icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimi21mimi
3. feb 2014

Prosim vas, neviete mi poradit, co su to cestoviny bez posypky? Varim dcerke podla skolkarskeho jedalnicka, lebo nosime stravu, ale nestihla som sa spytat, len som rychlo odfotila jedalnicek.
A suche cestoviny by asi skolkari na obed nemali. 🙂 Dakujem

m_ij_ka
3. feb 2014

naše raňajky smotanový jogurt s príchuťou ananásu, rohlík, čaj 🙂

petuscha
3. feb 2014

@bobinkask prosim ako si robila sushi na sladko?? Ďakujem
?

womankc
3. feb 2014

@bobinkask no mňam, fakt pekné meníčko môžeš dať recept na to sladké suši?

li_la
3. feb 2014

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13796 Dnes takéto tofu, uvidíme, čo to bude zač, nezvykneme to robievať. 🙂

maminka2013
3. feb 2014

dnes kuracie rizoto 🙂

m_ij_ka
3. feb 2014

hovädzí vývar so zeleninou, špagety s mletým mäsom, syr, kečup 🙂

womankc
3. feb 2014

ahojte ja som varila v sobotu ovsenno-syrovo-šunkové krokety a k tomu boli prekladané zapekané zemiaky , polievka bola z paradajkovej šťavy z mraziaka so stonkovým zelerom a strúhaným petržlenom s cestovinkou. ale posádke nejak výraznejšie nechutila . Na druhý deň som varila zemiakovú polievku z vývaru z ovčích kostí s medvedím cesnakom , pórom a mrkvou a druhé bolo vyprážané filé s mastenými zemiakmi maslom a zelerovou vňaťou , k tomu som robila jogurtový dresing s cesnakom, cibuľou, kôprom a kyslou uhorkou , ja a dcéra sme mali filé na masle a citrónovej šťave s troškou koreniacej zmesi Horalka a troškou rias nori
piekla som aj hrnkový koláč bez vajíčka s nastrúhanou horalkou na vrchu s džemom / jahodovomarhuľový / a grankom , chutil veľmi dobre a u babky sme dostali fašiangové šišky a vynikajúcu mäsopustnú kapustnicu . Krásne fašiangové obdobie všetkým

nikushkasa
3. feb 2014

U nás dnes jedna rýchlovka - cestoviny s kuracím mäsom 😝 😝 😉 😉
http://tipnajedlo.sk/recepty/cestoviny-s-kuraci...

zuzub
3. feb 2014

my dnes dojedačky zo včera: slepačia polievka-rezance, pečené kuracie stehná na zemiakoch, kyslá kapusta.a piekla som perník.

nikushkasa
3. feb 2014

U nás dnes jedna rýchlovka - cestoviny s kuracím mäsom 😝 😝 😉 😉
http://tipnajedlo.sk/recepty/cestoviny-s-kuraci...

trasko
3. feb 2014

ahojte aj u nas dojedacky-kralovska cesnacka,moravsky vrabec s pivom,zemiaky s vnatkou.kuracie steaky a ryza.uhorkovy salat a piekla som slivkovo broskynovy kolac s posypkou zozrali cely plech =-O

daniz
3. feb 2014

@katkas1 ja si robím želatínovú poťahovku, a na zložitejšie veci smartflex

titkovamiriam
3. feb 2014

ja som dnes upiekla buchty a francúzske zemiaky 😉

levandullka
3. feb 2014

Len tak z lásky premoju polovičku - kokosovo-čokoládová tortička 🙂

daniz
3. feb 2014

@womankc a čo takto na tortu basket.kôš a loptu? a nejaké turistické topánky.

daniz
3. feb 2014

No a k jedálničku u nás doma: sobota šampiňónová polievka a bravčovo - hubové rizoto + syr
nedeľa : hov.-kurací vývar s rezancami a morčacie tehno v paprikovej omáčke zo smotanou a kečupom + tarhoňa, tá sa na obed zjrdla, na večeru ku mäsku som uparila dom.knedľu. a dezert boli punčáky - za vysvedčenie.dnes ešte podojedáme.

womankc
3. feb 2014

@daniz to tiež nie je zlý nápad, ale už som to viac menej uzavrela na potápačskú tématiku . bude tam buď trčať nohy z plutvami, alebo ak sa mladý bude cítiť na modelovanie , tak tam bude celý potápač
taký nejaký námet

raza
3. feb 2014

ahojte 🙂 včera sme mali kyslú fazulovú polievku s klobásou a údeným a k tomu cesnakový posúch na plechu so slaninkou 🙂 výborné, ale cesnakom sa mi grgalo aj večer, takže dnes sme si dali radšej niečo lahšie 🙂
roláda z kuracích prsíčok plnená mozarelou a šunkou (pôvodne som chcela namiesto šunky olivy a sušené rajčiny, no to by mi ich mm nemohol večer vyžrať 😝 ) s pečenou zeleninou a zemiakmi. velmi dobré to bolo 🙂

lucikusik
3. feb 2014

@bobinkask znie to výborne. Vyskúšam tak pripraviť lososa.

ivetka1981
3. feb 2014

zemiakovo-mrkvové pyré a losos na masle s bylinkami....pečené buchty...

peta268
3. feb 2014

my dnes dojedame zo vcera, zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, bravcove kare na sampinonoch s ryzou basmati, bratislavske rezy a sisky bez vysmazania, su vyborne, makucke, ale od sisiek to ma daleko, chuti to skor ako pecene buchty

m_ij_ka
3. feb 2014

spravila som lievance pre moje baby 😉

anos18
3. feb 2014

Ahojte, brokolicova kremova s krutonmi, pecene bravcove pliecko v marinade (pikantná horčica+kečup+vegeta+cesnak+biele korenie) s ryzou a a moja podoba zákusku "Rigo Jancsi" 🙂 (kakaová piškota potreta pikantnym dzemom, parizska slahacka a normalna slahacka)

zara0201
3. feb 2014

My na zajtra porova polievka s hraskom a haluskami a ako druhe musaka.

lucikatn
3. feb 2014

Práve dopečená domáca tuniaková pizza - tuniak vo vlastnej šťave, kumato paradajky, červená cibuľa, kukurica,olivy, strúhaný syr, pikant ako základ (domáci sterilizovaný)

sebi123
3. feb 2014

@ivetka1981 tie buchty vyzeraju uuuzasne 😵

iinuska
3. feb 2014

leco s cerstvym chlebom 🙂