Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte uz ste my chybali..mali sme pokazeny Pc a este stale bojujeme s chorobami..maly ma uz 2 ATB za sebou...no ale k vareniu vcera sme robili kelovy privarok mame aj dnes a zajtra langose,nedela slepacia polievka,kuracie prsia zapecene s broskynou,ryza,pecena makrela a zemiacky..mozno urobim aj makovy a orechovy zavin... 🙂
My dnes cesnakova kremova polievka, ku ktorej som spravila domace veelke "krutony", ja este baklazan, deti morcacie na domacom kecupe a kukuricna kasa. A ovsenny kolacik. 🙂
@juranka ešte som nerobila, ale idem robiť tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=43717
dnes len palacinky s tvarohom 🙂
@irsina83 aj ja poprosim recept na kolacik, vyzera uzasne 🙂
slepačí vývar, zemiakovo majonézový šalát a rezne
paradajková polievka s dinosaurami, bolongské masové gulky zo včera a dorobila som pečené zemiaky s cviklou 50:50
kuracie pečienky s ryžou a ľadovým šalátom 🙂))
takto som dnes (ne)varila pre svoje deti...hovorim si, ze no co, raz im urobim nezdravu akoze McVeceru a kupila som Lidl nugetky, kraaasne na obrazku..no ake bolo moje prekvapenie po prekrojeni prveho kuska...je to obalena kuracia zmes, ci pena..no NEDEFINOVATELNE 😒 Na 2strane obalu..kuracie maso 52%, nuz priznam sa v obchode som necitala 😉 ..pre mna hotova hroza v ustach a tie chudence sa aj tak tesili ☹
@kalifa28 bohuzial nie.. a ja krava som kupila par baleni aj na narodeninovu party pre syna 😀 😀 😀 .. ze sa im to bude ratat ako v mekaci 😉 nuz...ucime sa na vlastnych chybach. A popritom fakt zvyknem citat, co kolko coho obsahuje ale teraz to bol rychly nakup..tak som nakupila 😀 😀 spravim to dakej "zlej" navsteve? 😎
@bambina78 ja by som to spravila svokre :DDD
na nedeľné raňajky 🙂 http://najrecept.sk/2013/10/domace-musli-tycink...
Kuracie pečienky na smotane s ryžou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/827-kura...
Hrachova polievka a domáce halušky s kyslou kapustou
Ahojte babulky, dnes som robila cviklovú polievku a nenormálne som si pochutila, aj malý zjedol 2 naberačky plné 😀 😕 a špetát s nokmi a volským okom......Pridávam aj foto môjho malého papkáča ala Draculla 😀 😀 🙂 🙂
@bambina78 fúúúúúha, no pekné "nugetky" ......človek si ozaj niekey chce uľahčiť robotu a ešte to aj takto dopadne :-/
Na zajtra mame este cesnakovu kremovu polievku a planujem spravit ryzu a cakanku dusenu. Robika som este natierku z avokada a slnecnicovych semienok.
ahojte, ja som dnes varila tak trochu vianočne, vyprážaný kapor a zemiakový šalát, polievka zo suchého hrachu so zemiakmi a párkom 😉
@katinka1987 😀 😀 😀 no napadlo ma to veru moja hahaha 😎
@raza no ved ja som kupila aj tie bez syra..uz som na ne zvedava..lebo pisu ze kusky z kur.prs..(a 72% masa.. 😅 ) a na tie syrove si dovolili napisat, z najemno nakrajaneho kuracieho masa.. 😠 ..ked si ja predstavim co je tam za humus pomlety ..ide ma rozdrapit 😉
@siska53 no najradsej by som to vratila 🙂 , ale blocky z potravin neodkladam a pochybujem ze by to vzali bez.. + je to mrazeny vyrobok a nemali by ho vziat spat ak nevedia ako bol uskladneny...aspon myslim
@michaelamilan presne o to mi islo..ze si to ulahcim, ale co si poctivo neodvaris, tam istota nie je 😉

Hrachová polievka,ryža, vysmažená kuracia pečeň na cibuľke, kyslá uhorka 🙂