Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte , dnes som varila cícerovú polievku so zeleninou, a rezance s orechami poliate maslom 😝
ahojte baby, zaujalo na toto,,,,co poviete??? 😵
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-539939B3-C54E0EE...
My mame hubovu polievku a na druhe nieco ako cevabcici a zemiakove pyre. To pre deti. No a chlapi dostali gulas s pecivom. Este sme upiekli tie rovenstianske zemle.
Baby ,prosiiiim v com skladujete vylupane orechy ?? lebo som ich dala do sklenej flase a mi poplesniveli 😝
@sono2 osvedceny sice este nie je, robila som ich 2.x len ale su mnamkove... 250g polohr.muka 250g hruba muka, polka kocka drozdie, 2,5dcl mlieka, 1ml soly, 1/2 ml cukru, 1ml soda bikarbona, 125ml kysla smotana. 🙂
@denaalubos no veď to stačí., keď sú mňam. Ďakujem
francuzske zemiaky 😉
@ewana73 joj. V pap.sáčku predsa nie sú konzezervovane ako v obchodoch. Ale môžeš aj v sáčku. V konečnom dôsledku ani fľaša by nemala byt problém. Neboli asi dobre suché. A dlho neskladovať lebo bude milión molí sa ťažko zbavíš. Keď na to prídeš budú všade zavŕtané kukly. Ja mám najväčšiu istotu v mraziaku alebo chladnička. Označ si ich max na rok. Potom koštni. Lebo sa môže stať , že vsak ešte pred tyzdnom bolo všetko ok a odkiaľ tie mole? 🙂
ahojte, dnes sme dojedali hríbovú polievku zo včera , opekaná sekaná, dusené zemiaky s mrkvou a ľadový šalát, dnes len tak narýchlo 😉
Ja som dojedala vikendove ostatky po dva dni. Maly v skolke mal,ala mala svoje papanicko. Ale dnes sme,mali parkovu polievku zo sojovych parkov, a kedze sme boli cele dopoludnie prec,tak sme mrazakovali- domace tvarohove placky s masielkom,domacim lekvarom a detskym kakavkom. 🙂
Dnes zemiakové placky
Poradte co mam dnes varit ???
dnes zapekaný karfiol 🙂 zajtra budu cestoviny s masovo syrovou omackou 🙂
@sono2 no zabudla som dodat ze treba dat nechat odlezat do ladnicky aspon na hodku, ja si urobim vecer dopredu cesto a na druhy den urobim bochniky co necham nakysnut a peciem, cesto vydrzi aj tyzden v ladnicke 🙂
Kto mi da nejaky mnamkovo overeny receptik na fajnove medovnicky???
@zuzkaja ja som robila tieto podľa lululka555
https://www.modrykonik.sk/blog/lululka555/album...
@ewana73 v sacku a v mrazaku🙂 vecne cerstve!!nezasmrdia..
Babenky nejaky receptik na bravcove masko + zelenina by sa nenasiel?Dosla mi inspiracia.Poprosim poradte.Dakujem

@veronicka1901 rezeň nebude. On zje veď ja to dobre vychutím. Nerobím často a posledne mu chutilo. Len si to už asi nepamatá. ☹ 🙂ďakujem a pekný deň