icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ifkael
16. aug 2013

Nasla som tu inspiraciu- dnes hlivovy perkelt s domacimi haluskami

A na vikend brokolicova polievka a madarsky gulas s domacou knedlou

Svokra moje deti naucila na knedlu s vajcom- ked sa doje gulas bude vecera na pondelok
A kolacik- jablkove pite a rozmyslam aj nad smotanovo- vanilkovym co sa po upeceni da kysla smotana a skoricovy cukor

nelly3
16. aug 2013

@ifkael
ja som robila vcera hlivovy perkelt+kolienka, robievam ho casto, je uzasny 😉

lululka555
16. aug 2013

ahojte 😉 u nás dnes polievka z fazuľkových luskov a perky z roškového cesta so slivkovám lekvárom a orechami. 😝 🙂

tilenka
16. aug 2013

dnes máme...šošovicová polievka + bravčové na rasci s ryžou a uhorkový šalát 😉 zajtra sa griluje na chalupe 😀

juranka
16. aug 2013

ja som dnes varila len take obycajne cestoviny s paradajkovou omackou a bylinkami, paradajky som mala domace takze velmi chutne to je a este postruhany syr na to. upiekla som este liaty pernik podla pana zideka 😀 veeeelmi chutny, mnam

daniz
16. aug 2013

dnes urobím asi tie špagetové hniezda, zajtra cesnačka a buď francuzáky, alebo slivkové gule-uvidím čo deti 😎

martinasturmova
16. aug 2013

Dnes som urobila zemiakové pyré a vysmažila som kuriatko.Poobede urobím cigánsku v žemly a večer budeme grilovat 😀

tretulka
16. aug 2013

tak mna deti ukecali na palacinky a spravila som sosovicovu polievku, povodne mala byt aj s parkom, ale v zaujme toho aby sa najedla aj dcera, bola bez parku. Totiz ak je v polievke parok, vyje len ten a polievku necha tak, teraz zjedla krasne plny tanier polievky bez reptania 😀. Co uz, obcas musi maminka aj nejake tie finticky pouzit 😉

bambina78
16. aug 2013

halusky s bryndzou (je tam diera,lebo uz v nich bol synator 😀) a s kyslou kapustou...a este asi spravim aj s prazenicou alebo so syrokremom, lebo mi este ostali hole 😉

betka22betka
16. aug 2013

cukinová polievka, cestoviny s tuniakovým šalátom a s Morca Dellou spolu s cestovinami + strúhaný syr/ my každý deň môžeme cukinu!!!/. Včera sme mali palacinky s tvarohovou plnkou a hrozienkami, len som nestačila odfotiť/

betka22betka
16. aug 2013

@irsina83 samé dobrotky!!! kuracie mäsko si zaliala kyslou smotanou a vajcom?

luciaq
16. aug 2013

zeleninova struhana s krupicovymi haluskami a pecena rybka so zeleninovym salatom pre mna

bambina78
16. aug 2013

tak este tie vajickove..no moji princovia ma dnes nedaju za nic 😀

veronicka1901
16. aug 2013

Ja som dnes prvykrat v zivote robila polentu, presnejsie nakyp s paradajkami a parmezanom, bolo to naozaj fajn a kedze som na diete, tak bez tuku 🙂 plus paradajkova polievka s cestovinou.

veronicka1901
16. aug 2013

@daniz prosim ta, co su spagetove hniezda?

januschka10
16. aug 2013

Ahojte, dlho som tu nebola. Mala som navstevu (mamu so synovcom) a tak varila moja mama a ja v lete takmer vobec nevarim, zijeme iba na salatoch zo zahradky, kapustovy, rajcinovy, zeleny salat a cestovine. Sem tam nejake to masko pre maleho,ale v lete dokazeme zit iba na zelenine.

veronicka1901
16. aug 2013

@januschka10 to kvitujem, aspon nezatazujete travenie 🙂. ja by som tiez takto prezila, len pre manzela a dcerku musim varit stale maso 😀

betuska22
16. aug 2013

ahojte babenky , tak dnes na obed, trochu neskoro ale predsa práve som dala zapiecť brokolicu na cesnaku, cibuľke a s debrecínkou, a k tomu zemiačky pečené v šupke s rozmarínom a maslom. a zeleninový šalát 🙂 ked bude hotovo tak foto priložím 😉

lienka2
16. aug 2013

zeleninova polievka s krupami, domaca pizza a jablkovy zavin .. sice z kupovaneho cesta ale fajny 🙂

gabulka15
16. aug 2013

dnes mame pečene zemiačiky a dusene bravčove masko zo zeleninkou 🙂

anavila
16. aug 2013

ja som dnes dala mojim deťom krafiolovu polievku a vypražený karfiol so zemiakmi, dcera samozrejme nedojedla a jej hovorím:" si viem živo predstaviť ako ty v škôlke odnesieš skoro celé jedlo k okienku" a ona mi na to: "mami, nechcem ťa uraziť, ale v škôlke oveľa lepšie varia!" No som dostala! od 5 ročného decka 🙂

zuzzuli
16. aug 2013

u nas dneska brokolickova polievka a slivkove gule 🙂 vcera som robila este peceny cajik "co zahrada dala" z cernic, malin, ribezli, hrozna, marhul, broskyn, sliviek a nasla som aj dve jablcka + korenie na punc a je neskutocnyyy, mnam 😵 esteze je tato super tema a davate sem super napady 😉

adka7755
16. aug 2013

obyčajný SEGEDÍN s knedlou 😀 😀 😀 ...už sa na neho chystám celý týždeň🙂) a koláčik jabĺčkový ( už je skoro po ňom) 😀

irsina83
16. aug 2013

@betka22betka dala som zemiaky, trochu vegety, velku cibulu, kuracie maso okorenene a osolene, kysly kapustu, opat zemiaky a zaliala som to rozlahanymi vajickami s mliekom. Ja nepouzivam smotanu vobec a ked to chces ma chutnejsie - lebo toto je taka light verzia, lepsie je opecene bravcove masko na rezance + klobasa 😉

gianni
16. aug 2013

zo včera zajac v rúre + ryža,alebo cestoviny, potom cukina vo vajíčku a manželovi na raňajky langoše(cesto z chladničky,ináč moje prvé..) s cesnakom a kyslou smotanou
dnes zase domáci jogurt....

miruska73
16. aug 2013

@danielaj brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ze tri mrazaky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nikdy ja zase milujem zehlenie to mi nevadi .....sice ani nic ostatne len ten mrazak ma drazdi a moc a ani dnes som ho neumyla asi pocka do utorku uz som pobalena cakam muza a ideme na chalupu...tak krasny vikend aj vam...asi uz mame posledne horucavy tak si uzivajme... 😵 😵 😵

miruska73
16. aug 2013

babulky jasom dnes robila raznici na plechu fajnotka len som zabudla dat najlepsiu surovinu cibulku....k tomu zemiaky a mame aj na zajtra ....zajtra bude mm varit v kotliku kapustnicu a na nedelu si dame pecenu krkovicku na pore a smotane a posypane syrom ,tiez fajnotka.....

luciok
16. aug 2013

@lululka555
@danielaj Nikdy som držkovú nevarila, ale zjem ju v pohode, nemám problém zjesť akúkoľvek vnútornosť zo zabíjačky, samozrejme dobre tepelne upravenú

luciok
16. aug 2013

Dnes som robila zapekaný karfiol s mega dávkou syra, k tomu nové zemiačky a uhorkový šalát. S drobcom sme boli kuk starkú a tá mala upečené jablkové pyté a pizza slimákov, tak sme si pochutnávali. Zajtra je u nás v dedine súťaž vo varení halušiek s kyslou kapustou, tak sa asi pôjdeme najesť tam a ak nie, ešte máme zo štvrtku polievku z kyslej kapusty s klobáskami a údenými rebrami.
Pekný večer žienky

andula30
17. aug 2013

baby overeny recept na domaci kecup pripadne domacu omacku na pizzu potrebujem spotrebovat rajciny