Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nellie_ fakt? kedy ho stihli vymazať, ja ho mám v zošite opísaný, sú to tieto http://bonvivani.sk/recepty/briosky-a-sladke-rozky
naša večera bryndzová nátierka, cherry rajčiny, kaiserky, jahodový čaj 😉
žienky kuchárky poradte manžel chodi na 2 týždne preč do zahraničia a ja by som mu chcela zavarit nejake domace jedla ,my sme niekedy zavarali segedín do fliaš ale bolo to dávno normalne aj zo smotanou len sa nepamätam že ako mamka mi zomrela tak sa nemam už koho opýtat dakujem
Ľahká hrnčeková bábovka
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1254-lah...
kočky, chystáte nejaké valentínske menu? 😉
@andrejka10 krásne a inak ja som sa pýtala 😀 len neviem či by som takéto zvládla pri tých mojich šidlách, môžem recept poprosiť?
u nas dnes masovo zeleninova polievka,morčacina na hrašku so zemiakmi a na večeru toasty s džemom a zazvorovým čajom.
@zuzub nechystam valentinske menu,v piatok pojdeme vsetci spolu na večeru a cez vikend pojdeme na hokej na Bratislavske namestie 🙂,este neviem co budem cez vikend variť ale budem robiť kremeš s bebe keksov
@andrejka10 úžasný ježkovia 😀
inak kucharočky varievate ,,bulgur,,?Marek to mava na obed v škole a nevie si to vynychvaliť,ja som sa dnes cudovala že prečo deti odnasaju obedy-vyzeralo že maju ryžu,ale Marek mi hovoril že to nieje ryža ,že je to lepšie 😀 tak som kukla na net a je to niaka cestovina.
@titkovamiriam ano varievam 😉 ako prílohu k masu namiesto ryže alebo aj nasladko som ho robila ako nákyp a nie je to cestovina, ale lámaná pšenica 😉
@bobinkask musim to pozriet v obchode ja ked som to videla prvý raz na jedalničku som si myslela že je to niakym sposobom upravena ryža-jesť som to nejedla a Michal mi akurat hovori že aj oni to mavaju v škole 😀 😀 😀 😀
porova polievka a po masovom maratone budu spagety.....to znamena ze dnes vecer mam volno a spagety zmaknem navarit zajtra 🙂
@titkovamiriam aj mne prvý krát ten názov pripomínal niečo z južných krajín- nejaké jedlo 😀 ... vyskúšaj, ak to nezoženieš bežne v obchode, tak v obchodíkoch so zdravou výživou to majú určite ...
Babule poradte,co so zeleninou z masovej polievky
@zarabono rozmixovat a spravit pomazanku,alebo ju dat na cestoviny,rizoto....
u nás takto:
sobota - palacinky
nedeľa+pondelok - vývar s pečienkovými haluškami, knedľa, bravčové, kyslá kapusta
dnes - zemiakový paprikáš 😉
koncom týždňa plánujem halušky a na nedeľu vyprážaný karifol
naše raňajky toasty so šunkou a syrom, ovocný čaj 😉
@titkovamiriam aj ja som už bulgur robila pár krát, ako prílohu aj ako sladký nákyp 🙂 nám to tiež chutí 😉
@andrejka10 mozem poprosit recept a postup,dakujem
dnes bude na obed - uvarené kolienka a k tomu zeleninové lečo na klobáske s vajíčkami 😝 deti to zbožňujú 😉
ahojky, dnes u nás melenčeková s hríbami, šúlance zo zemiakového cesta s makom,alebo orechami 😝
@zuzub extra valentínske menu ani nie, ale neaké sladké prekvapenie mu prichystám 😉
@andrejka10 akééé milé,tí ježkovia,aj by mi ich bolo ľúto zjesť 😉

@danielaj Danka dakujem,uz som ich tam pozerala,ale ten recept je z varechy vymazany ☹