Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@michaelamilan čo si tam dala? ja dávam čk. nk. klinčeky , bobkový list , soľ , ono keď sa to odleží, bude tá chuť výraznejšia, ako keď by si otvorila čerstvo zavarené uhorky a odležané
@michaelamilan ešte ma napadlo tuším , že niektoré recepty sú ešte aj s trochou deka , alebo zelka , možno skús s tým dochutiť
dievcata idem si po radu. ked peciem korpus na tortu, v strede je vzdy viac nafuknuty ako na krajoch a potom splasne a urobi sa tam preliacinka. dam to aj zatazit,ale nie je to aj tak pekne rovne
a este pridam recept, cez vikend som robila taketo placky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46848 , boli prudko jedle
ahojte,, babulky idem robit nanukovy rez,, kupila som kokosovy puding ole, bez varenia,este som ho nemala a iny tu nemali v obchode,, cul citam ze je urceny k rychlej spotrebe,, neroztece sa mi na tom zakusku??? neviete???
ja som dnes varila zapecene zemiaky s mletym maskom a zaliala som to kyslou smotanou, vajickom a postruhanym syrom 🙂
@womankc no tak nakonice som dala to deko a uff.......mám to za sebou, teraz sterilizujem 😀 veľmi pekne ďakujem za pomoc, už som si myslela, že to vykydnem do WC 😝 Nátierka to ale prežila a akončí nv našich žalúdkoch! 😝
No a konečný výsledok 🙂 Som rada, že to nakoniec dopadlo dobre, no nabudúce robím nátierku bez rajčín! @danielaj napíšeš mi prosím ako t robíš tú nátierku??? Kujééééém. 😎
@zuzu_la to vôbec nevadí, jednoducho keď rozkrojíš ten korpus, tak "vydutý vrch" daj hore nohami 😉 a tým pádom sa ti to schová a vrch máš krásny rovný, alebo prekroj aby si mala z korpusu 3 diely a vrch daj do stredu. My sme to tak robili v škole 😝
mliečna zemiaková pol. , slivkový koláč-kysnutý.
to sa môže stat len mne syn ma na druhy tyžden 18 rokov a mne odišla rúra ☹ mna asi porazi ani slivky som nedosušila človek aby neušetril 😢 dnes boli holubky -plnena kapusta s paradajkovou omačkou
ja na zajtra do práce zase cuketové lečo a pre manžela na výmenu beriem z práce šišky 🙂
dojedacka zo vcera a zajtra zelenonova polievka s krupicovymi haluskami a lokse a zavarala som hrusky 😉
@michaelamilan no som rada ,že sa ti to podarilo. ak si najdem trošičku času, pridám ti aj ja rozopis na dve pomazánky jedna je takáto mäsová a druhá je čisto kápiová a obe sú overené
mám ich po jednej pani a druhú mám po mame 🙂
@titkovamiriam ty aký si hodila profil divožienky 😉 🙂 🙂 sa nezdáš , musím si tu aj ja končne dať odhalenie idetity xixixiixixixxixixi
špenatovy privarok s volskym okom a zemiakmi. Chystam sa na kapustnicu a kuracie na smotane s nokerlami
Ahojte kocky,
prosimvas, viete mi niekto napisat, ako sa robia tie spanielske vtaciky, ale take, co sa nebalia? Viem, ze sa to tu kedysi pisalo, ale neviem to najst. Dakujem 🙂
@maculik tu je recept
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44254
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12000
a robieva ich aj titkovamiriam u nej by si možno našla aj recept
@womankc jéééééj ty si zlatúšik!!!!!! Už sa nene teším a určite ich vyskúšam. My s mm milujeme hrianky 🙂
Tak a už viem čo bude dnes 😀 spravím špenatik! Vďaka @mimka1 za inšpiráciu!!!
@michaelamilan nie je začo, dobru chuť 🙂
Pecene zemiacky s cibulkou a poliate acidkom mnáám obcas davam aj tvaroh na slano k tomu. mnááám

@danielaj moja si túúúúúúúú?????? Tak ja som už dohinku povarila tú moju budúcu pomazánku a neviem či neskončí v koši 😠 ☹ 😅 😕 🙄 štipľavá je tak ako som chcela, mno mne príde strašne bez chuti :-O fňuk.....ako to mám dochutiť?