Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes budú na želanie detí hamáááááááče. 😀
zo včera dojeme hovädzí vývar, rizoto s kuracím mäsom a zeleninou 🙂
Poradte prosim...mam bravcove gulate pliecko...co s tym?
Dnes fazulova polievka so širokými domácimi rezancami .bez druhého .
poradíte mi prosím recept na lupáčiky? ďakujem.
Kelovy privarok a dusene hovadzie,chlebik.
dnes som varila karfiolovo-mrkvičkovú polievku s haluškami a karfiolové placky, varené zemiaky, domáci cesnakový dressing 😉
U nas dnes brokolicova polievka s krupkami a kuracie prsia so sladkokyslou omackou s ananásom, pecene hranolky domace v rure, s minimom oleja 🙂
guľašovú polievku , zemiakovú kašu + kuracie nugetky ( syrové ) . Upiekla som z listkového cesta makové rožky , sú fajnučké
ahojte , ja včera len zemiakové placky bez múky , dnes je doma totálne vymetené, takže musím vymyslieť najkú mňamku ,asi im urobím pizzu na plech s tuniakom cibuľou olivami a čo ja viem, čo doma nájdem ,
spravím ešte kalerábovú polievku s ryžou a koláč z kyslého mlieka s ovocím asi
sisky s cernicovym lekvarom 🙂
dnes dojedáme ešte mäsovú polievku a urobila som mäsové guličky s paradajkovou omáčkou a ryža. Urobila som aj pizza chlebíčky kým dcérka spala.
Zemiaky na cibulke, kuracie maso v cestíčku, uhorkový šalát.
@lafamme http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-lupacky... odskúšané a odporúčam
Mrkvova kremova polievka a morcacie maso na,bulharsky sposob,ja k tomu sojove maso a ryza natural. No a svokrine fantasticke vanilkove rozky ako dezert.🙂
naša večera bryndzová nátierka, žemle, čaj 🙂
@lululka555 krásne sa ti podarili, už len zahryznút 😵
okpi
kljuiuj
,.l,lo
jnmjkn
njhjnjhjuhj
mjj
Podvečer som robila čokoládový cheesecake a teraz čakám kým bude dobre schladený a neviem sa dočkať, kedy ho ochutnám 😝
my sme dnes dojedli slepačí vývar z nedele a druhé špagety so zeleninovou omáčkou s kuracím masom, porom a šampionmi, piekla som grahamový chlebík, ale sa nejak tvarovo nepodaril 😠 , tak skončil dnes na večeru v podobe toustov inšpirácia tu 😉 http://www.inspiredtaste.net/17638/granola-crus... a cviklový šalát s kuskami avokáda a bazalky
@papuka ahoj...ja som doteraz o zapekankach vobec nepocula, som z vychodu, ale mam kamosku, tá je z Detvy a ona s tym prišla, aj mi to dala ochutnat, su fajnove. Takze na cibulke oprazis hlivu, podusis, okorenis (ja som dala korenie mexico gril) alebo hocijake ine korenie, ked je to podusene, švacneš tam syr bambino a cele to rozmixujes, natries na bagety, posypes syrom a das zapiect

dnesny obed - tofu na kari s ryzou a pecene buchty 😵