icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
12. aug 2013

dnes pizza, zajtra kapustnica a lekvarove a cokoladove palacinky 🙂

charllotte
12. aug 2013

my sme dnes mali len pecene zemiacky v rure a k tomu kysle mlieko Acidko 🙂

luciok
12. aug 2013

@miruska73 Tak to je smola keď došiel plyn, musela si mať hotovú fínsku saunu 😀

ronny123
12. aug 2013

@lululka555 odporucam,je fakt super 🙂 a este cerstvy chlebik k tomu :D mnam :D

danielaj
12. aug 2013

@lululka555 Mňám, perfektné, ako vždy 😉

zarabono
12. aug 2013

Dnes rajcinova polievka,kapustovy salat,zajtra vysmazana brokoliuca,pecene zemiaky,polievka z dneska

danielaj
12. aug 2013

u nás dnes káko každý pondelok dojedačky 😉

lululka555
13. aug 2013

@danielaj Díky moc...aj chutilo perfektne 🙂
@ronny123 dakujem, skúsim 🙂

lululka555
13. aug 2013

Ahojte 🙂 včera sa dojedalo z nedele a dnes bude paradajková polievka s parmezánom a domáca pizza 😉

lucikatn
13. aug 2013

@charllotte stehná som uložila do zapekacej misy a potrela marinádou (2 PL med, 1 PL oliv. olej, 2 strúčiky cesnaku, 1 PL sójovej omáčky, 1 čl grilovacieho korenia, šťava z polky citróna). Potom som to podliala troškou vody a prikryté som piekla do mäkka. Hotové som to poliala výpekom a nechala ešte pár minút odokryté piecť, aby sa chytila chrumkavá šupka. Len pozor lebo med vie rýchlo zhorieť 😀 Táto dávka je na 4-6 stehien.

cora30
13. aug 2013

francúzske zemiaky, polievka ostala zo včera-cesnaková

luciaq
13. aug 2013

dnes kelova polievka a pre mna salatik s jogurtovym dresingom a decka dojedaju zo vcera halusky
😉

juranka
13. aug 2013

Ja dnes budem robit len pecene zemiaciky s acidkom a pre hladosov aj lievance s pribinacikom 🙂 zo vcera mame este kuraci vyvar s rezancami...

nelly3
13. aug 2013

dneska len cicerova polievocka so zeleninkou 😉

mart1na26
13. aug 2013

manzel mi dal inspiraciu, takze dnes vysmazany camembert (kupeny obalovany) z hranolkami a brusnicovou omackou, cesnakova polievocka...... Mnami mnam 🙂 dobry obed bez roboty ;)

zuzinr
13. aug 2013

tak my dnes polievku zo vcera - sladku sojovu, potom kuracie prsia na horcicovej omacke s cestovinkou, kysnuty slivkovo - makovy kolac a v trube mi uz kysne domaci chlebik 🙂

mimka1
13. aug 2013

my dnes paradajkov apolievka a strapačky s kyslou kapustou a slaninkou

michaelamilan
13. aug 2013

Ahojte ja dnes nevarím, navarí nám opäť reštaurácia. Idem vás dočítať, určite ste zasa popridávali perfektné receptíky! @mart1na26 mmm dobrý obedík!!!! Aj ja to robievam, mm to miluje, len ja ho nevysmážam ale pečiem v rúre.

michaelamilan
13. aug 2013

@lululka555 jéééj no to mäso s tou čučoriedkovou omáčkou vyzerá naozaj fantasticky!!!!! hneď by som si dalááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá..........!!!!

sunflower87
13. aug 2013

..no vzhľadom na to, že sa mi nechce ísť do obchodu, tak budem variť čo špajza dá 😀 , ale pravdepodobne urobím niečo na spôsob gulášu, len miesto zemiakov spravím halušky do toho...uvidíme ako to bude chutiť 🙂

zuzka1.
13. aug 2013

@womankc ahoj recept prosim ta na ten dip s pecenych paprik a baklazanov?

novotnajanka
13. aug 2013

Mix z min týždňa, čo som si spomenula a odfotila:omáčka s fašírkami a bublanina, zeleninková a pizzza, kysnutá tvarohová s džemom a hrozienkami. Včera vývarová slížiková a mäsko na kocky s fazuľkou a zemiačky a dnes hrášková s mrveničkou a vyprážaný karfiol

womankc
13. aug 2013

@zuzka1. takže opražila som dva veľké baklažány , ja som ich aj ošúpila , osolila bylinkovu soľou a opiekla na olivovom oleji, v som výpeku som udusila dve veľké cibule a pár strúčikov cesnaku nasekaných, to som dala do misy , ďalej som upiekla plech paprík ,. len som očistila a dala na papier piecť , keď boli upečené ,ošúpila som šupky , pridala k ostatnému a pridala som pár lístkov čerstvej bazalky , trošku citrónovej šťavy , pár kvapiek, môžeš použiť aj limetku a ponorným mixérom som to vymixovala , nakoniec som ju len dochutila, trochou soli, môžeš pridať aj mleté čierne korenie, alebo aj iné korenie / oregano, rozmarín, provensálske korenie ...../ , podľa toho, čo máte radi a hodilo by sa aj trošku chilli. to je všetko , ak vidíš , že je treba môžeš pridať aj trošičku ešte olivového oleja .
je to vynikajúce len tak s opečenými kúskami rožkov, bruskiet, toustovým chlebíkom , my sme to mali k pečenému mäsku , ale aj len tak k pečivu je to fajn

zarabono
13. aug 2013

dnes rajcinova polievka od vcera,vysmazana brokolica,pecene zemiaky,tatarska,salatik a od minula tvarohove rezy foto

libka1
13. aug 2013

cuketova kremova s krutonmi a peceny kapor na zemiakoch a zelenine, palacinky s ceresnovym dzemom

natalii6
13. aug 2013

u nas dnes robim zemiakovu harmoniku http://www.gendzo.sk/gs/view.php?id=328 + sosovicova polievka

bambina78
13. aug 2013

kapustnica 🙂

martinasturmova
13. aug 2013

U nas doma dned plnený bôčik a zemiačky 😀

daniz
13. aug 2013

dnes na večeru budú zemiačkové posúšky a na zajtra plánujem krúpkovú polievku so zeleninkou a druhé asi niečo s cukety.

veroninna1
13. aug 2013

Zeleninova s pismenkami, pecene kura na rajcinach a paprike, slivkovo-broskynovy kolac s mrvenickou