icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
15. okt 2013

ahojte, dnes u nás bude španátový prívarok, varené zemiaky a volské oči 🙂

anos18
15. okt 2013

Ahojte, polievka mliecna karfiolova, druhe nevarim 🙂 a moje prve muffiny, cesto je od @danielaj a chutovo je naozaj vyborne. Dakujem. Do cesta som dala hrozienka, orechy, brusnice, slnecnicove semiacka a sekane lieskove oriesky.

daniz
15. okt 2013

dnes bude tal.chlieb plnený hubovou praženicou

lucinenka001
15. okt 2013

Kočky ahojte,

poradte prosim dobry receptik na palacinky.
Ak davate do cesta aj jablko struhate ho na tenko ci hrubo ?

tin007
15. okt 2013

Ahojte, dnes bude slivkovy kolac a velka misa zeleninoveho kuskusu; cez vikend sme mali maso, takze treba trochu "zlahcit"

andula30
15. okt 2013

@irsina83 ta mliecna ryza s tymi jablckami recept?

danielaj
15. okt 2013

@anos18 teším sa, že chutili 😉

danielaj
15. okt 2013

ahojte, včera sme dojedali z nedele ako vždy v pondelok, dnes som varila kelovú polievku, pečiem k nej pletenky a druhé budú bryndzové halušky so slaninkou a deti budú ma´t sladké : makové alebo orechové s domácim marhuľovým džemom - tie aj ja veĺmi ľúbim a poobede nejaký koláčik, asi jablkový 🙂

veve39
15. okt 2013

@danielaj danka ako robis kelovu polievku ? ja som ju este nikdy nevarila 🙂 a chystam sa na nu uz dlhsie

danielaj
15. okt 2013

@veve39 úplne jednoducho, dám si variť nakrájaný kel, pridám rascu, soľ, mleté korenie, neskôr pridám zemiaky, múžeš aj párku alebo klobásku, ke´d je všetko mäkké, dám zásmažku z oleja, múky a mletej papriky, dochutím cesnakom, vegetou - dávam svoju domácu a nakoniec majoránku 😉

veve39
15. okt 2013

@danielaj vdaka, este tento tyzden asi vyskusam 🙂

lokilonda
15. okt 2013

Ja dnes kuchtím len tak narýchlo zajaca na červeno s chlebíkom 🙂

zita19
15. okt 2013

@lucinenka001 cesto na palacinky standardne (vygooglis ich milon sedem, ked ich budes robit po 20 krat, tak uz nebudes potrebovat ani recept 😀 ) a jablka ja radsej struham nahrubo. Chcem citit ich "podstatu"

lucinenka001
15. okt 2013

@zita19

jasne vygoglenych milion sedem 😀
ale podstata je aby vysli, kedze je tych receptov milion sedem 😀

luciaq
15. okt 2013

cestoviny s dusenou zeleninou. hodila som tam vsetko co som nasla v chladnicke. 😉

anaku
15. okt 2013

Madarsky gulas s knedlou, zajtra spagety http://www.receptiky.sk/rajcinovo-smotanova-oma...

zita19
15. okt 2013

Palacinky su vzdy loteria 😀

leanax
15. okt 2013

u nás dnes paradajková polievka a francúzske zemiaky 😉

beah
15. okt 2013

My sme dnes obedovali paradajkovú polievku so syrom a kuracie soté na hríbikoch so smotanou, príloha ryža.

hyta
15. okt 2013

@danielaj Mám prosbu. Mám nasušených dosť bedličiek a chcem z nich urobiť hubové korenie. Len neviem, ako to následne uskladniť, aby sa v tom netvorili dáke plesne, slovom, aby sa mi to neznehodnotilo?

clarissa
15. okt 2013

U nas celozrne cestoviny so spenatom a syrom 🙂

slimstar
15. okt 2013

Mňam dobrá je tá pizza, konečne sa mi podarila, už budem robiť len túto a nemusím si kupovať tie suché koláče z pizzerie. 😉
Výborná kysnutá pizza
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1050-vyb...

danielaj
15. okt 2013

@hyta ja to mám uskladnené v sklenom pohári so šrófovacím viečkom 😉

libka1
15. okt 2013

vyvar zo zajaca so slizmi, grilovany zajac, pecene zemiaky

sona_v
15. okt 2013

Dnes kalerábová polievka s ovsenými vločkami a špagety s mortadelou doplnene o šalotku a slaninku, šunku
Zajtra pečené buchty s domácim lekvárom, a polievku sa idem ešte inšpirovať tu 🙂

siska53
15. okt 2013

@lucinenka001 mamin osvedceny, aj ja ho pouzivam:
0,5 L mlieka,, 1 dl oleja, 2cele vajcia, 20 dg hladkej muky, trochu cukru(nemusi byt), trochu sody bicarbony.
Zmiesat, nechat odlezat v chlade asi 20-30 minut.
Mne to vyslo vzdy na nejakych 9-10 palaciniek, niekomu mozno vyjde aj viac.
A vidis, uz tolko som na ne myslela, hadam ich tiez budem robit coskoro. 🙂)
Dufam, ze sa ti podaria.
S jablkom v ceste nemam skusenost, davala som len do jablkovych lievancov a tam som ich nastruhala na detskom sklenenom struhadle 🙂.

cukrik580
15. okt 2013

kuratko na smotane a kolienka 🙂 manzelovi na zelanie 🙂

trudka4
15. okt 2013

Dnešní náš oběd Domácí moravské koláče. Nebíčko v papulce 😀

trudka4
15. okt 2013

Naše Domácí šunka k dnešní večeři. Slastná na jazýčku 😀

zita19
15. okt 2013

@hyta Ked mas, tak tam poloz ten sacok proti vlhkosti co davaju do niektorych vifoniek. To je ten, co je na nom napisane, ze sa nema jest. Alebo par suchych fazuli ako do solnicky. Inac pomixovat dobre vysusenere a v slnecny den. Huby strasne dobre nasavaju vlhkost aj zo vzduchu.