icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tretulka
26. dec 2013

@motovidlo ja by som ich dala na tacke do mrazaku nech stuhnu a potom prelozila do sacku, tak robievam aj pirohy

titkovamiriam
26. dec 2013

@motovidlo ja mrazim uvarene,či už knedle alebo šulance 🙂
dnešné menu u nas bolo kačacia polievka s pečenovými knedličkami,pečené kačky ,halušky s kapustou a večer Štefanská zabava aby sme trošku vytrávili,je umna segra so švagrom,doniesli Ježiška aj Milanovu priateľku tak sa dnes u nas varilo pre 10 ľudí čo milujem 😀 ,švagor robil drinky tak uplna pohodička 🙂

egyptanka
26. dec 2013

Co zajtra? Chcelo by to nieco lahke.

m_ij_ka
26. dec 2013

naša večera jednohubky s klobásou 🙂

martinasturmova
26. dec 2013

Dnes u nas bola slepačia polievka a kuriatko z ryžou a zajtra sa varí huspenina 😀

lienka2
26. dec 2013

vcera dojedacky zo stredrovecernej vecere, deti a mm mali spagety, dnes frankfurtska polievka a domaca pizza, zajtra to iste..

katja78
26. dec 2013

@egyptanka palacinky s tvarohom 😉

marionetta
26. dec 2013

ja som dnes nemusela variť,čo ma potešilo,boli sme pozvaní ku priateľom a tam bola zeleninivá polievaka s krupicovými haluškami a druhé pečené kuriatko aj baranina s ryžou,pečenými maličkými zemiakmi a čerstvým šalátom s mozarellou.Ako dezert bola gaštanová torta s ovocíčkom a pili sme demänovku s kúskami zlata 🙂

womankc
27. dec 2013

ahojte, všetkým tu krásne vianočné obdobie, plné lásky, zdravia a rodinnej pohody. Skôr som sa sem nedostala
U nás na štedrý večer kapustnica bez mäsa , len cesnak , korenie, veľa sušených húb a mrvenička, pre mňa rybacia polievka , druhé vyprážaný kapor a majonézový šalát- nemal byť , ale nakoniec väčšina v rodine si taký vypýtala , ja som mala kapra na vode a tymiáne a varené zemiačky
druhý deň sme mali dojedačky zo štedrého dňa a na štefana sme boli u svokričky, slávi narodeniny a tak každorožne máme hody tam, boli pečené kačice, červená dusená kapusta, knedla , majónézový šalát a kuracie rezne, polievočka bola vývar s pečeňovými haluškami a ako dezer neskutočná karamelová torta , ja som dostala špeciálne dusené kuracie s pórikom a zemiaky varené a len som tíško závidela ostatným, ešte sme si niesli aj na dnes zo všetkého, tak som doma tajne ulízla aj z torty mňam hehehehehhe a s kačacinky som čmajzla
🙂

womankc
27. dec 2013

@motovidlo no môžeš aj varené ,ale chutnejšie by bolo zmraziť ich surové

m_ij_ka
27. dec 2013

naše raňajky musli s mliekom, káva, baby mali čaj 🙂

maminka2013
27. dec 2013

Ahojte kucháročky, keďže skôr sa nedalo, dúfam, že ste mali krásne Vianoce, želám Vám, aby ste si ešte užili tých pár dní voľna, nech Vám to tak chutno varí ako doteraz ;) krásne a požehnané sviatky Vám všetkým, nech Vám i Nový rok prinesie veľa úspechov 🙂

libka1
27. dec 2013

paradajkova polievka s parmezanom, hovadzi vyvar s kopou zeleniny, vyprazany syr so zemiakmi a aioli, grecky salat, zajtra budeme dojedat co ostane z dneska a namiesto vyprazaneho syra spravim grilovaneho lososa

maminka2013
27. dec 2013

dnes sa dojedá ako i včera zo štedrej večere.. 😒 varila sa hrachová polievka, hríbová polievka, kapustová polievka a vyprážaná rybka so zemiakovým šalátom.. musím však povedať, že i keď som varila menšie množstvá, dúfam, že to rýchlo ubudne 😀 na víkend ideme k rodičom, tak sa teším na iné menu, bo na silvestra je repete 🙄

eva7780
27. dec 2013

dnes len kuracia polievka,mm tam ma este dake dojedacky ja to uz nechcem ani vidiet 😝 ,vecer urobim hrianky a zajtra budu zemiakove gulky plnene udenym masom 🙂

janula1987
27. dec 2013

karolinka23 Upozornenie!!! nenechajte sa oklamať touto panou, tu na MK!!! pozor naň!!!

lululka555
27. dec 2013

@levandullka ahoj áno sme a nemám čas ani sem chodit...asi to poznáš,ked sa po dlhšom čase ukážeš doma,beháš po rodine a na iné nezostáva už čas 😉

lululka555
27. dec 2013

Ahojky baby 😉 tak aj ja Vám všetkým želám Krásne sviatky plné lásky 😵 😵 😵
Kedže som sa dlhšie neukázala napíšem,čo sme papali za posledné dni: takže štedrý deň:hríbová a hrachová polievka,vyprážaný kapor a tilapia a zemiakový šalát,samozrejme kopec zákuskov a ovocný šalát.Na druhý deň sme boli pozvaní na obed k svokre-bola pečená kačka,červená kapusta a knedla,mäsový vývar so zeleninou,večer ešte misy s udenym,klobaskou,syrom,vajíčkami...
Včera bravcove a kuracie rezne a dnes sa bude dojedať. 😉

imanuel
27. dec 2013

U nás včera a dnes zemiakové guľky s bravčovou náplňu na masle a cibuľke, zeleninková polievka s haluškami a bravčové mäsko s lečom a príloha ryža s uhorkou. 🙂 Po hydine príjemná zmena. 🙂

danielaj
27. dec 2013

ahojte, dnes sme dojedali fazuĺovú polievku s údeným zo včera, a vyprážané mleté rezne plnené šunkou a syrom, zemiaková kaša s opraženou cibuľkou a mrkvový šalát, a varíme huspeninu 🙂

libka1
27. dec 2013

baby nepekavate niekto pre diabetika? potrebovala by som nieco upiect, najradsej buchty, alebo cosi take, ale chcem piect kolac kde je co najmenej cukru a nie kopec umeleho sladidla 😅 tie buchty by sa asi dali s menej cukrom hadam... a do toho nejaky dzem nie moc sladky 😅

hyta
27. dec 2013

Ahojte, u nás dnes dojedáme rezne so šalátom.Ostalo nám veľa chleba, tak sa teším na dnešnú večeru, kedy narobím hrianky.Na zajtrajší deň urobím kurací vývar s pečienkovými haluškami a pečené kuriatko s hráškovou ryžou, prílohou bude cvikla.

womankc
27. dec 2013

@libka1 skús použiť stéviu do cesta , napr do tých buchiet stačí úplné minimum, a trebárs do štrúdle ani cukor dávať nemusíš , keď sú sladké jablká a dáš škoricu , či trošičku hrozienok , to bude dostatočné a do tých buchiet mu môžeš urobiť aj rozvar z dia kompótu , že vyvaríš tú šťavu, alebo kúpiš dia džem a máš urobené , alebo aj do tej štrúdle daj jablká a zmiešaj s dia džemom a nemusíš cukriť , bude to akurát

libka1
27. dec 2013

@womankc skusim tu steviu, on vynucha umele sladidlo na kilometer a nezje to, tak ho musim nejak osalit 😀

womankc
27. dec 2013

@libka1 no tá stévia má príjemnú chuť , nechutí to umelo mne to chutilo jak cukor, to by mohlo zabrať , ja som ju kúpila inak ako sáčkový čaj v lekárni , takže by si to mohla vylúhovať v zohriatej vode a tým nálevom zamiesiť to cesto, alebo teda je bežne dostať aj práškovú formu

motovidlo
27. dec 2013

@womankc este som sa k tomu nedostala, tak dakujem za tip, nakoniec sme dojedali kapustnicu 🙂 zamrazim iba pomlete varene udene, cesto asi spravim cerstve, ked ich budem robit. Ale dakujem za radu.

m_ij_ka
27. dec 2013

my sme dnes dojedli kapustnicu, varené zemiaky , bravčové rezne, šalát (cibuľa, paprika, rajčina ) 🙂

silvinuska6
27. dec 2013

ja som dnes nevarila nič 😀 teda včera sme varili pirohy dnes som ich len opiekla na panvičke do chrumkava a tak sme sa s malym napraskali 😀

womankc
27. dec 2013

@motovidlo jasné aj tak sa dá , ale keby si toho urobila viac, daj si do mraziaka také čerstvé neuvarené, budeš mať pre druhý raz, keď nebude času variť, vydrží to dlho

marlenka75
27. dec 2013

Hovadzí vývar,domáca knedľa, rajčinová omáčka, hovadzie maso.