Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naše raňajky zapekané bagetky,čaj
Fazuľovú polievku - mliečnu, sladkokyslú a pečené kura s ryžou a tarhoňou 😉
u nas dnes kremova brokolicova polievka o oprazenymi kuskami chlebika, kuracina po gemersky s ryzou a poobede ideme ku kamosom, tak upeciem este pernik 🙂
@bobinkask aj mna by zaujimal recept na to file a aj na brumikov 🙂
Dnes varime v kooperacii s polovickou: kuracia polievka s rezancami, sweet and sour kurca, opekane zemiaky s bylinkami cibulou a cesnakom, a pre deti kuracie prsia na prirodno s ryzou, ta bude aj pre nas. na veceru salatik s jogurtovym dresingom 🙂
Vývar z králika, apoštolská pochúťka, tiramisu.
Predvcerajsia vecera a vcerajsi obed - salatik s fetou, camembertom a chlebovymi krutonmi; vcerajsia vecera (a zrejme dnesny obed :D ) - kremove cestoviny s omackou z maslovej tekvice, hojne posypane parmezanom; a aby nedelne rano bolo sladucke, na dnesny brunch (po slovensky ranajkoobed) - scones s brusnicami a pomarancovou korou. Peknu nedelu vsetkym! 🙂
obedik: marinovane rebierka, pecene zemiaciky a hovadzi vyvar so slizikmi 😉
Kuracia polievka, kurca na zemiakoch a jablkova strudla
ja varim dnes kuraci vyvar so zeleninou a segedin s knedlou
kuracia polievka, špagety s mletým mäsom, syr, kečup 🙂
hovädziu polievku , ryžu + kuracie rezne v syrovom cestičku + mrkvovo - jablkový šalát . Večer upečiem bábovku
Kuraci vyvar a pecene kuracie stehna a kasa....hruskovy kompot 🙂
segedinsky gulas a domaca knedla
Zienky ktore ste uz piekli Pavlovu (beze alebo meringue), mate nejake tipy ako sa vyhnut komplikaciam, alebo ako ju urobit co najlepsie? Dakujem
práve som dopiekla oškvarkové pagáče 🙂
Dneska pečené morčacie pliecko s ryžou a kompót, prave sa dopekaju špaldové mafinky s acidkom a kokosom.
Knedlo,vepro,zelo a brokoli polievka 🙂
Ahojte 🙂 vcera sme robili kuraciu polievku,ktora je i dnes...boli i palacinky so slivkovou nutelou a mna chutili struhane jablcka,tak som si spravila s jablckami 😅 ..a dnes pecene kuracie stehna s ryzou a marhulovym kompotom.. a ku kavicke kolaciky s bryndzovou a pre "sladkych" s marhulovou naplnou... tak ako to bola "rychlovka pecenia"/z listkoveho cesta/,tak rychlo to zmizlo i z taniera 😵 😉

@trudka4 krásne,lákavé,mňááám 🙂