icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marianna2468
30. okt 2013

@michaelamilan diky.....vyskusam ju a uvidim ci sa osvedci🙂

womankc
31. okt 2013

ahojte, my sme včera mali na obed varené údené kuracie stehná, varenú brokolicu a varené zemiačky , na večeru ,kto čo našie xixixi no a kedže sme mali včera oslávenkyňu , tak bol aj sviatočný koláčik, medzi upečené lístkové cesto som dala krém z tvarohu , malinového pudingu a trošky masla - medzi to som dala namočené veľké piškóty z lidla, močila som v šťave z čerešňového kompótu na to som dala tie čerešne / vykôstkované/ na to krém a ešte na vrch šľahačku , na to lístkové cesto a hojne poliala čokoládou , bol vynikajúci

womankc
31. okt 2013

ešte pre milovníčky avokáda - včera mali v Bille akciu na avokádo - 0,79E za kus a sú skutočne vynikajúce také akurát . Normálne som zjedla ho len tak lyžicou, aké bolo chutné 🙂

zuzananinka
31. okt 2013

vcera cviklová polievka /no musim skusiť iný recept/ neujala sa - - šošovicový privarok s pečeným masom/zbytok este z pondelka/, tvarohove šulance - niekto mal so struhankou a cukrom a niekto s kyslou smotanou a so špekačkou - - kedže nam este ostalo --- dnes len odskušame novu palacinkovu panvicu, na vecer kupime koreniny a kapustu a natlacíme do súdka mnam niet nad domacu kyslu kapustu

rosannar
31. okt 2013

zajtra asi dojedačky alebo vyvarím tie brynzdové pirohy z lidla, kupim preistotu smotanku a slaninku 🙂

gianni
31. okt 2013

dnes dojedáme kuraciu polievku a langoše(cesto v chladničke)
pečie sa mi v rúre "chlieb bez miesenia"
a preváram si mlieko na domáci jogurt
asi všetko 🙂

libka1
31. okt 2013

upeciem len jabkovy tarte tatin, dojeme kolozvarsku

lululka555
31. okt 2013

ahojte, ja dnes idem vysmažiť syr k tomu varené zemiaky s maslom a tatarku z kysl.smotany 😉

m_ij_ka
31. okt 2013

no dnes u nás nikto nechce polievku tak ju nevarím, a druhé budem variť zapekané zemiaky (najprv ich dám uvariť, potom pridám maslo , rozmágam ich, dám do nich trochu soli a vegety )a kuracie štvrte (nasolené) položím do popučených zemiakov na plech a šup do rúry piecť

michaelamilan
31. okt 2013

Pekný deň gazdinky 🙂 mne zo včera zostala tarhoňa, tak dnes k nej len spravím mäso na šťave a paradajkovú polievku s cestovinou "DINOSAURY" 😀 som kúpila malému v Lidli a dáme si aj my dospelý 😀 😵

tretulka
31. okt 2013

Ja som vcera robila kelovy privarok s opecenym parkom a piekla som na manzelove zelani moravske buchty, po tych sa tak zaprasilo, ze som nestihla ani pofotit 😀, privarok dojeme dnes. Zajtra nemam paru, ze co uvarim

michaelamilan
31. okt 2013

@marianna2468 malému chutila aj mne alemm si nepochutil , on celkovo cviklu nemusím, tak ho aj chápem 🙂 Ale aby neurazil, tak si dal 😀

linda20111
31. okt 2013

Dnes sa u nas zastavi svokra, takze nevarim nic aby sa zdrzala co najkratsie 🙂 Inac mame este karfiolovu kremovu polievku zo vcera to nam staci a ked svokra odijde tak si objedname pizzu 🙂 🙂

tretulka
31. okt 2013

@rosannar dobry tip. tiez ich mam v mrazaku 🙂

womankc
31. okt 2013

@linda20111 hehehehehehehehh 🙂

michaelamilan
31. okt 2013

no fajn........dnešný obedík skončil na stene, v mojom lone, vo vlasoch a malý na komplet špinavý až za ušami ! stále sa trepe a tak to dopadlo 😀 máme dnes premiéru 🙂 😅

mami.sk
31. okt 2013

dnes na želanie parené buchty plnené nutelou a lekvárom posypané orechami a krémová brokolicová polievka 😉

womankc
31. okt 2013

@michaelamilan no však nejako sa zabaviť musel hehehhe 🙂 aj to sa stáva

veroninna1
31. okt 2013

Spagety s porom a porom

slimstar
31. okt 2013
denisa87
31. okt 2013

Slížiková polievka a Domáca jaternička 😀 a zavarany karfiol v sladko kyslom naleve..

mimmka30
31. okt 2013

my dnes kysla fazulova polievka od maminky .a ja som kuchtila zapecene zemiaky zo zeleninkou..slahackovou smotanou a kur.prsiami 🙂

fattamorgana
31. okt 2013

ahojte, dnes nevarím, dojedáme perkelt do včera, malá sa až za ušami zalizovala. zajtra spravím slepačí (alebo holubí, ešte neviem) vývar a pizzu.

@matabah dík za tip na perník, ja som skôr rozmýšľala spraviť niečo také, čo si každý môže zobrať a spapať, keď bude mať chuť, ale keďže to bude v decembri, môžem spraviť medovníčky, tak si ma inšpirovala, ´ďakujem 😉

danielaj
31. okt 2013

ahojte, dnes osm varila domácu gulášovú polievku, dusené kuracie pečienky, pečené kuracie stehná, slovenskú ryža, k tomu čerstvý jablkovo-hruškový kompót, kyslú uhorku, pridávam foto, kukuričnej kaše s medom, javorovým sirupom a grankom - robená v pondelok, včerajšie rožkové pirohy s domácim jahodovým džemom, domáca Lučina so sušenými rajčinami a cesnakom, včerajšia jablkova bábovka 😉

danielaj
31. okt 2013

@efci ak chceš klikni mi pod ne, a ja pridám recepty, a tie čarodejkine prsty boli ozaj ako živé, to som dcére do školy robila na Helloween 😀

miruska73
31. okt 2013

😀 😀 😀 😀 😀 caute babule tak ja mam za hrncisko polievky za velky a plny plech kolozvarskej ,ktoru si rozkazala moja dievka a ona mi zajtra rano odchadza do nedele do Tatier a mm zase bude robit mimo a chodit domov az vecer ,kto to vsetko zje? nevarim do nedele 😀 😀 😀 😀 😀 no a idem tu moju dievku prekvapit a upeciem jej papagajovy kolac od danky 😵 😵

miruska73
31. okt 2013

@danielaj dani podla ktoreho receptu robis tu lucinu uz by som aj rada vyskusala ,ale podla overeneho receptu....dakovala ja

danielaj
31. okt 2013

@miruska73 jeden veľký biely jogurt a 1 kyslú smotanu, zmiešť, da´t do sitka, ja dávam pod to aj gázu, nechať v chladničke odkvapkať, tých 12 hodín, vyklopiť a použiť na sladko namiesto mascarpone, alebo ochutiť na slano podľa toho, čo máte radi, ja keď som prvýkrát robila, tak bolo písané v recepte z Verechy som ho mala, že jeden veľký jpgurt a jedna sladká smotana alebo smotana na varenie, no to bolo strašne riedke, aj potom v komentoch písali, že je to riedke, že treba vymeni´t smotanu za kyslú, a odvtedy je to ok, robím každý týždeń, máme veľmi radi 🙂

miruska73
31. okt 2013

dakujem ti, ved ta smotana sa mi nezdala v kazdom recepte pisali inu ,iny pomer jogurtu ku smotane tak som sa do toho nepustalla no ale teraz uz vyskusam ,lebo ta tvoja vyzera vzdy tak bozsky 😵 teda ako aj vsetko ostatne 😵 juj a pagajovy kolacik budem robit az vecer ked pridem z nakupu zistila som ze tam treba smotanu a tu nemam ..... 😠

uglybetty1234
31. okt 2013

@irsina83 mozem poprosit recept na ten cokoladovy brownies?? dakujem