Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@ivetka1981 dakujem 😵
my budeme mat dnes cukinove hody (: kuracie prsia s cukinou a cestovina a tiez budu cukinove placky a zapekana cukina so zemiakmi, paradajkou, cibulkou a syrom.. mnááám (:
dnes kuracia polievka,zo včera údené na kyslej kapuste a asi urobím žemlovku...
My dnes šošovicový prívarok zemiaky a opečená klobáska
ahojte babulky tak nakukla som po troch dnoch co dobre tu vyvarate mi sme mali hlivovu poievku palacinky s lekvarom domacim slivkovym a dnes dojeme polievku a varim aj na zajtra vyprazane kuracie stehna a zemiakovy salat a zajtra dorobim len polievku a daky kolacik rychly...babule ja so zacala po 4 rokoch najkrajsich vmojom zivote znova pracovat ale v novej robote najvacsia hroza je odlucenie od malej ja som asi riadne trafena no aj som si riaadne poplakala....takze pre napady sem budem chodit aspon na rychlo kedze varit musim aj cez tyzden kedze obedy nikdo nema...
@anavila
@trudka4 baby to sme si ryby doniesli z dovolenky, z chorvatska a kedze musime vyprazdnit mraznicku tak ideme rad radom... a muz musi mat tera dietku kboly chorobe, tak preto spekulujem a kombinujem 😉 ale dakujem, bolo to vyborne 🙂 a co ma tesi najviac moja mala strasne ma rada ryby, zjedla celu tu mensiu a este kusok mojej 🙂
Dnes som pozrela do kalendára a zistila som, že náš drobec má o týždeň prvé meniny, tak od rána kujem pikle že čo pripravím na oslavu. No čo vám poviem, už som vymyslela menu hodné takej menšej svadby 😀 Musím prehodnotiť zoznam a vyškrtať čo netreba 🙂
baby, poradte čo chlapom do práce- moj dozoruje jednu stavbu a je tam taký zvyk- každý den prinesie niekto iný obed. boli už tieto veci- guláš, fazulová kaša, granadír, fašírky , koláče. minule som im urobila falošné rezne a americké zemiaky ale dnes ma však nič nenapadá- hlavne rýchle a mnoho toho 😀
jaj dnes u nás kelová polievočka zo včera a druhé a aj zajtre na obed (mm ide hneď po obede do práce ☹) môj prvý segedínsky guláš a to hneď v novom tlakovom hrnci 😀 😀 😀 že mňááááááám - samozrejme som robila domácu knedľu 😀
chcelo by to ešte nejaký expresne rýchly koláčik ale akýýýý???
brokolicová polievka s mrkvovo-drožďovými knedličkami a domáce jaternice s čerstvým domácim chlebíkom (z domáceho kvásku)
ahojte, ja som dnes varilašampiónovú omáčku so zemiakmi na kyslo, zemiakové placky s kečupom so smotanovo-cesnakovou omáčkou, so syrom, kto ako chcel, k tomu som ešte urobila rajčinovo-syrový šalát s bazalkou a olivovým olejom, upiekla som náš obľúbený šťavnatý mrkvový koláčik a práve sa mi dopekajú mätovú sušienky, sú mňam 😉
@danielaj ake to su matove susenky mozes hodit recept dakujem 🙂
my sme mali pirohy s brynzou a s tvarohom a paradajkovu polievku
Ahojte.U nás dnes šošovicová polievka,dusené zemiaky na cibulke + praženica a ku kávičke slivkový koláčik.🙂
U nás dnes rajčinová polievka, losos, zemiaková kaša, cesnakovo-smotanový dresing. 🙂

@natalii6 kryštálový