icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
5. nov 2013

Ahojte, dnes som vyfasovala plnú debničku jabĺčok a v nej aj orchy, tak som malému spravila čisto jablkovú výživku z 1/2 a zajtra z druhej spravím jablkovo- mrkvovú.
Včera a dnes sme mali mleté bravčové rezne, zeleninovú polievku a smalým som si pochutila na ovsenej kaši so sušeným ovocím 🙂

michaelamilan
5. nov 2013

@danielaj júúúúúúúú vidím že si zasa hviezdila v kuchyni 🙂 ten kremeš by mi teraz padol!!!!!! 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

irsina83
5. nov 2013

Ahojte, kavovy brownies, tekvicovo-mrkvova polievka so zazvorom a ovsenou smotanou a dnesne steaky - pre tatina steak Diane a moj s dusenym ruzickovym kelom a stonkovym zelerom.

kucminka
5. nov 2013

kočky,poradte nejaký receptík pre deti ,vytiahla som z mrazáka bravčové stehno a chcem s ryžou len neviem čo s mäsom.

zuzub
5. nov 2013

@danielaj ďakujem

jani74
5. nov 2013

Dievčence kucháročky vy už pečiete medovníčky? Mne sa žiaden recept doteraz nepodaril ☹

Idem Vás poprosiť o receptík - dostala som morčacie prsia a nikdy som ich ešte nerobila 😔

m_ij_ka
6. nov 2013

naše raňajky vianočka s maslom a džemom, čaj ovocný

adikad
6. nov 2013

@irsina83 co to je za omacka na tom predposlednom obrazku? Mnam 😝

irsina83
6. nov 2013

@adikad to je podusena jedna cibula s lesnymi hubami na masle, zaliata smotanou a dochutena korenim, solou a dijonskou horcicou

womankc
6. nov 2013

@miruska73 Ďakujem ti veľmi pekne , určite ich vyskúšam

adikad
6. nov 2013

@danielaj mozem poprosit recept na ten medovy kremes?

danielaj
6. nov 2013

@adikad na strane 2666 som ho písala 😉

rusinka1989
6. nov 2013

ja dnes urobim asi šošovicovu na kyslo alebo možno gazdovské krúpy a ked mi šibne tak pizzu 😀

danielaj
6. nov 2013

@linda20111 ja takto tiež robím fazuľu, ale má to názov Zbojnícka fazuľa 😉

danielaj
6. nov 2013

@michaelamilan ďakujem moja, krémeš už nebol v pondelok 😒 , zhltol sa veľmi rýchlo 🙂

rosannar
6. nov 2013

včera som robila vyprážaný karfiol, opekané zemiaky a k tomu tatarka a dneska sa chystám na kapustnicu 😀

maznacik007
6. nov 2013

dnes pecene pstruhy, zemiakova kasa, paradajkovo paprikovy salat, polievku este rozmyslam asi mrkvickovu, alebo brokolicovu kremovu, a este chcem aj nejaky kolacik ale asi urobim muffiny ....

zuzub
6. nov 2013

dnes tarhoňové rizoto, zeleninová polievka zo včera.a ku kávičke mám bábovku 🙂

womankc
6. nov 2013

ahojte ja som včera urobila bravčovo- kurací vývar so zeleninkou a sušenými hubami a mrveničkou a druhé nakonie boli zapečené zemiaky s pórom, hokaido tekvicou , tymiánom, kuracím a bravčovým mäsom zaliate smotanou , je to veľmi ľahké chutné jedlo , ja som to robila v light verzii , inak by sa tam hodila aj cibuľa a cesnak ešte a možno nejaké steakové korenie do toho
dnes by som chcela urobiť vianočku a nejaký koláčiť asi jablkové pité

michaelamilan
6. nov 2013

@danielaj no a sa čuduješ?????? Keď bol taký perfektný ako na obrázku vyzerá, o čom ani nepochybujem, tak sa ozaj nečudujem že sa poňom len zaprášilo!!!!

vivusika
6. nov 2013

my dnes hráškovú polievku s kvasnicovými haluškami, granadír 🙂

adkoalauri
6. nov 2013

Paradajková polievka a parené buchty 🙂

lienka2
6. nov 2013

my dnes zeleninova polievka s haluskami, domace dukatove buchticky 🙂

lydia22
6. nov 2013

@danielaj prosim ta chcem robit tvoj medovy kremes ale nemam doma masť a pozeram ze ano heru dofrasa mozem dat do cesta maslo?

jankastubka
6. nov 2013

@gianni mozem poprosit recept na ten chlieb a zemlicky?

jankastubka
6. nov 2013

@levandullka jeej mozem poprosit recept na tie celozrnne rozky? Su dobre aj na druhy den, alebo davate cesto do chlandicky?

daniz
6. nov 2013

dnes dojeme kelovú polievočku + pizza, a včera som piekla tie nadýchané trojuholníčky od @danielaj a boli vynikajúce.

miminaaa
6. nov 2013

My máme šošovicovú polievku a šunkafleky.