a naopak.. Okrem toho sme mali na zelanie mm spagety s oprazenou cibulkou na kolieska a paradajkami na oleji a i varenu brokolicou, co nam ostala od vcera.a trochu struhaneho syra na vrch. Ako dezert bol nepeceny kolacik - vymiesany tvaroh ako plnka na maslovych keksoch, hore prikryty tiez keksami a oliala som to agavovym sirupom.
Ahojte kočeny, my dnes máme morčaciu polievočku zo slížikmi a zeleninkou- mamina varila, a ja som spravila mäsko na smotane zapečné zo syrom + pyré zemiakové 🙂 a dezert bude pudingový koláčik 😉
Ahojte. Dnes bravcove sote s ryzou 🙂
Ahojte... ja som včera nevarila, boli sme na výlete a jedli sme vonku. Dnes som robila mäsový vývar so zeleninou a slížikmi, kuracie prsia na prírodno s čučoriedkovou omáčkou a pečenými zemiakmi. A piekla som koláč s tvarohovou plnkou a želé. Ešte sa chladí, ak bude ,,fotogenicky,, pridám fotku... 😎 😉
@lienka2 páči sa, teraz som robila tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22265
ja som dnes varila slepačiu polievku, pečené kura, farárske rezne aj pár fašírok - upratovala som mrazák, k tomu varené zemiaky s vňaťkou, ryža s hráškom a kukuricou, rajčinový šalát s bazalkou, marhuľový a višňový kompót a tvarohový krémeš 😉
my sme mali demikat(nase najoblubenejsie ) a cestoviny so 4mi druhmi syra 🙂
@lululka555 wáááw.. ako robíš tú omáčku?
@lululka555 ahoj aj ja by som poprosila o tu cucoriedkovu omacku 😉 dakujem
@anavila
@natalii6 ahojte , ja som recept našla na vareche http://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-medail... ,inšpi odtiaľ, ale ja som robila z čučoriedkového džemu . Moj Manžel miluje také jedlá- mäso a ovocie. 😉
ja som dnes uvarila rizoto s kuracím mäsom 😉
@lululka555 mnaaaaaam, vyzera to vyyyyborne, mozem poprosit receptik na to masko s omackou????
@lucikatn mozem poprosit receptik na to medove kuriatko??? dakujem
@ronny123 ahoj napíšeš prosím ako robíš demikát ?
@charllotte ďakujem, vyššie som dala link odkial som sa inšpirovala 🙂 ja som robila akurat z čučuriedkoveho džemu, asi dve lyžice, trochu smotany,citrónová šťava.
ahojte ja mám po rušnom víkende , v piatok som mala hostí , tak sme robili pečené pácované rebrá / doniesli hostia / ja som urobila kokosový koláč s pikaovokokosovou polevou, dip z pečených paprík a baklažánov, v sobotu sme mali znova hostí , na obed len dojedačky z piatka + paradajková polievk a robili sme bravčovo- morčací guláš, ostal dip , upiekla som ešte bravčové koleno , a ešte koláčik makový hrnčekový s marhuľovým džemom a grankom a naša slečna dostala parádnu tortičku s parížskym krémom , piekol syn krsnej / má 13 rokov / neskôr pridám fotku , vyžíva sa v zdobení poťahovkou a ešte som robila cestovinový šalát - cestoviny, kápia, osmahnutý pór, šampióny, kukurica, šunková saláma a kyslá smotana . V nedeľu som nevarila nič, len sme dojedali

polievka z kostí a s pečeňovými haluškami , druhé som upiekla pizzu so šunkou , kukuricou , olivami a syrom .