icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

megika1
2. feb 2014

@trudka4 krásne,lákavé,mňááám 🙂

ekka
2. feb 2014

@bobinkask ako treba robit to file ? vyzera uzasne
🙂

m_ij_ka
2. feb 2014

naše raňajky zapekané bagetky,čaj

mahulenka87
2. feb 2014

Fazuľovú polievku - mliečnu, sladkokyslú a pečené kura s ryžou a tarhoňou 😉

bambulka82
2. feb 2014

u nas dnes kremova brokolicova polievka o oprazenymi kuskami chlebika, kuracina po gemersky s ryzou a poobede ideme ku kamosom, tak upeciem este pernik 🙂

bambulka82
2. feb 2014

@bobinkask aj mna by zaujimal recept na to file a aj na brumikov 🙂

luciaq
2. feb 2014

Dnes varime v kooperacii s polovickou: kuracia polievka s rezancami, sweet and sour kurca, opekane zemiaky s bylinkami cibulou a cesnakom, a pre deti kuracie prsia na prirodno s ryzou, ta bude aj pre nas. na veceru salatik s jogurtovym dresingom 🙂

marlenka75
2. feb 2014

Vývar z králika, apoštolská pochúťka, tiramisu.

sim87
2. feb 2014

Predvcerajsia vecera a vcerajsi obed - salatik s fetou, camembertom a chlebovymi krutonmi; vcerajsia vecera (a zrejme dnesny obed :D ) - kremove cestoviny s omackou z maslovej tekvice, hojne posypane parmezanom; a aby nedelne rano bolo sladucke, na dnesny brunch (po slovensky ranajkoobed) - scones s brusnicami a pomarancovou korou. Peknu nedelu vsetkym! 🙂

nelly3
2. feb 2014

obedik: marinovane rebierka, pecene zemiaciky a hovadzi vyvar so slizikmi 😉

lydia22
2. feb 2014

Kuracia polievka, kurca na zemiakoch a jablkova strudla

gelinka75
2. feb 2014

ja varim dnes kuraci vyvar so zeleninou a segedin s knedlou

m_ij_ka
2. feb 2014

kuracia polievka, špagety s mletým mäsom, syr, kečup 🙂

bubo1104
2. feb 2014

hovädziu polievku , ryžu + kuracie rezne v syrovom cestičku + mrkvovo - jablkový šalát . Večer upečiem bábovku

mimmka30
2. feb 2014

Kuraci vyvar a pecene kuracie stehna a kasa....hruskovy kompot 🙂

titkovamiriam
2. feb 2014

ja som robila kuraciu polievku a cigánsku 😀

tinuskaha
2. feb 2014

segedinsky gulas a domaca knedla

levandullka
2. feb 2014

Zienky ktore ste uz piekli Pavlovu (beze alebo meringue), mate nejake tipy ako sa vyhnut komplikaciam, alebo ako ju urobit co najlepsie? Dakujem

vivusika
2. feb 2014

@megika1 herpes je potvora, mne sa tiež hneď vyhodí na ústach pri väčšom strese...prajem skoré uzdravenie 🙂

m_ij_ka
2. feb 2014

práve som dopiekla oškvarkové pagáče 🙂

irsina83
2. feb 2014

Dnes sme mali azisku kuchynu podla Billa Grangera a aj muffiny su podla neho. Tekvicova kremova s kokosovym mliekom a cili, kuracie prsia v hoi-sin marinade a jasminovou ryzou a salatom zo zelenych fazuliek a stopkoveho zeleru so sezamom 🙂 a jogurtove muffiny s cokoladou a cucoriedkami 🙂

megika1
2. feb 2014

@vivusika ďakujem,už sa to lepší vďaka zázračnej rastlinke z parapety ALOE,rozrezala som umytý list a šťavou potieram,tá suší a priebežne maslom potieram,aby nepraskal 🙂

megika1
2. feb 2014

máme guľáš od včera,varil muž a výborne.....pre úspech z polovičnej dávky rustikálne perníčky ( niečo medzi klasikou a mafinami ) v ceste kúsky horkej čokolády,orechy a brusnice 🙂

lucikusik
2. feb 2014

U nás dnes fazuľová nakyslo (bez zásmažky), bravčové karé a kuracie prsia pečené so zemiakmi, mrkvou, cibuľou a cesnakom, k tomu šalát (mrkva, uhorka, ľadový šalát). Na večeru budú lievance.

lucikusik
2. feb 2014

@megika1 juj, perníčky vyzerajú fajn. Pridaj prosím recept.

hyta
2. feb 2014

@megika1 Môžem i ja poprosiť o recept na perníčky? Vyzerajú nebezpečne dobre.

ellit
2. feb 2014

Dneska pečené morčacie pliecko s ryžou a kompót, prave sa dopekaju špaldové mafinky s acidkom a kokosom.

mystisch
2. feb 2014

Knedlo,vepro,zelo a brokoli polievka 🙂

zuzkat1
2. feb 2014

@sim87 super vyzera to na foto-nedas recept prosim ta...Dakujem

maminka2013
2. feb 2014

Ahojte 🙂 vcera sme robili kuraciu polievku,ktora je i dnes...boli i palacinky so slivkovou nutelou a mna chutili struhane jablcka,tak som si spravila s jablckami 😅 ..a dnes pecene kuracie stehna s ryzou a marhulovym kompotom.. a ku kavicke kolaciky s bryndzovou a pre "sladkych" s marhulovou naplnou... tak ako to bola "rychlovka pecenia"/z listkoveho cesta/,tak rychlo to zmizlo i z taniera 😵 😉