Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@cukrik580 Robila som buchty a podarili sa 🙂 Ja sa ešte len učím variť 😎
ja som len špagety, ale tak to si baby rozkázali...
@linda20111 milujem krtkovu tortu, ja zvyknem robit na plechu, ale davno som nerobila, mnamka je to 😎
@katkas1 aj ja by som ju jedla nonstop 🙂 robis ju na klasickom obdlznikovom plechu, nie v okruhlej forme?
@linda20111 ano v klasickom plechu mam taky recept, ze upecies tu piskotu, a mala by si ju vydlabat aby ti len tenucka vrstva zostala a kraje ale ja to robim tak ze nedlabem ale odkrojim hrusie kraje, na piskotu tam normalne banany, ten krem/je to inak najlepsi krem aky som kedy jedla/ a potom na vrch pomrvim tie krajiky a hotovo 😉
@blackcat8885 jeeej, supiiis, tesim sa a ako si robila?podla varechy?
u nas dnes frankfurtska polevecka a masko s pyre zo vcera a dostala som chut na kakaovy zavin, tak uz chladne, zattial som upratala ceeeely domcek, nejaka som dnes sikovna, az sa mi to nezda 😀 takze uz len oddych 🙂
My dnes gulasova polievka a tvarohove slize 🙂
@cukrik580 ano podla varechy a boli na prvý krát dobré,priateľ je kuchár tak povedal,že mňam
@blackcat8885 tak som rada, vedela som ze davam dobry receptik 😉 tesim sa ze sa vydarili 😉 aj mne zavin, musim sa pochvalit, vysiel na jednotku a ani nepraskol asi prvykrat v zivote 😀
ahojte tak my sme tento tyzden mali francuzske zemiaky,tekvicovy privarok,rezance s orechami a kakaom,cukinovozemiakove placky...dnes mame zemiakove pyre a sekanu oprazenu,hadam zostane aj na zajtra a v nedelu vyprazany karfiol a tekvicu.. k tomu varene zemiacky..plus este idem robit orechove zaviny... 🙂
tak mi dnes mame sosovicovu polievku, cuketove placky a zeleninovy salat s cottage cheesom
No ja som velmi dobre navarila,maly si dal z druheho duplu,mala tiez spapkala vsetko,hoci,ona,casto vymysla a hoci odmietla desiatu,nebyva pravidlom,ze potom,obed spapa..no a robila som zeleninovu polievku s rezancami a cukinovy privarok so zemiakmi uvarenymi v supke a vajicko. Na maleho som,nasla fintu,ako mi take privarky spapa a aj mne to tak vyhovuje. My sme si dosolili,kedze kvoli malej nesolim,resp.trolinku,kedze ma len 17 mesiacov.
Ahojte 🙂 dnes som robila žemlovku s tvarohom a marhulami. 😉
@lydia22 ďakujem ...my sme momentalne u mami cely mesiac 😉
ahojte 🙂 dnes zeleninova polievka,pecene kare so slaninou a cibulou,ryza,pecene zemiaky,domaca calamada k tomu,zostalo este par jablkovych mufin,idem urobit chlapom nejaku pomazanku,za chvilu ma aj zjedia 😀
dnes kuracie prsia so smotanovo - šampionovou omáčkou a varenými zemiakmi poliate maslom.. na raňajky moja obľúbená bryndzová nátierka 😵
U nás bola zeleninová polievka a jablková žemľovka, zajtra plánujem bryndzové halušky a cuketovú polievku.
hovadzie ragu a makarony, cesnakova kremova so syrom a krutonmi
@ivetka1981 tak za tie sisky by som teraz zabijala ako ich vidim 😅 hned zajtra spravim, su na zozratie 😀 ste mali nejaku oslavu alebo to bezne takto varis kazdy den? 🙂
@libka1 bežne takto nevarím...čo si??!! 😲 😉 😵 Môj muž so synom šli ku rodičom,tak im zobrali napečené,navarené...a oni nám za to pošlú niečo zo zabíjačky 😵 😅 😝
@ivetka1981 uff, uz som sa zlakla ze som darebnia 😀 rodicia sa potesia 😵

dnes dojeme tekvicovu polievku,upiekla som pizzu a na večeru som robila natierku z treščej pečene🙂