icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adusa2774
17. jan 2014

ahojte ... baby v čom by sa dali ešte obalovať rezne ak chcem totálnu zmenu 😀 .... nemyslím len do kukuričných lupienkov ... ale niečo úplne nové ... nemáte nejaké typy?

minnie30
17. jan 2014

@adusa2774 tak ma napadlo, dlho som nerobila so sezamovými semiačkami

adusa2774
17. jan 2014

@minnie30 iba semienka?... dať normálne múku, vajko a semienka?... nebude to horké a udrží sa to tam? 🙂

efci
17. jan 2014

Zienky mate nejaky tip na nieco citronove resp. co s citronmi??? Dostala som uzasne, cerstve, prave dozrete, obrate zo stromu... To je nieco uzsne ta chut, vona, kopec stavy... To co nam predavaju v obchodoch okolo citronov ani nechodilo, ani ked je napisane BIO 😒 Tak si chcem tieto prave vychutnat aj v niecom inom ako v caju alebo napoji.

minnie30
17. jan 2014

@adusa2774 ja dávam do strúhanky semiačka klasicky trojobal, len v strúhanke je sezam

gromkaver
17. jan 2014

@adusa2774 obal rezne vo vyslahanom vajecnom bielku, nasledna ich obal do posekanych mandli, ale nevyprazaj na oleji, iba olejom vytri pekac, poukladaj na pekac a sup do rury - velmi zdrava mnamka (najlepsie su morcacie, kuracie)... dobru chut 🙂

azbestica
17. jan 2014

no konecne som to vymyslela co budem varit.... krupovu polievku tu sme nemali uz strasne daavno a bud budem robit paprikas taky jemny detsky alebo zeleninovo masove rizoto

adusa2774
17. jan 2014

@minnie30 no takto to poznám aj ja 🙂 ... tak uvidím, možno skončíme na klasike s lupienkami .. ale chutím si už teraz ... idem si radšej umyť zuby aby ma nelákalo si niečo "dzobnúť" 😀

adusa2774
17. jan 2014

@gromkaver jééj ďakujem... no vidíš, tak toto ešte nepoznám ... vyskúšam .. díky 🙂

lizatko1009
18. jan 2014
lizatko1009
18. jan 2014

u nas rychlovky karfiolovy kolac, pre nas najlepsia zelerova kremova plievka s opecenym zelerom a opecenym chlebom

lydia22
18. jan 2014

My dnes zo včera bryndzová polievka a langoše

vivusika
18. jan 2014

slepačia polievka s rezancami, hranolky a grilovaný syr, zeleninový šalát - uhorka, rajčiny,paprika, čínska kapusta 🙂

eva7780
18. jan 2014

vypr.rybie file ,hranolky,tatarka 🙂 zajtra bude cina s kur.prs a ryza 🙂

levandullka
18. jan 2014

Dnešný obed (hrozná foto, neviem prečo, posledné dni nie som schopná ostrej fotky 😅 ) - hovädzí steak s dubákovou omáčkou, ryžou, pečenými jablkami a šalátom 🙂

mima2778
18. jan 2014

My dnes fazulova a ciganska v zemli.zajtra segediiiiiiin 🙂

madono
18. jan 2014

@lizatko1009 možem poprosiť recept na ten karfiolový koláč? ďakujem

ekka
18. jan 2014

Ahojte, poprosím poradte recept na fakt dobrý zákusok pre návštevu, dakujem

h2
18. jan 2014

@ekka Napíš niečo viacej, lebo fakt dobrých je veľa. Chceš ovocný, alebo krémový, čokoládový...? Rýchly, alebo môže byť aj zložitejší? Pečieš? Máš skúsenosti? Alebo ?

erina098
18. jan 2014

@lululka555 tak recept odskúšaný,je výýýborný vdaka.zapekané zemiaky s mäsom a špenatom sú perfektné.

m_ij_ka
18. jan 2014

gulášová polievka, dojeme palacinky a spravila som ešte lievance s čučoriedkami a šľahačkou, granko

levandullka
18. jan 2014

Po dlhej dobe sa u nás pieklo - whoopie pies (trošku som si ich upravila podľa seba), mali veľký úspech 🙂

juranka
18. jan 2014

@danielaj ahoj mozes mi povedat ako robis tu domacu tatarku ? Dakujem 🙂

gelinka75
18. jan 2014

dnes som spravila narychlo zemiakovu polievku nakyslo, dojedli sme zapekanu brokolicu a piekla som zemiakove pagace 🙂

lululka555
18. jan 2014

Ahojte,dnes ráno cesnaková nátierka s bagetkami, na obed sme dojedli polievku zo včera a večer budú pečené zemiačiky v šupke s maslom a mliekom. 😝

anavila
18. jan 2014

Ja som dnes v premiere varila v tlakovom hrnci 🙂 🙂 🙂 manzel mi kupil, ale z kauflandu, stal len 15eur, ale vyzera dobre, aj funguje zatial....divinu som varila (z jelena) nieco ako na sposob svieckovej, ale aj s vínom, tak som si vymyslela, a pospajala vsetky mozne recpety do jedneho...a čuduj sa svete, dalo sa to jesť, fajne to bolo, ale zabudla som odfotiť...k tomu som robila tiez knedlu, s kuskami rohlikov, tiez viac menej vymyslená.... 😀 😀 😀 a upiekla som kolácik jablkový...vonia celý dom 🙂

slimstar
18. jan 2014
m_ij_ka
18. jan 2014

poobede som piekla oškvarkové pagáče, na večeru zapekané bagetky

chloe001
18. jan 2014

Dnes bola frankfurtska polievka, fasirky, zemiakova kasa, kompot.
Pecene kurca, plnka.

egyptanka
18. jan 2014

My dnes na obed zeleninova polievka s krupkami a bravcove kare na stave s ryzou, calamada. Na veceru bravcova pecienka s ryzou co ostala z obeda.