Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@maartinkaa nachystáš si koreńovú zeleninu- ja dávam mrkvu, petrržlen, kaleráb, paštrnák, zeler a vňate -petržlenovú, zelerovú, maggi - libeček, ja som dala aj cesnakovú pažítku, všetko si to pomelieš a na 1kg zmesi dáš 150 g soli, premiešaš, necháš odstáť do druhého dňa, natlačíš do pohárikov, uzavrieš, netreba sterilizovať 😉
@irsina83 wau ten chlieb vyzerá supeeer, môžem poprosiť recept ? nemám síce pekárničku, ale to by som hádam nejako zvládla, pokiaľ tam nepôjde nejaké špeciálne drožie... dakujem 🙂
@danielaj dakujem, mam zahradku a vsetky tieto ingrediencie v nej 😉 idem urobit, este raz vdaka 🙂
@rosannar dakujem vyskúšam, jednoduché, celkom rýchle a určite mňam, ďakujem 🙂
u nás dnes špenátová - shrekova polievka s krutónami a pečené bravčové pliecko na hubách so smotanovou omáčkou a knedľou ? mám 2 prepravky jablk a potrebujem nejaký šťavnatý receptík na koláčik Poraďte mi prosím, ďakujem 🙂
Banánovo gaštanová torta
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/801-bana...
😉
nie,čo varíte....ale čo by ste si zajedli,keby že si môžete rozkázať a dostať rovno pod nos 😅 😅 😅 😀 😀 😀
sulance so struhankou pre synatora. vracia sa od deda, tak nech ma radost z vecere 🙂
halušky s vajíčkom a cuketou + uhorka
@megika1 hmmm, takže by to bola fajná zeleninová polievka, druhé by som si dala nejaký hydinový stejčík, k tomu by som si dala krásnu parenú zeleninu, na to nejakú omáčku a k tomu pečené zemiaky na bylinkách , alebo králika na smotane a domáci knedlí, alebo pečenú kačičku , červenú kapustu a knedlík zemiakový a ešte by som si dala nejaký fajný mučnik - že piškóta a na to krém ľahký tvarohový a šľahačku a ovocie
mňam ďakujem ti za túto otázku, už som uspokojená heheheheheh 😀
ahojte, dnes som robila frankfurtskú polievku,trošku pikantnú a filé na masle so zeleninou a varenými zemiakmi 😉
@megika1 a rovno pod nos by som chcela pečenú kačku, kapustu na karameli a lokše 😝 😝 😝 😀
ale musím sa uspokojit s dnešným obedom
@diabambulka pozri ku mne do albumu, mám tam viacero jablkových koláčikov a mimochodom aj my sme dnes mali špenátovú 😉
držkova polievka ,hranolky nezdravé a vypražane bedle
@diabambulka http://varecha.pravda.sk/recepty/spaldovy-chlie... - ja som davala susene drozdie, to je na pol kila muky 😉
brokolicova kremova s opecenymi rozkami, zeleninove rizoto zo slovenskej ryze a calamada
doma mám kopec cesnaku a chcela by som z neho urobiť asi cesnakovú pastu, alebo neviem čo všetko 🙂 má niekto nejaký dobrý recept, alebo nápad, čo s cesnakom?

@danielaj ta vegeta vyzera paradne,,,,mozem poprosit recept?