icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
18. okt 2013

ahojte, ja už mám skoro navarené, robila som šošovicovú omáčku, grilované údené koleno, zo včera zostali varené zemiaky, k tomu domáca čalamáda s cviklou a ešte mi kysne v pekárničke cesto na cesnakový posúch, pekný dník kucháročky 😉

m_ij_ka
18. okt 2013

my máme polievku zo včera rajčinová s písmenkami, mäso na šťave s hráškom a mrkvou, ryža, hranolky, čalamáda

luciska23
18. okt 2013

my máme ešte zo včera guľášovú polievku a dnes langoše

daniela1978
18. okt 2013

moja prvá vianočka 🙂

danielaj
18. okt 2013

včerajšie škoricovo-orechové motánky 😉

gianni
18. okt 2013

dnes bude v práci tekvicová polievka,bravčové na rasci, tarhoňa a kyslá uhorka
zajtra mám veget,ideme do Košíc na oslavu 70-tky,tak som zvedavá čo bude tam ...
a v nedelu asi urobím pizzu na želanie môjho syna,píli mi už asi 3 dni že ju chce...

dennkaa
18. okt 2013

Dnes zemiakovy paprikas (dostala som nan brutal chut) a pre manzela zemiakova kasa a kuracie masko na horcici

zuzub
18. okt 2013

dnes zapekaný karfiol trochu inak, kalerábovo-mrkvová polievka, ešte robím francúzske zemiaky a krehký jablkový koláč.

zuzub
18. okt 2013

Zapekaný karfiol trochu inak 🙂

clarissa
18. okt 2013

Milujem haluskove variacie 🙂 tieto dojedame od vcera,su s nivou,bravcovym pleckom a bambinom

michaelamilan
18. okt 2013

čavulo babulky, u nás dnes jednoduchý obedík: šošosicový prívarok s vajcom a chlebom. A dnes začínam piecť tortu hasičské auto pre 2. ročného chlapčeka, tak držte palce aby sa podarilo!!!!

clarissa
18. okt 2013
michaelamilan
18. okt 2013

@danielaj no krááááááááááásne motánky , až mám hlad 🙂
@daniela1978 tak tá vyzerá perfektne, keby nenapíšeš že je to tvoja prvá, tak si myslím, že pečenie vianočky máš na dennom poriadku! 🙂
@zuzub tak to je iná haluz 😀 by ma takto nenapadlo ho zapiecť......to si sama vymyslela???? Kreaívny nápad 😉

danielaj
18. okt 2013

@michaelamilan držím palce a tešíme sa na foto tortičky 😉
@zuzub tak to je super nápad, to by ma ani´vo sne nenapadlo 😉

michaelamilan
18. okt 2013

@danielaj ďakujem danka 🙂 každý jeden palček mi pomôže!!!!! Už som dlho takto nepiekla tak sa teším 🙂

lululka555
18. okt 2013

@michaelamilan držím palce , určite sa ti podarííí 😉

terezka1947
18. okt 2013

kapustovy privarok s paradajkovym pretlakom-paradajkami..mnam

zuzub
18. okt 2013

@michaelamilan
@danielaj to mám recept od kámošky, už som aj chutnala super je to 😀 sa mi to páči, že s tým nie je veľa roboty netreba to obaľovať a vyprážať.

danielaj
18. okt 2013

@zuzub musím vyskúšať niekedy, sa mi to páči 😉 ďakujem za tip 🙂

karolina04
18. okt 2013

tak u nas dnes zapekane cestoviny _cibula,cesnak,brokolica ,tvrdy syr ,nato kysla somotana z vajičkom k tomu kysla uhorka a paradajkova polievočka mnam 😉

katinka1987
18. okt 2013

vyprážaný karfiol so zemiakmi 🙂

sim87
18. okt 2013

My sme mali tento tyzden okrem vselijakych divokych dojedackovych kombinacii risotto z maslovej tekvice so salviou. A kedze som az do pondelka 'slamenna vdova' (tak sa to hovori, hej? :D ) tak vikend bude iba lightovy - dnes zeleninova polievka 'co mrazak a spajza dali' s krupicovymi haluskami (aj ked podla pomerov to vyzera skor na haluskovu polievku so zeleninou :D ), zajtra chcem robit placky zo sucheho hrachu s coleslaw salatom (pre mna premiera, som zvedava ako to bude chutit) a pita chlebikmi a ako dezert domaci pribinacik (tiez premierovo ale uz mi tecu sliny 🙂 )

Ak by mal niekto osvedceny super recept na coleslaw, uvitam 🙂

daniz
18. okt 2013

dnes omeletky, alebo jablkové lievance.
@danielaj hodíš recept na tie motánky, vyzerajú suprovo.

eva7780
18. okt 2013

dnes miesto vypr.karfiolu som urobila karfiolove fasirky
baby nemate osvedceny recept na ryzovy nakyp?ide mi hlavne o ten pomer mlieka k ryzy,robila som to hadam pred 5 rokmi a uz si nepamatam podla akeho receptu

zuul
18. okt 2013

dievcata nemate nerobievate nejaky dobry kolac na slano?

eva7780
18. okt 2013

@danielaj z tych rajcin co si dala tip mi uz dozrelo riadne vela,dnes som robila rajcinovo cibulovy salat k fasirkam a este ostali+este su tam 3 velke flase zelenych 🙂

sunflower87
18. okt 2013

...no tak vzhľadom na to, že nemám doma nič čo by sa dalo poriadne použiť :D tak som urobila cestoviny...nastrúhala mrkvu, trochu bielej kapusty nakrájala....zatiaľ neviem čo by som dala k tomu 🙂 🙂 možno urobím volské oko....no úplne obyč obed....bude treba ísť na nákup 🙂

zuzub
18. okt 2013

@zuul ja robím pohánkový slaný.

gianni
18. okt 2013

@zuzub super nápad,to by ma ani nenapadlo,určite vyskúšam ked nebudem mať času na prípravu jedla,alebo budem lenivá 🙂

mami.sk
18. okt 2013

u nás tiež dnes jednoduchý obed - uvarila som zemiakovú polievku na kyslo a jedli sme ju s chlebom 😉