icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tretulka
3. nov 2013

@gianni mozem poprosit recep na ten kolacik hrncekovy s makom?

libka1
3. nov 2013

hovadzi vyvar s rezancami, coleslaw a k nemu este neviem co 😀

aylina
3. nov 2013

slepacia polievka s rezancami a rezne z bravcoveho mesa a zemiakovy salatik s majonezou ...

stellamaris
3. nov 2013

dnes varim karfiolovu kremovu polievku,hovädzie roladky s ryzou, cviklovy salat........vecer dojeme segedinsky gulas 😉

tanitta
3. nov 2013

nedelna polievka, pecene kacacie stehna +lokse + cervena kapusta, a na zajtra sa v tlakaci dusi meso na zelenine s ryzou

fomarik
3. nov 2013

raňajky - tvarohová pomazánka
obed - prekladané kur. prsia s praženičkou a mozarellou light. s kvapkou olivového oleja 😉 a k tomu mrkvovo- kapustový šalát. Príloha žiadna 😒 ...... obmedzujem sacharidy.

moschino1986
3. nov 2013

Takže ráno som robila reďkovkovú pomazánku.Obed mám fajný hrachový krém a zapečený karfiol s kuskusom a tarhoňou.:D

m_ij_ka
3. nov 2013

vývar z kačacích drobov plus zelenina(cesnak, kapusta, mrkva, petržlen, zeler, pór), pečená kačka, ryža, pečené zemiaky (minule sme mali knedľu tak trochu sme to zmenili)

gianni
3. nov 2013

@tretulka dúfam že to bol tento: 2H pol.múka, 3/4H kr.cukor, 2 vajcia, 1PDP, 1 van.cukor, 1H mlieko, 3/4H olej, 1H nemletý mak

mami.sk
3. nov 2013

dnes sme mali segedín s domácou knedľou a upiekla som muffiny 😉

clarissa
3. nov 2013

Kuraci vyvar,bravcove ala spanielsky vtacik s tarhonou a dezertik-vafle s dzemom,ovocim,slahackou a topingom 🙂

zuzub
3. nov 2013

kurací vývar, zapekané stehienká zemiaková kaša a domáci jablčokový kompot, ja som mala so zeleninovým miešaným šalátom.piekla som ešte mufiny a puding s ovocím a so šľahačkou sme mali 😎

vivusika
3. nov 2013

paradajková polievka so syrom, dusená bravčová krkovička na hríboch, ryža a pečie sa bábovka 🙂

trudka4
3. nov 2013

Čínské placičky podle tchýně

Suroviny :
vykoštěné vepřové nebo kuřecí maso nakrájené na malé kostečky 500 g
celé vejce 4 kusy
Solamyl 3 lžíce
kečup 1 lžíce
olej 2 lžíce
sojová omáčka 1 lžička
worčestr 1 lžička
mletý pepř 1 lžička
mletá paprika 1 lžička
sůl 1 lžička
prolisované česnekové stroužky 3 kusy
malá cibule 1 kus

Postup :
Všechny suroviny pořádně důkladně promícháme. Necháme v ledničce uležte přes noc. Potom smažíme placičky na oleji z obou stran.
Vhodná příloha jsou brambory pečené ve slupce s rozmarýnem.

danielaj
3. nov 2013

@papuka nie nedávam 😉

egyptanka
3. nov 2013

Babule, moja starsia ma nejake polievkove obdobie. Na veceru len polievku by jedla. Pls. dajte nejake inspiracie, robim stale dookola tie iste. Brokolicova, paradajkova, vyvar s rezancami, cesnakova kremova, sosovicova so zeleninou, ...

Pripadne hodte vase tyzdenne jedalne listky. Dakujeeeeeem

danielaj
3. nov 2013

ahiójte, dnes som netradične navarila nedeľnú polievku - vývar, ale sme dojedali zo včera fazuľovú s údeným, zeleninou a širokými rezancami, piekla som krkovičku na plátky na lečik tomu americké zemiaky, kuracie prsia s francúzskou zeleninkou, ryža, jablkovo-hruškový čerstvý kompót, cviklová čalamáda, pridávam fotky z piatka nadýchané slané trojuholníčky - robila som k oškvarkovej pomazánke a koláčiky, čo som robila na oslavu menín našej Jessici - medový krémeš, balkánske rezy a tvarohovo-syrové pagáčiky 🙂

titkovamiriam
3. nov 2013

Dnes hovadzia polievka a pečene maso,kapusta knedla-foto su ranajšie rožky a pri Poirotovi pečený čerešnovo orechový posúch. 🙂

oktobermimi
3. nov 2013

Môj chlap uvaril rybaciu polievku ( na polievky je jednoducho expert ) a ja som spravila zemiakový šalát a kuracie nugetky v syrovom cestíčku 🙂

slimstar
3. nov 2013
tin007
3. nov 2013

Dnes sme mali zeleninovu struhanu polievku zo vcera a upiekla som velky plech lasagni, bude aj na zajtra. Zajtra k nim dorobim zeleninovy salat a v utorok dame nieco lahke, bezmasite, asi kuskus.

zuju2
3. nov 2013

My sme dnes mali jeleniu polievku,kuracie stehná pečené v rúre spolu so zemiakmi a jablčník.

zuju2
3. nov 2013

@danielaj Ten prvý zákusok je medový krémeš? Aj ja ho robievam,ale nepodarí sa mi nikdy také pekné cesto navrch.Keď ho ukladám,tak sa mi zvykne roztrhnúť. Váš je krásny a musí byť aj dobrý.

luciok
3. nov 2013

@danielaj Mňam, samé dobroty u vás 😝 Inak, bola som zvedavá na tvoje balkánske rezy, pretože som si ich googlila a na každom obrázku vyzerali inak

hatapkagb
3. nov 2013

Dnes mame kolozvarsku kapustu,hmmm mnamky 🙂 a hneteny jablkovy kolacik 🙂

luciok
3. nov 2013

Polovica ovocná a polovica čokoládová s višňami

eva7780
3. nov 2013

@danielaj mozem ta poprosit o recept na medovy kremes?neviem ho najst v tvojom albume

fattamorgana
3. nov 2013

@danielaj Danka, prosím ťa, recept na tie tvarohovo-syrové koláčiky by si mi poslala? ďakujem 😉

fattamorgana
3. nov 2013

@danielaj vlastne tie trojuholníčky, tie čo vyzerajú byť také väčšie.

levandullka
3. nov 2013

Bábovka s čučoriedkami a brusnicami (z Norbi múky) 🙂