icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

firstbaby
22. jan 2014

U nas dnes polievka zo sucheho hrachu s chlebovymi krutonmi a sulance s makom 😉

bobinkask
22. jan 2014

ahojte kočky, tak dáááávno som tu nenakukla, ale v poslednom čase mám pocit, že varím to isté , tak sa idem inšpirovat 😉 ...aj ked na dnes už mám napláne špagetovú pizzu a zeleninovú krémovú polievočku, ale čo zajtra? 🙂

lululka555
22. jan 2014

@bobinkask super,že si zavítala po dlhej dobe 😵

lululka555
22. jan 2014

dnes u nás zeleninová polievka zo včera, rizoto zo slovenskej ryže s bravčovým mäsom,zeleninou,syrom.A pečiem perník 😉

zuzub
22. jan 2014

Kočky máte niektoré elektrickým gril z lidl? Ako ste spokojné?

danielaj
22. jan 2014

@bobinkask vitaj, vitaj, späť 😉

danielaj
22. jan 2014

ja už mám baby navarené, šošovicovú omáčku, halušky s kyslou kapustou a slaninkou, deti budú asi chcieť sladké, tak buď grankové, orechové, alebo makovo-džemové a na poobedie by to chcelo niečo sladké, tak idem vymyslieť 😉

dabon
22. jan 2014

@kikatko ahoj, pred časom ste chcela vedieť výrobcu tiramisu, čo som robila z prášku. Tak je to od CARTE D'OR 😉

irsina83
22. jan 2014

@womankc robila som ho na panvici, na prudko som ho opiekla 1,5 min z kazdej strany. a na vrch som pouzila zmes nasekanej petrzlenovej vnate-olivoveho oleja-dijonskej horcice.

slimstar
22. jan 2014
marlenka75
22. jan 2014

Dusená ryža, pečený králik, hruškový kompot.

womankc
22. jan 2014

@irsina83 ďakujem

daniz
22. jan 2014

dnes kurací perkelt + cestovina

moonita
22. jan 2014

Fish & chips z rury 🙂

tin007
22. jan 2014

Teraz som urobila cicerovu zeleninovu polievku a na veceru bude kuracie ragu s cicerom a rajcinami s ryzou

zara0201
22. jan 2014

Ryžový nákyp s hrozienkami.

m_ij_ka
22. jan 2014

segedýn s knedľou

lydia22
22. jan 2014

Dnes paradajková polievka, kuracie prsia s hráškom a baby karotkou a príloha ryža

trasko
22. jan 2014

@marianna2468 napisem len musim mat kus viaccasu

chloe001
22. jan 2014

Polievka zo struhanej korenovej zeleniny s ovsenymi vlockami, druhe kuracie prsia s kukuricou, cukinou, paradajkou udusene + kuskus.

lienka2
22. jan 2014

zeleninova polievka zo struhanej zeleniny s ovsenymi vlockami, zeleninove rizoto so salatikom
zajtra hrstkova polievka a rezance s makom

siska53
22. jan 2014

Kalerabova polievka a krupicno-spaldove halusky na sladko (mak,kakavko,kto ako chcel 🙂) ).
je ich dost,su neutralne,vyziju sa aj zajtra ci do mrazaku na daku slanu verziu,ako priloha.

amee
22. jan 2014

@moonita my sme mali vcera, ale klasika fish & chips na oleji... ako robis fish & chips z rury? dakujem 😉

womankc
22. jan 2014

@emaro1 fenyklový šalát by si aj mohol pridať 🙂

womankc
22. jan 2014

@fomarik na tú tortu prosím recept, u nás zas takéto môže byť

moonita
22. jan 2014

@amee recept mam z apetitu : pomlela som si toustovy chlieb na hrubu struhanku, zamiesala som s petrzlenovou vnatou+ sol a korenie. na kazdu rybu som dala kopku tej ochutenej struhanky, pokvapkala olivovym olejom a upiekla a k tomu klasicke pecene zemiaky 🙂

novotnajanka
22. jan 2014

kapustová polievka a morčacia pečienka na cibuľke s ryžou. A na večeru pokrájam vianočku na kocky, zalejem vanil.pudingom a budeme sa tváriť, že máme dukátové buchtičky 🙂 🙂 🙂

zarabono
22. jan 2014

porovo hraskova polievka s krupicnymi rezancami,zapecena brokolica,spenat,zemiaky vajicko

amee
22. jan 2014

@moonita myslela som, ze to bude nejaka chlebova struhanka 😉 vyskusam nabuduce 😉

michaelamilan
22. jan 2014

Ahojte, asi po 2 mesačnej odmlke sa k vám zasa pridávam 🙂 a háčik na chvíľu odkladám 😝
Dnes skúšam rebarborový koláčik, tak som zvedavá ako to vlastne chutí, pridávam aj foto včerajšieho menu (brokolica a zemiaky nad parou s kuracími kúskami na chilli na prírodno)Dnes mäso na šťave s cestovinou a krémová brokolicavá polievka.