icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siska53
20. nov 2013

Na zajtra lososova kremova polievka,robi maso na,sedane,uvarena brokolica a spravim cestoviny.

miruska73
20. nov 2013

@hasleerka sup sem s nimi mame dost a moje dve kozenky sa len potesia..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

m_ij_ka
21. nov 2013

naše raňajky obložené žemle /horčica, malokarpatská saláma, syr, paprika/

loknicka
21. nov 2013

caute baby mate niektora dobry recepik na morcacie kridla? asi pecene... dakujem 🙂

h2
21. nov 2013

@loknicka Ahoj, pečené som neskúšala, ale z morčacích krídel je skvelá polievka, klasický vývar, ako keď robíš kurací, alebo hovädzí.

loknicka
21. nov 2013

@h2 dakujem - aj nad tym som rozmyslala. ale dala by som si aj nejake pecene len neviem nejaku dobru marinadu alebo nieco na ne...

mami.sk
21. nov 2013

dnes budem variť fazuľovú polievku nakyslo a francúzske zemiaky 😉 a ako dezert som vymyslela pudingoše lebo som na ne dostala veľkú chuť 😉

hasleerka
21. nov 2013

žienky dala som si kúpiť jahňacinku, poradíte čo sa dá z nej robiť????

hasleerka
21. nov 2013

inak dnes varím šošovicovú polievku a cigánske kuracie rezne a k tomu asi zemiaky uvarím

njonja
21. nov 2013

@jani74 uvar ich v masti , kym budu ruzove. nesolit! daj vychladnut a mozete natierat na chlieb🙂

danielaj
21. nov 2013

ahojte kucháročky, ja dnes varím fazuľovú polievku s údeným, zaleninkou a hrubými domácimi rezancami, k mäsku bude zemiaková kaša a cvikla s chrenom, pridávam foto včerajších jablkových žemličiek, sú úžasné, polovica je posypaná škoricovým cukrom a druhá bez 😉

miselka007
21. nov 2013

Takze ja dnes pojdem pekne varit segedinsky gulas a domaca knedla.. mnamiiiik uz dlhsie mi tecu slinky 😝

miselka007
21. nov 2013

@danielaj mnaaaaam to tak dobre vyzera.. nemozes dat prosim receptik?lebo taketo jablckove ja moc luuubim 😀

danielaj
21. nov 2013

@eliska07 formička je len jeden kus, vyformuje sa iba tá strana, ktorá je vo formičke, spodná zostane rovná 😉

danielaj
21. nov 2013

@miselka007 páči sa, sú výborné http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24207, len ja som nedávala do cesta kardamón, som nemala, med som dala hneď, a jablká až po vykysnutí, 😉

lucikatn
21. nov 2013

práve som dala dusiť perkelt z mangalice s cestovinou a ešte upečiem chlebík.

Kočky, nemáte overený recept ako využiť tresčiu pečeň?

gianni
21. nov 2013

@lucikatn kde sa dá kúpiť mäso z mangalice? zatial som si ho na pultoch nevšimla,my si kupujeme z nej slaninu(mnam-nedá sa porovnať so žiadnou inou 😉 )

marlenka75
21. nov 2013

Kurací vývar, vyprážané kuracie rezne, dusená ryža s hráškom, uhorkový šalát, tiramisu 🙂

rosannar
21. nov 2013

dneska černohorský rezen so syrom, zemiaková kaša 😉

eliska07
21. nov 2013

@danielaj Ďakujem. Vyskúšam urobiť 🙂 je to veľmi náročné na prvýkrát? Myslím postupovo, aj časovo 🙂

lucikatn
21. nov 2013

@gianni je to jediné mäso, ktoré kupujem v Tescu (v Trenčíne) lebo bežne v mäsiarstve som ju ešte nevidela. Býva to vákuovo balené v pulte pri hovädzom či jahňacom mäse. Skús pozrieť resp. sa spýtať obsluhy 😉

miselka007
21. nov 2013

@danielaj dakujeem velmi pekne 😉

danielaj
21. nov 2013

@eliska07 myslím, že nie, zvládnše určite 😉 potom daj vedieť, či sa podarili 🙂

kikatko
21. nov 2013

@danielaj poprosím si recept

danielaj
21. nov 2013

@kikatko na tie jablkové žemličky? pozri vyššie som dávala 🙂

womankc
21. nov 2013

@lucikatn no môj muž urobí z rožkov jednohubky , natrie ich masielkom na to dá kúsky treščej pečene na to po troške najemno nakrájanej cibuľky pokvapká citrónom a u nás zmiznú raketovou rýchlosťou

kikatko
21. nov 2013

a varí dnes reštika, lebo na vlstne narodky varit nebude, 😝

womankc
21. nov 2013

ahojte, ja som včera z výpeku z kuracích stehien dorobila hubovo zeleninové rizoto. mala som mrazené masliaky a šampióny a zeleninkovú zmes len som podusila a primiešala som uvarenú rižu. pojedlo sa , ale akosi sa mi nepodarilo ako so ja chcela, no aj tak bolo chutné, dnes pečené zemiaky v rúre a budem robiť muffinky asi perníkové so slivkovým džemom a jablkové štrúdle dve a nejaké tie rezníky ešte spravím, bo mi ide zajtra najstaršia na sústredenie , tak aby bol proviant xixixixi 🙂

womankc
21. nov 2013

@kikatko tak prajem všetko najlepšie a nejakú dobrotku si daj 🙂

m_ij_ka
21. nov 2013

náš obed rajčinová polievka, rizoto, cvikla