Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte baby, dostala som hlivu, viete mi poradit nejaky receptik? este som ju nikdy nerobila.. 🙂
dnes fazulova polievka a nasa kuracia mnamka 🙂
Ja dnes pre seba rezance s tvarohom,a malemu cestoviny so syrom
lydia, aky syr davas na cestovinky pre maleho?
Dnes pečený bôčik so zemiakmi, zeleninova polievka a palacinky s lekvárom a čokoládou
iinuska davam lucinu ta sa moze aj na chlebik mu ju davam.
ja malemu a mne zeleninovo maskove ryzoto
a pecene kuriatko s ryzou muzovi 😉
lyongirl ako robis cottage omacku?????
a dala som to aj malému/menšiemu/, ale vo verzii zemiaky + cottage s jogurtom a kôprom, losos nebol dopečený, tak toho nemal, ale dala by som mu aj lososa do toho, len bol moc hladný...
lyongirl to vyzera dobre....hned by som si dala aka som hladna
Dnes máme:
šošovicovú polievku s párkom
zemiakovúkašu s vyprážanými kuracími prsiami a uhorkovým šalátom...
aj my sme mali vcera lososa, ale grilovaneho a pecene zemiaky v rure, este aj na dnes zostalo a este bude aj zapekany karfiol
ahojte, ako robite lososa na masle? len ho potrem nejakou marinadou a podusim na masle? staci?
alebo aj na oleji ak chcem trosku chrumkaveho? a potom az pridam maslo? 😉
ja som ho len potrela olivovym olejom a osolila, keby som marinovala, maly by to nejedol, tak sa snazim tak, aby mu to chutilo
ja ho marinujem buď v tej Dijonskej horčici a mede 1:1 a je to perfektné, to ho pečiem, alebo ho tiež len osolím a udusím na masle
ja som dnes nevarila obed po sto rokoch a na veceru zbuchnem spekacky na pive s baranimi rohmi,to drahy lubi,take sikovne.
ja palacinky so zmrzlinouuuuuuuu,mnam mnam...budem sice stat dve hodiny pri sporaku ale vysledok stoji za to 😝
a toho lososa netreba dlho, ze? on sa rychlo prepecie..ci? 😉
ja vcera zemiakove placky plnene brav.masom dusenym s lecom,posypane syrom
dnes francuzke zemiaky 🙂
sikulky mate nejaky tip na krem do torty - budeme mat zachvilu dva roky, len nech to neni cokoladove alebo slahackove - bambula ma intoleranciu laktozy
ja som zas nevarila, mamina mi nabalila bryndzove halusky a sampionovu kremovu polievocku 😉
ja som tiež dnes nevarila bola som na glukozovy test 😝 no a na zajtra pirohy jaaaaaj ustojim sa pri nich ale stoji to za to a polievočku neviem
mukky kde si???? ty nic nevaris???? 😕 😅
mukky
my sme boli vcera v restike na vylete a dnes som si robila opat tu cukinu a arabsky chlieb a mm vecer to iste len omeletu som mu z toho bez placky urobila...
mukky momentalne nemoze pridavat odpovede, tak len kopirujem co mi napisala a vsetky vas pozdravuje 😉 😉 😉
babulina, neviem, či to môžete, ale dobrá plnka je táto:
1 pohár višnového kompótu 700 ml
cukor
2 Zlaté klasy
kompótová voda sa zleje do hrnca, doplní sa vodou, aby jej bolo 500ml, osladí sa podľa chuti, dajú sa do nej Zlaté klasy a varí sa to. Vznikne z toho želatína, do ktorej sa dajú tie višne, je to také sladko-kyselkavé, osviežujúce a dobrééé 😉
Ahojte, ak nepôjdeme zajtra ku svokrovcom, tak asi urobím lasagne s mletým hyd.mäskom a zeleninkovú polievku,
alebo čevapčiči so zemiakmi, na nedeľu plánujem hov.na šampiňónoch a ryžu. Možno vyskúšam upiecť domáce rožky.
No a dnes, ráno som vybrala lístkové cesto a mám tam šunku,ktorú už treba spapať ,pridám syr a urobím na večeru
niečo z toho-buď taštičky, alebo ešte neviem čo.
Babule pridám sa ešte raz. Minule som robila zem.placky-nadstavené s cuketou-sú také jemnejšie a po upečení som ich
naplnila raz s upraveným ml. mäsom,inokedy so zeleninovým šalátom,orestovanou pečienkou no proste hocičím. Je
to suprové, pretože plnku si môžete dať akúkoľvek a stále to dobre chutí. No ak sa hodí šalátik-super.

zajtra bude losos so zemiakmi a cottage omáčkou