Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zemiakovy privarok s fasirkou 🙂
kremovu brokolicovu a rezance s vajickom - take megarychle mamickovske, a vhodne zaroven aj pre dietko...
brokolicovu polievku,halusky zo syrom a kyslou smotanou...
francuzske zemiaky, cvikla, bublanina
Ja som varila dnes,kapustovú polievku z hríbami a klobáskou a restovanú pečeň s ryžou a uhorkou.Dobrú chuť.
Dojedame zo vcera, zo zvysnej ryze som zabalila sushi z udeneho lososa, avokada a uhorky.
dnes brokolicová polievka -tú varím 1x do týždňa lebo deti ju zbožňujú 🙂 tvarohová žemľovka, a pre seba mám varné zemiaky,dusená kapusta a kúšťok pečenej klobásky toto jedlo volám smetisko 😀
a ked sa mi poobede bude veľmi chcieť spravím osie hniezda.
dnes zeleninova polievka, spenat s celozrnnymi cestovinami a na to trosku struhaneho parmezanu 🙂
@zuzub tuto ti mozem odporucit, vela z nej varim http://www.martinus.sk/?uItem=158741
@zuzub a aj tuto http://www.martinus.sk/?uItem=122493
@irsina83 recept na tu aziu by nebol? 😅
gulášová polievka, pečené zemiaky a zapekané kuracie prsia s nivou 🙂
Hovadzí vývar, rajčinová omáčka, knedla, hovadzie maso.
ahojky nám zostala zo včera žemľová plnka a v obchode som medzi bylinkami zbadala čerstvý kôpor,tak som urobila omáčku, k tomu varené vajka na hniličku. 😉 A kysne mi cesto na koláčiky,podľa receptu,čo včera pridala @trudka4 - si mi narobila chute 😝
baby, niektore že 3 chody, kedy to robíte? 🙂)
@lululka555veľmi lákavé 🙂 ochutnala som žemľovú plnku ( v nej bolo aj kuracie varené mäsko ) opečené na oleji ,dpobré odsaté od tuku ako teplé jedlo,veľmi mi chutilo s kyslou uhorkou 🙂
My zajtra slepacia polievka z domacej sliepky a planujem este zemlovku.
@lululka555 pak dej vědět jak se ti koláčky povedly

@danielaj áno aj mne sa veľmi páči, môžu sa aj inak kombinovať plnky,mak,tvaroh,orechy, lekvár,každá vrstva inak,ako štedrák,alebo škorica,kakao... 😉
včera som piekla tie bagetky a boli mňam,dnes som chcela ,že cvaknem,ale je tam už len kúsom z jednej,ale budúci týžden urobím znova,mm pochvaloval,takže dakujem za recept 🙂