icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mima2778
16. jan 2014

Aj my dnes francuzske zemiaky 🙂 a paradajkova polievka.

slimstar
16. jan 2014
madono
16. jan 2014

dnes mrkvová polievka s mrveničkou a pórovo-hráškové rizoto, zajtra fazuľová kyslá polievka a haruľa /zemiakové placky/

hanka_xy
16. jan 2014

U nás je dnes rajčinová polievka so syrom, cestovinový šalát a deti si vyžiadali klasiku pečené kuracie stehná s ryžou. Pekný dník maminky!

chloe001
16. jan 2014

@hatapkagb mala mala bez omacky, len ciste spagety pokvapkane oliv.olejom, k tomu som jej uvarila zvlast kukuricku s hraskom a zvlast nastruhala syr. A pekne naservirovala vsetko osobitne. Neznasa pomiesane a poliate cestoviny, potom to len vyhadzuje a nechce. My mame tiez problem s jedenim, maso odmieta. Polievky vzdy poje a s druhym len vymyslam a vymyslam, cim by som sa jej zavdacila. Naposledy co mi zbastila cele bola ryba so zemiakmi a paradajkovym salatom.

chloe001
16. jan 2014

@chloe001 @hatapkagb aj tak polovica ostala 🙄

titkovamiriam
16. jan 2014

dnes polievka so suchého hrachu s opečeným chlebom a rizoto 🙂

hatapkagb
16. jan 2014

@chloe001 ja uz tiez neviem co varit,som zufala,palacinku zje jednu,pirohy trosku,buchty na pare vobec,maso nechce ani vidiet...no toto varenie je hrozne.dnes som urobila cestoviny bolognese je tam mlete maso a stava to zje ale nesmie mat vela masa hlvne stavu.

veronicka1901
16. jan 2014

Chcela by som poprosit skusene kucharky o recept na dobru zivansku pecenu v rure. Dakujem 🙂.

chloe001
16. jan 2014

@hatapkagb u nas sladke vobec, max. lievanec alebo wafla. Maso zje mlete alebo ked jej ho na miniaturne nakrajam a zamaskujem do zemiakov, kase, ryze, cestoviny. Ale tak ona je este mala, tak to beriem, ze je to len nejake stadium a dufam, ze sa to zlepsi a nebude zit len na polievkach 😕

hatapkagb
16. jan 2014

@veronicka1901 mnam tak to by som si veru aj ja dala 😉

1977
16. jan 2014

@mima2778 To nastruhane jablka davas ked mas cesto v kosickoch?

erina098
16. jan 2014

@lululka555 dakujem,v sobotu určite uvarím,lebo to výborne vyzerá.

geenna
16. jan 2014

Cicerovy gulas
Fasirko-burgery z cervenej sosovice

mima2778
16. jan 2014

@1977 ano,nalejem cesto,potom dam jablka,alebo ine a zas dolejem cesto.

a2303
16. jan 2014

@lululka555 Môžem poprosiť recept? ďakujem

lucikatn
16. jan 2014

Foto včerajších cícerových jaterníc (recept na str. 2785), dnes som piekla ríbezľový koláč len som vymenila cestá http://varecha.pravda.sk/recepty/ribezlovy-kola... no a na 3. foto je Timuš pristihnutý pri krádeži nedokončenej večere 😀 😀 😀

lululka555
16. jan 2014

@a2303 písala som pár príspevkov nižšie pod fotkou,alebo aj u mna v albume 😉

titkovamiriam
16. jan 2014

@veronicka1901
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44158&use... a samozrejme tam môže ist akekolvek maso a zelenina 🙂

veronicka1901
16. jan 2014

@titkovamiriam Dakujem, vyzera suprovo 🙂

hyta
16. jan 2014

Ahojte, opäť u vás hľadám inšpiráciu. U nás sme mali včera rezance s tvarohom, dnes brokolicová krémová polievka, fašírky, opečené zemiaky a cvikľa.Zajtra urobím lososa a polievka mi ešte ostala. Na sobotu zvažujem urobiť segedínsky guláš. Po sviatkoch sa zíde i dietovať, no upečiem aspoň obrátený jablkový koláčik.

mami.sk
16. jan 2014

dnes sme mali návštevu tak som sa rozhodla pre lasagne 😉

eugenie11
16. jan 2014

ako tak pozeram na tie vase fotky tak mam normalne chut si opat nieco dat... ale uz je 6 😒 ....

tortelinka
16. jan 2014

@geenna môžem poprosiť o receptík na ten guláš?

m_ij_ka
16. jan 2014

naša večera praženica s cibuľkou, bagetky, ovocný čaj

mechanis
16. jan 2014

davam ti na zajtrajsi obed..........

http://recepty.pozri.sk/recept-zapekana-brokoli...

zdrave a hlavne v piatok je zeleninka...... 😝 😝 😝 😝 😝

maminka2013
16. jan 2014

dnes tiež rýchlovka - cestoviny s morcadelou a syrom - celý deň bol znova -lekáry a úrady.. hotová katastrofa 😒

naty1987
16. jan 2014

u nas bolo plnene mlete masko vajickom a sunkou zo zemiakovou kasou a spenatom vyyyborne 😉
http://varecha.pravda.sk/recepty/plnena-rolada-...

kucminka
16. jan 2014

ako prosím robíte špenátovú polievku?Ja ju mám akúsi riedku,čím ju zahustiť?Nie mliekom,ani smotanou,takú mi doma nechcú.ďakujem za rady.