Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja sa zajtra chystám variť cesnakovú polievku, granatýr , zavárané uhorky 🙂
Ahojte, my sme dnes dojedali svokrinu šošovicovú polievku a dorobila som aj pár palaciniek s nutelou a banánom a s grankom. Pekný večer 😉
ešte sa mi robí jogurt v jogurtovači, na obed som mala v robote šošovicovú s párkom a z domu som si doniesla cuketové lečo s klobásou a manželovi na oplátku z roboty bravčové na paprike s cestovinami
a ešte manžel dnes urobil údené koleno na kyslej kapuste(na zajtra),ale už dnes som z neho poodrezovala kožky-mnam
@ivetka1981 Ten 1. kolacik vyzera super mozem poprosit receptik?Dakujem 🙂
Ahojte, ja som zasa nevarila, dala som si pizzu. Zajtra ráno o pol 5 vstávam tak idem do hajan. Varím až v pondelok. Pekný víkend babulky a teším sa na vaše receptíky 🙂
P.S ako sa to tu teraz rozmnožilo s tým kláčikom ranná rosa 😀
@ivetka1981 velka vdaka 🙂
Babenky a nejaky dobry a jednoduchy receptik na pizzove cesto by sa nenasiel.Poprosim.
@mibi41 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1111 nasa oblubena..podla mojho muza, lepsia ako z pizzerie 🙂)
ja dnes šišky...kamarátka písala ,že ide robiť ,tak som aj ja 🙂
neskutočné fotky, ženy, toje uchvatné..moj fotak štrajkuje, tak ja len slovne opišem....nevarim nič tento víkend...zajtra ideme na vešeľe, a v nedelu na kermeš...HOTOVO!!!
Akurát sa mi dopiekla makovo-ovocná štrudla na raňajky 😵
Zajtra budú pečené kuracie stehná so slaninkou (slaninku napchám pod kožu), petržlenové zemiaky a šalátik.
dnes paradajková polievka a palacinky
Ahojte dnes polievka z morcacich drobkov a pizza.
Dnes vianocna kapustnica a nejaky fajny zakusok 😀
Polievocka od vcera hubova a davno vytuzeny zemiakovy salat s reznom .. Pre priebercive dieta kari ryza s maskom kuracim .. A bodol by daky kolac.. Asi zbehnem do cukrarne..🙂))))
Zeny vy tu tak skvele varite a peciete,ze dnes si idem sta ku hrncom a budem pri nich do vecera 🙂 idem skusit ten kolac ranna hmla
@ivetka1981 ahoj prosim ta na ten kolac ranna rosa ide praskovy alebo krystalovy cukor? dakujem
My dnes,francuzske zemiačiky a urobila by som aj šišky,nema niekto dobry recept na šišky,ktore sa mne ☹ podaria???
zajac na smotane, knedla, zapekané tvarohové cestoviny, dojeme cesnakovú krémovú zo včera
a aby bola kompletka 😀 na ranajky hrianky s cesnakom a syrom a bazovým cajom s medom, na veceru rybacia nátierka a zelenina, pocas dna vela sliviek a hrusiek, teraz sú najlepsie 😵
@ivetka1981 nedas recept na sisky, tvoje su na tej fotke nadherne, aj ja budem zajtra robit, tak by som skusila novy, nikdy som nemala take pekne ako ty 😉 @miska030
Dnes sa chystam na švédske rezne. To su kuracie prsia vyklepane okorenene na je cibulka, a kysla smotana
Na vrch ešte nasypem syr alebo platky syra a dám zapiect. Uz teraz sa teším na to

zo vcera zeleninova polievka a spenatovy privarok s vajcom a zemiakmi....zajtra rascova polievka a tvarohove rezance s kyslou smotanou 😉