icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
4. sep 2013

@danielaj moja si túúúúúúúú?????? Tak ja som už dohinku povarila tú moju budúcu pomazánku a neviem či neskončí v koši 😠 ☹ 😅 😕 🙄 štipľavá je tak ako som chcela, mno mne príde strašne bez chuti :-O fňuk.....ako to mám dochutiť?

womankc
4. sep 2013

@michaelamilan čo si tam dala? ja dávam čk. nk. klinčeky , bobkový list , soľ , ono keď sa to odleží, bude tá chuť výraznejšia, ako keď by si otvorila čerstvo zavarené uhorky a odležané

womankc
4. sep 2013

@michaelamilan ešte ma napadlo tuším , že niektoré recepty sú ešte aj s trochou deka , alebo zelka , možno skús s tým dochutiť

zuzu_la
4. sep 2013

dievcata idem si po radu. ked peciem korpus na tortu, v strede je vzdy viac nafuknuty ako na krajoch a potom splasne a urobi sa tam preliacinka. dam to aj zatazit,ale nie je to aj tak pekne rovne

zuzu_la
4. sep 2013

a este pridam recept, cez vikend som robila taketo placky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46848 , boli prudko jedle

snu
4. sep 2013

ahojte,, babulky idem robit nanukovy rez,, kupila som kokosovy puding ole, bez varenia,este som ho nemala a iny tu nemali v obchode,, cul citam ze je urceny k rychlej spotrebe,, neroztece sa mi na tom zakusku??? neviete???

snu
4. sep 2013

@zuzu_la mne sa tiez vzdy nafukne,ale nesplasne potom,, skus dlhsie piect a pomalsie.a neotvaraj 🙂. ja potom len zrezavam ten kopec 🙂

snu
4. sep 2013

@zuzu_la dlhsie a slabsie 🙂)) smejem

juranka
4. sep 2013

ja som dnes varila zapecene zemiaky s mletym maskom a zaliala som to kyslou smotanou, vajickom a postruhanym syrom 🙂

titkovamiriam
4. sep 2013

Ja dnes robím hraskovu polievku a morčacie prsia na zelenine s ryžou a foto je včerajšej špenátovo syrovej omáčky s vajíčkami a opečeným chlebom 🙂

michaelamilan
4. sep 2013

@womankc no tak nakonice som dala to deko a uff.......mám to za sebou, teraz sterilizujem 😀 veľmi pekne ďakujem za pomoc, už som si myslela, že to vykydnem do WC 😝 Nátierka to ale prežila a akončí nv našich žalúdkoch! 😝

michaelamilan
4. sep 2013

No a konečný výsledok 🙂 Som rada, že to nakoniec dopadlo dobre, no nabudúce robím nátierku bez rajčín! @danielaj napíšeš mi prosím ako t robíš tú nátierku??? Kujééééém. 😎

juranka
4. sep 2013

@danielaj no tak som na veceru uvarila tie slivkove gule, cesto podla teba a bolo to neskutocne 😀 mnam, tiez uz nebudem ine robit, super je to, ze sa vela nezaspini kedze sa cesto moze len odtrhat , je makucke a nelepi sa, parada, dakujem 🙂

michaelamilan
4. sep 2013

@zuzu_la to vôbec nevadí, jednoducho keď rozkrojíš ten korpus, tak "vydutý vrch" daj hore nohami 😉 a tým pádom sa ti to schová a vrch máš krásny rovný, alebo prekroj aby si mala z korpusu 3 diely a vrch daj do stredu. My sme to tak robili v škole 😝

cora30
4. sep 2013

mliečna zemiaková pol. , slivkový koláč-kysnutý.

hyta
4. sep 2013

@daniela Prosím ťa do toho cesta na slivkové gule dávaš masťzmeknutú, alebo roztopenú? Ďakujééém

fordikford
4. sep 2013

to sa môže stat len mne syn ma na druhy tyžden 18 rokov a mne odišla rúra ☹ mna asi porazi ani slivky som nedosušila človek aby neušetril 😢 dnes boli holubky -plnena kapusta s paradajkovou omačkou

gianni
4. sep 2013

ja na zajtra do práce zase cuketové lečo a pre manžela na výmenu beriem z práce šišky 🙂

katkas1
4. sep 2013

dojedacka zo vcera a zajtra zelenonova polievka s krupicovymi haluskami a lokse a zavarala som hrusky 😉

womankc
5. sep 2013

@michaelamilan no som rada ,že sa ti to podarilo. ak si najdem trošičku času, pridám ti aj ja rozopis na dve pomazánky jedna je takáto mäsová a druhá je čisto kápiová a obe sú overené
mám ich po jednej pani a druhú mám po mame 🙂

womankc
5. sep 2013

@titkovamiriam ty aký si hodila profil divožienky 😉 🙂 🙂 sa nezdáš , musím si tu aj ja končne dať odhalenie idetity xixixiixixixxixixi

mimka1
5. sep 2013

špenatovy privarok s volskym okom a zemiakmi. Chystam sa na kapustnicu a kuracie na smotane s nokerlami

megika1
5. sep 2013

ideme sa čalamádovať ,naložím do súdka,na obed budú nokerle a hubový perkelt,lebo som dostala ráno 6 čerstvých hríbov 😵

maculik
5. sep 2013

Ahojte kocky,
prosimvas, viete mi niekto napisat, ako sa robia tie spanielske vtaciky, ale take, co sa nebalia? Viem, ze sa to tu kedysi pisalo, ale neviem to najst. Dakujem 🙂

womankc
5. sep 2013

@maculik tu je recept

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44254

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12000
a robieva ich aj titkovamiriam u nej by si možno našla aj recept

maculik
5. sep 2013

@womankc dakujem! 🙂

michaelamilan
5. sep 2013

@womankc jéééééj ty si zlatúšik!!!!!! Už sa nene teším a určite ich vyskúšam. My s mm milujeme hrianky 🙂

michaelamilan
5. sep 2013

Tak a už viem čo bude dnes 😀 spravím špenatik! Vďaka @mimka1 za inšpiráciu!!!

mimka1
5. sep 2013

@michaelamilan nie je začo, dobru chuť 🙂

geenna
5. sep 2013

Pecene zemiacky s cibulkou a poliate acidkom mnáám obcas davam aj tvaroh na slano k tomu. mnááám