icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
21. aug 2013

@danielaj u vás sú normálne rajčinové hody 🙂 mňam

ivetka1981
21. aug 2013

@maculik vymiešam maslo,syrokrém,horčicu,cibuľku,vajíčka na tvrdo a petržl.vňaťkou..osolím,okorením bielym korením a hotovo 😵

lenartha
21. aug 2013

U nás dnes hrstková polievka, kurča na kari omáčke a zemiaková kaša, ako dezert palacinky s nutelou a banánom 😎
Zajtra budú zemiakové placky s restovanou kuracou pečienkou a pre mm vyprážaná cuketa a opekanými zemiakmi 😉

katkas1
21. aug 2013

@danielaj chutia tie perky ako z riadneho zemiakoveho cesta?

novamamima
21. aug 2013

Ahojte, varíte fazuľkovú polievku v tlakovom hrnci? Dnes som to skúsila prvý krát a začalo mi to veľmi peniť a frkať von cez ventily. Inak mám hrniec odskúšaný a pri mäsku to nerobí.

chloe001
21. aug 2013

Dnes boli zapekane cestoviny so syrovou omackou a paradajkami.

iconka
21. aug 2013

Zapekana brokolica so zemiakmi + syr.

megika1
21. aug 2013

@danielaj Teba by som chcela za sestru 😵

siska53
21. aug 2013

@novamamima ahoj,ja fazulku tak varievam bezne,,nic mi neprska cez ventily. Aj vcera som si ju predvarila na dalsie pouzitie. Cast som zmrazila, cast pouzila na dovarenie polievky.
nenizes mat daco uvolnene? Pripadne precistit skusit..
mne inak jeden,tlakac robi to,ze ked varim ryzu- len ked varim ju,tak mi vobec nevystupi stuplik hore,para vyfuci a ryza sa mi pripecie zospodu:( tiez neviem,cim to je,lebo nie vzdy to robi.dnes som tam robila pseno a vsetko ok.

siska53
21. aug 2013

My zajtra fazulkovo-zeleninkovu polievku asi s rezancami alebo pismenkami- uvidime,co si maly vyberie a opecene tofu,zapekana cvikla a pseno.

siska53
21. aug 2013

@novamamima este mi napadlo mlieko nedavas dnu a nezatvaras pokrievkou,vsak? Lebo ak ano,to mi napadlo ako jedina pricina. Mliecne polievky a privarky uz dovaram pri otvorenom hrnci.

zuzub
21. aug 2013

prosím si nejaký recept na škoricové osie hniezda, hlavne nech sú mäkučké, dobručké ;)

danielaj
22. aug 2013

@womankc pečené rajčiny dávam do pohára, múžeš sterilizovať alebo len do chladničky a vyjedáš, tak bolo v recepte, robím to tento rok prvý krát. 😉

danielaj
22. aug 2013

@katkas1 ja robievam perky len z tohto cesta, aj guľky s ovocím, neviem, mne zase tie zemiakové nikdy veľmi nechutili, robievala ich moja babička a ja som ich robila kedysi len jeden krát, nemám rada to zemiakové lepivé cesto, tieto sú výborné aj na druhý deń, mäkučké 😉
@megika1 😀 😀 😀

11nika11
22. aug 2013

@siska53 prosim ta ako alebo s cim zapekas tu cviklu??pocula som na to same chvaly,vraj to chuti super.musim vyskusat 🙂

11nika11
22. aug 2013

ahojte babule..u nas je to dnes cesnacka a moje milovane lasagne 🙂 poobede by som chcela este muffiny spravit.

lululka555
22. aug 2013

Ahojte a pekné ránko 🙂 dnes na obed ešte zostalo zo včera z bolonskej omáčky,len špagetky vyvarím a na večeru zeleninka na pare s maslom a bylinkami. 🙂

lydia22
22. aug 2013

My dnes zeleninova polievka a losos so zemiakmi

fordikford
22. aug 2013

na dnes bude biela strukova a ppirohy z tvarohom a slivkovým lekvárom posypane opraženou strúhankou a pečiem tortu mojmu 12 ročnému synu

megika1
22. aug 2013

@zuzub obyčajné kysnuté cesto ako na koláče s posýpkou mám v blogu recept,len ich mám naplnené ,porezané,tú časť čo ide na plech trošku zlepím cestom,aby nevytieklo na plech,do závitov zvrchu ešte pridám oškoricovaný cukor ako bónus

megika1
22. aug 2013

dnes plnená paprika a zeleninová polievka na masle s cesnakovými haluštičkami ( z medvedieho cesnaku narežem do cestíčka )

womankc
22. aug 2013

ja som včera nevarila, dojadali sa ostatky z predošlého dňa, dnes ešte neviem asi len niečo ľahké, asi len hovädzie a prírodno a zemiaky k tomu . Zajtra ideme na dovču a mne sa ozvali moje obtiaže s trávením , takže ja som na suchároch 😢 😖

cora30
22. aug 2013

včera tekvicové lečo s párkami....do zásoby sa robili domáce horalky a americké keksy s kúskami čokolády, ktoré deti ešte neobjavili. dnes cibuľová pol. s cestovinami-zvieratká + dukátové buchty s van. pudingom a ešte slivkový koláč. Na večer som si prichystala cesto na syrové pagáče/tyčinky. ešte dačo vyhútať pre MM na večeru.

meryenes
22. aug 2013

@cora30 Domáce horalky ma zaujali, aký je postup prosím ťa?

luciaq
22. aug 2013

smotanove fliacky,leniva som

jani74
22. aug 2013

@cora30 aj ja poprosím o recept na horalky 😉

libka1
22. aug 2013

šošovica na indicky sposob, volske oko, chlieb

siska53
22. aug 2013

@11nika11 ahoj, davam,cesnak,,rascu,olej- olivovy, ocot- balzamikovy,sol a bylinky. Vacsinou robim balicky z alobalu,ale tentokrat som to len dala na pekac a pridala i na kolieska nakrajanu cibulu. Cesnak vzdy len prekrojim na polovicu,ak je maly,necham ho vcelku a cviklu na,kocky. Peciem asi hodinu na,cca 190. Nam to velmi chuti.

firstbaby
22. aug 2013

U nas dnes polievka z cervenej sosovice s mrkvou podla Misky Kralikovej, cestoviny s makom a grankom a broskynovy kolacik 🙂

adkoalauri
22. aug 2013

U nás mrkvovo-hrášková polievka s krupicovými haluškami, domáca knedľa a mäso na šťave s lečom. Napiekla som slivkový koláč s posýpkou a zamiesila som cesto na chlebík. Dúfam, že zajtra sa ku sporáku nebudem musieť stavať 🙂