icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anaku
23. aug 2013
mibi41
23. aug 2013

@lillona vyzera super mozem poprosit receptik 🙂 Dakujem

mibi41
23. aug 2013

@firstbabymozem poprosit receptik aj na toto fajne vyzerajuce masko? 🙂 Dakujeeem

lillona
23. aug 2013

@mibi41 no ja som to robila vsetko od oka, kedze som si to dnes vymyslela 😉 ale asi takto nejak: biele bebe keksy na spodok. na to dat puding uvareny z 800 ml mlieka a 2 cokoladovych pudingov a cukor. na puding pokrajane banany. na tie banany 2 kysle smotany zmiesane s 1 tvarohom, vanilkovy a praskovy cukor podla chuti a dala som do toho aj zelatinu, nech to drzi. na to zas bebe keky kakaove a navrch 2 kysle smotany zmiesane s grankom a vanilkovymi cukrami. povrch som este posypala grankom. tie bebe keksy z kazdeho 2 baliky(1 je malo na jeden plech a z 2 nejake kekse ostanu). ale je to aj naozaj chutovo vyborne 😉

gianni
23. aug 2013

fúúúúúúúúúúúúúú, slanina,syr, olivy a môžem ísť spať 😉

siska53
23. aug 2013

Tak my na zajtra cukinova na kyslo a slivkove gule.

martinasturmova
24. aug 2013

Tak ja dneska zemiakový prívarok a k tomu fašírku.Od včera mame slepačiu polievku ešte 🙂

juranka
24. aug 2013

My dnes mame na obed sekanu so zemiakovou kasou a paradajkovo cibulovy salat 🙂

luciaq
24. aug 2013

hraskovo-spenatova poilevka a slivkove knedle so struhankou a idem robit cuketovu natierku na hrianky pikant http://varecha.pravda.sk/recepty/cuketova-natie...

gabulka15
24. aug 2013

dnes zemiakova kaša s opekanou špekačkou a volskym okom a 🙂 cviklovy šalat

hyta
24. aug 2013

@lillona Môžem poprosiť o rceptík na ten nepečený zákusok? Vyzerá to nebezpečne dobre.

hyta
24. aug 2013

@lillona Ospravdlňujem sa, pýtam si receptík a už tu aj je, tak vďaka a tiež vyskúšam.

lillona
24. aug 2013

@hyta 😀

skatarina
24. aug 2013

My dnes paradajkovu polievku a stroganov s ryzou 😉

rainbow1
24. aug 2013

segedínsky guláš, kuracie stejky s ryžou, kto chce s kuskusom + pečená cvikla, rascová polievka s vajíčkom 😉

clarissa
24. aug 2013

rezne z vykostenych stehien,kasa,kysla uhorka...zajtra krkovicka na pive a cesnaku s opekanymi zemiakmi,salat... 🙂 takze silno dietny vikend 😀

lucinocka
24. aug 2013

palacinky na slano so zeleninovou naplnou

miruss
24. aug 2013

Ahojte.
Ja som dnes varila polievku z tekvice hokaido s opečenými chlebovými kockami. A zemiakové hrebene:
http://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakove-harm...
Včera som urobila na večeru plnený chlieb, to bola mňamka.
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=141439

lienka2
24. aug 2013

dnes francuzska polievka - zo sacku 😝 a na druhe vyprazany karfiol, zemiakova kasa, zeleninovy salatik
zajtra zeleninova polievka, knedlik masko a kapusta 🙂

lovely_choice
24. aug 2013

my tiez tak dietne 😀 peceny bocik s kyslou kapustou a zemiakovou kasou. Velmi nam chutilo 🙂

lian35
24. aug 2013

Ahojte.U nás dnes hlivová polievka a od včera žemlovka 🙂

nelinka0401
24. aug 2013

@clarissa ako robíš tú krkovičku na pive? 🙂 aj ja chcem zajtra robiť,tak malá zmena by neuškodila 🙂

lululka555
24. aug 2013

Ahojte my sme dnes dojedli kalerábovú polievku zo včera a piekla som kuracie stehná s paprikou a rajčinou na masle a ryžu. 🙂

zuzzuli
24. aug 2013

ahojte, u nas dneska na obed sosovicovy privarok s vajickom/parkom a chlebikom, na olovrant som pripravila puding s piskotami a ovocim, robim druhu varku peceneho caju, lebo prva je uz takmer prec 😉 a vecera ostava velky otaaaznik co vymyslime 😅

lencyca
24. aug 2013

Ahojte 😉 ,konecne sa mi sem podarilo nakuknut...dnes sosovicova kysla zo zemiakmi,cestoviny s morcadelou a syrom,zavarala som calamadu,vcera som robila slivkovy lekvar,zvysok som naliala do mufinovych kosikov,mali sme na ranajky s chlebom,zajtra nevarim sme pozvani na obed,budu aj zakusky z oslavy 😉

danielaj
24. aug 2013

ahojte, ja dnes od skorého rána v kuchyni, piekla som naše obľúbené briošky, dali sme si teplé, čerstvé na raňajky s maslom a domácim marhuľovým džemom, dojedali sme ešte fazuľovú polievku s údeným, vyprážala som patizón, aj som naplnila pár koliesok diétnej salámy syrom, rajčinou a vypražila v cestíčku, k tomu dusené zemiaky na cibuľke a uhorkovo-rajčinový šalát, idem nejaký koláčik posnoriť po Vereche 😉

clarissa
24. aug 2013

@nelinka0401 no,este neviem ako budem postupovat 😅 jedla si vymyslam,a zrovna toto som predvcerom jedla v restike a az som si prsty oblizovala tak to chcem urobit aj doma...urcite cibulovy zaklad,na to na rezne nakrajana ,v muke obalena, krkovicka, oprazit, vybrat na tanier a do vypeku pivo,horcicu,cesnak,sol,korenie,vlozit do vypeku naspat maso a dusit..na konci asi tiez este pretlacit cesnak....tak nejako si predstavujem ze zajtra budem kuchtit 😅

minusa
24. aug 2013

@1977 take tie prave halusky s bryndzou su velmi jednoduche .... nastruhas alebo rozmixujes zemiaky a pridas len hladku muku, cesto by nemalo byt moc riedke, take skor tuhsie, ja to uz mam v oku 😅 cez haluskar nahadzes do vriacej osolenej vody (moja starka hadzala rucne z dosticky nozikom), nechas cca 5 minut varit a vyberas sitkom ... nepremyvas, len nechas stiect, zmiesas s bryndzou a slaninkou ....mnam 😵 a este si nechavam aj vodu z halusiek s par haluskami, dam do toho mlieko a mnamka, volaju to na Liptove obarky 🙂

dana_l
24. aug 2013

slepacia polievka s muslickami, zapekane bravcove rezne na smotane s cibulkou a syrom. priloha ryza. este upeciem bublaninu a nejake cookies pre deti