icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
7. feb 2014

@danielaj áno aj mne sa veľmi páči, môžu sa aj inak kombinovať plnky,mak,tvaroh,orechy, lekvár,každá vrstva inak,ako štedrák,alebo škorica,kakao... 😉
včera som piekla tie bagetky a boli mňam,dnes som chcela ,že cvaknem,ale je tam už len kúsom z jednej,ale budúci týžden urobím znova,mm pochvaloval,takže dakujem za recept 🙂

sofinka25
7. feb 2014

@irsina83 ahoj chcem sa opytat zakrivas to kura?

zabka79
7. feb 2014

@bobinkask tak ten je ozaj úplne jednoduchý. ďakujem 🙂 hneď ako budem schopná vstať z postele upečiem si ho 😎

irsina83
7. feb 2014

@sofinka25 ano zakrivam pod alobal.

eva7780
7. feb 2014

zemiakovy privarok s fasirkou 🙂

zzuzulaf
7. feb 2014

kremovu brokolicovu a rezance s vajickom - take megarychle mamickovske, a vhodne zaroven aj pre dietko...

gromkaver
7. feb 2014

@irsina83 dakejeem,. vsetky ingrediencie mam, tak ho zajtea upeciem 🙂....

lejlla
7. feb 2014

brokolicovu polievku,halusky zo syrom a kyslou smotanou...

daniz
7. feb 2014

dnes idem robiť tuniakové špagety so syrom a idem vyskúšať tie bosniaky od @danielaj ďakujem.

sebi123
7. feb 2014

ahojte, my mame dnes paradajkovu polievku, pecene jaternice s dusenou kyslou kapustou a jogurtovy kolac s posypkou 😉

iinuska
7. feb 2014

francuzske zemiaky, cvikla, bublanina

hellenka123
7. feb 2014

Ja som varila dnes,kapustovú polievku z hríbami a klobáskou a restovanú pečeň s ryžou a uhorkou.Dobrú chuť.

irsina83
7. feb 2014

Dojedame zo vcera, zo zvysnej ryze som zabalila sushi z udeneho lososa, avokada a uhorky.

zuzub
7. feb 2014

dnes brokolicová polievka -tú varím 1x do týždňa lebo deti ju zbožňujú 🙂 tvarohová žemľovka, a pre seba mám varné zemiaky,dusená kapusta a kúšťok pečenej klobásky toto jedlo volám smetisko 😀
a ked sa mi poobede bude veľmi chcieť spravím osie hniezda.

zahradka76
7. feb 2014

dnes zeleninova polievka, spenat s celozrnnymi cestovinami a na to trosku struhaneho parmezanu 🙂

irsina83
7. feb 2014

@zuzub tuto ti mozem odporucit, vela z nej varim http://www.martinus.sk/?uItem=158741

zuzub
7. feb 2014

@irsina83 ďakujem pôjdem ich omrknúť do kníhkupectva 🙂

irsina83
7. feb 2014

@zuzub a pozri si aj Gordona Ramsayho - na nete je uz vypredany.

tortelinka
7. feb 2014

@irsina83 recept na tu aziu by nebol? 😅

m_ij_ka
7. feb 2014

gulášová polievka, pečené zemiaky a zapekané kuracie prsia s nivou 🙂

zabka79
7. feb 2014

@sebi123 pekný koláčik 😉 jogurtový koláč som robila snáď 10x a nikdy mi nevyšiel 😀

marlenka75
7. feb 2014

Hovadzí vývar, rajčinová omáčka, knedla, hovadzie maso.

lululka555
7. feb 2014

ahojky nám zostala zo včera žemľová plnka a v obchode som medzi bylinkami zbadala čerstvý kôpor,tak som urobila omáčku, k tomu varené vajka na hniličku. 😉 A kysne mi cesto na koláčiky,podľa receptu,čo včera pridala @trudka4 - si mi narobila chute 😝

zzuzulaf
7. feb 2014

baby, niektore že 3 chody, kedy to robíte? 🙂)

mima2778
7. feb 2014

My dnes spenatovo brokolicova polievka,kolienka s vajickom a bananky v coko 🙂 maly kostoval 🙂

megika1
7. feb 2014

@lululka555veľmi lákavé 🙂 ochutnala som žemľovú plnku ( v nej bolo aj kuracie varené mäsko ) opečené na oleji ,dpobré odsaté od tuku ako teplé jedlo,veľmi mi chutilo s kyslou uhorkou 🙂

siska53
7. feb 2014

@zzuzulaf to by aj mna zaujimalo..mne staci,ze varim kazdy druhy den zakladne. Aobcas vyjde cas na kolac..
2 malz deti, 1z toho nespi poobede, par utrhnutych chvilok na relax poobede..

siska53
7. feb 2014

My zajtra slepacia polievka z domacej sliepky a planujem este zemlovku.

trudka4
7. feb 2014

@lululka555 pak dej vědět jak se ti koláčky povedly