Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naše raňajky obložené žemle /horčica, malokarpatská saláma, syr, paprika/
caute baby mate niektora dobry recepik na morcacie kridla? asi pecene... dakujem 🙂
dnes budem variť fazuľovú polievku nakyslo a francúzske zemiaky 😉 a ako dezert som vymyslela pudingoše lebo som na ne dostala veľkú chuť 😉
žienky dala som si kúpiť jahňacinku, poradíte čo sa dá z nej robiť????
inak dnes varím šošovicovú polievku a cigánske kuracie rezne a k tomu asi zemiaky uvarím
Takze ja dnes pojdem pekne varit segedinsky gulas a domaca knedla.. mnamiiiik uz dlhsie mi tecu slinky 😝
@danielaj mnaaaaam to tak dobre vyzera.. nemozes dat prosim receptik?lebo taketo jablckove ja moc luuubim 😀
@miselka007 páči sa, sú výborné http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24207, len ja som nedávala do cesta kardamón, som nemala, med som dala hneď, a jablká až po vykysnutí, 😉
práve som dala dusiť perkelt z mangalice s cestovinou a ešte upečiem chlebík.
Kočky, nemáte overený recept ako využiť tresčiu pečeň?
Kurací vývar, vyprážané kuracie rezne, dusená ryža s hráškom, uhorkový šalát, tiramisu 🙂
dneska černohorský rezen so syrom, zemiaková kaša 😉
@danielaj dakujeem velmi pekne 😉
a varí dnes reštika, lebo na vlstne narodky varit nebude, 😝
ahojte, ja som včera z výpeku z kuracích stehien dorobila hubovo zeleninové rizoto. mala som mrazené masliaky a šampióny a zeleninkovú zmes len som podusila a primiešala som uvarenú rižu. pojedlo sa , ale akosi sa mi nepodarilo ako so ja chcela, no aj tak bolo chutné, dnes pečené zemiaky v rúre a budem robiť muffinky asi perníkové so slivkovým džemom a jablkové štrúdle dve a nejaké tie rezníky ešte spravím, bo mi ide zajtra najstaršia na sústredenie , tak aby bol proviant xixixixi 🙂
náš obed rajčinová polievka, rizoto, cvikla

Na zajtra lososova kremova polievka,robi maso na,sedane,uvarena brokolica a spravim cestoviny.