icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irsina83
19. sep 2013

@luciok nie este som ani nepocula, ze tatarka na francuzke. Ja ju nejedavam vobec, nemam ju rada.

megika1
19. sep 2013

cuketujeme ďalej ,vynikajúca plnka -iba dužina na cibuľke a cesnačiku udusená + udusená ryža + makrela ( v konzerve kusisko mäska v oleji ) zmiešané a navrstvené do predpečených cukinových lodičiek,navrch syr a pod gril 🙂...k tomu zemiačiky na masle,zeleninový šalát zo súdka ...milujem kombináciu zemiaky,ryža,ale viem,že mnohí nemusia,priam neznášajú

irsina83
19. sep 2013

Na obed zeleninova polievka a grilovane kuracie prsia s ryzou a kyslou kapustou - milujem tuto kombinaciu. Manzel navaril hustu hraskovu polievku s udenym masom podla Thomasa Kellera - keho oblubeny sefkuchar a kedze polievka na zajtra je tak ja som postavila na gulas - taky moj s hubami a paradajkami s ryzou a spravim k nemu kapustovy salat.

lillona
19. sep 2013

smotanove spagety so slaninou ,syrom a vajickom

luciok
19. sep 2013

@irsina83 Ja som o tom tiež nepočula, ale povedal, že on ju je so všetkým 😀 Naučil nás jesť zemiakové placky s treskou 😀

irsina83
19. sep 2013

@luciok fiha, prosti gustu ziadny disputat, ludia jedia hocijake kombinacie, hlavne, ze to chuti 😉

anaku
19. sep 2013

@luciok aj ja to tak jedavam obcas ked mame doma tatarku :D

fomarik
19. sep 2013

Dnes som robila po domácky parížsky šalát a bielu fazulu s haluškami a údenými rebrami.

ifkael
19. sep 2013

zajtra porova polievka... a zemiakove pyre s nejakym masom..este neviem akym... mozno kuracina s tatarkou.. snad bude aj na sobotu.

marianna2468
19. sep 2013

@luciok ja to takto normalne jedavam a aj znami co pocuvam tak tiez 🙂

natal12
19. sep 2013

@luciok Ja zvyknem s tatárskou aj kečupom 😀 ale fakt 🙂

lydia22
20. sep 2013

My dne polievka z hokaido tekvice s krutonmi a rizoto

diusik
20. sep 2013

@fomarik ten domaci parizsky vyzera super a urcite v nom nie je 23 E-cok,jak v tom z obchodu :o)

anos18
20. sep 2013

na rano domaca Lucina s pazitkou

fordikford
20. sep 2013

dnes zemiakove halušky s tvarohom a placky s kyslym mliekom pekný den 🙂 😉

ekka
20. sep 2013

@lillona možem poprosiť o recept, vyzerajú veľajú veľmi dobre 🙂

daniz
20. sep 2013

Tak dnes vypr. vatovec + zemiačky s masielkom a poch. smotana/kečup
zajtra hríbová polievka , špenát s vajíčkom, zemiačky a upečiem asi jablkové mufinky, uvidíme

lillona
20. sep 2013

@ekka Na pavici uprazim na male kocky pokrajanu slaninku a do tohto vlozim hned uvarine spagety a dobre premiesam. Treba ale kvalitnu slaninku,nie tu vakuovu, co ani mast nepusti. Tie spagety sa pekne obalia v tom vypeku so slaninky. vlejem do toho smotanu na varenie, znovu dobre premiesat. Do toho uz len pridavat podla chuti, ja davam bambino syr, nastruhany syr bud aidam alebo nivu a asi dve vajicka. Pekne sa to zahusti. Mnozstvo vzdy davam " od oka". Ja to este na tanieri posypem susenou bazalkou. Je to nieco akoby uhliarske spagety.

danielaj
20. sep 2013

ahojte, polievku máme zo včera hríbovú so zemiakmi a haluškami a urobila som narýchlo palacinky s marhuľovou nutelou a kolieskami banánu, a kysne mi cesto na okatý višňový slimák 😉

tiny21
20. sep 2013

Sosovicova s udenym maskom

fomarik
20. sep 2013

@diusik tak, tak...a taká fajná rýchlovka je to. dala som tam 20 dkg junior salámy..tej najlacnejšej, ostala mi majonéza, konzervu hrášku, uhorky zavárané a šmarila som tam aj tri vajká čo mi ostali v chladničke. Okorenila, osolila a hotovo.

diusik
20. sep 2013

@fomarik len majonezu?ja som myslela ze tam ide aj ocot...ale znie to fakt dobre

jachin
20. sep 2013

Cuketový prívarok, volské očí, chlieb.

libka1
20. sep 2013

ja dnes 2 polievky 😅 cuketova kremova s opecenym chlebom a vyvar zo zajaca s rezancami a zeleninou, dojeme zo vcera hrachovu kasu s udenym, a robim detsku vyzivu hruskovo jablkovu

siska53
20. sep 2013

My dnes zeleninova sozemiacikom (mrkva, arfiol, hrasok), rya a fazulka opekana s cesnakom a paradajkami. A mama robila kolacik s drobnym ovocim a mascarpone.

katkas1
20. sep 2013

vyprazana rybka so zemiakmi a zavaranou cviklou, poobede odchadzame, zajtra budu kuracie stehna s ryzou, v nedelu slepacia polievka, cina s ryzou a nejake zemiaky k tomu, ale tusim varit budem ja lebo sa ide oberat hrozno k starym rodicom a kedze deti rano do takej zimy nebudu moct ist na vinicu tak zostaneme v kuchyni, oooooooo kolka to radost a piekla som struhany tvarohovy kolac co berieme zo sebou, ale mm vcera vecer kostoval a kostoval, ze skoro nic na plechu nezostalo, aby som pred nimi uz skryvala, alebo piekla za 3 plechy naraz 🙄

natal12
20. sep 2013

U nás sa poriadne nevývára, lebo každý už chodíme do práce a ja navyše tahám dvanástky...dnes nočná chvalabohu posledná 🙂 unás sa navarí max. na 4 dni, a potom si vymyslíme niečo už 🙂

fomarik
20. sep 2013

@diusik teda pardon, tatárska omáčka nie majoneza. pomýlila som sa. Ocot nedávam. Tá tatárka je sama o sebe taká kyslejšia a aj tie zavárené uhorky tomu dodaju ten nakyslý šmrnc 😉

mata90
20. sep 2013

ahojte, tam my sme dneska navarili parené buchtičky s višňovým džemom a cuketové placky, tie sú u nás dneska novinka, ale boli výborné 🙂

marlenka75
20. sep 2013

Trnkové gule 🙂