icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nellie_
11. feb 2014

@danielaj Danka dakujem,uz som ich tam pozerala,ale ten recept je z varechy vymazany ☹

danielaj
11. feb 2014

@nellie_ fakt? kedy ho stihli vymazať, ja ho mám v zošite opísaný, sú to tieto http://bonvivani.sk/recepty/briosky-a-sladke-rozky

m_ij_ka
11. feb 2014

naša večera bryndzová nátierka, cherry rajčiny, kaiserky, jahodový čaj 😉

bobinkask
11. feb 2014

ahojte včera som varila slepačí vývar a druhé sme dojedli z nedele...dnes polievka zo včera a plnené cuketové lodičky s masom z polievky a mozzarellou, zemiakovo-zelerová kaša a na večeru som spravila rukolové gnocchi s omáčkou z gorgonzoly

fordikford
11. feb 2014

žienky kuchárky poradte manžel chodi na 2 týždne preč do zahraničia a ja by som mu chcela zavarit nejake domace jedla ,my sme niekedy zavarali segedín do fliaš ale bolo to dávno normalne aj zo smotanou len sa nepamätam že ako mamka mi zomrela tak sa nemam už koho opýtat dakujem

nellie_
11. feb 2014

@danielaj dakujem krasne'zajtra hned peciem 🙂 teraz ked som tehotna,by som len take jedla B-)

slimstar
11. feb 2014
andrejka10
11. feb 2014

Niekto sa tu pýtal, aké koláčiky pre deti na karneval. Tak my sme dnes pripravili takýchto ježkov pre našu Sárinku na jej zajtrajší karneval. 🙂 Dúfam, že sa deťom budú páčiť. 😉

zuzub
11. feb 2014

kočky, chystáte nejaké valentínske menu? 😉

zuzub
11. feb 2014

@andrejka10 krásne a inak ja som sa pýtala 😀 len neviem či by som takéto zvládla pri tých mojich šidlách, môžem recept poprosiť?

titkovamiriam
11. feb 2014

u nas dnes masovo zeleninova polievka,morčacina na hrašku so zemiakmi a na večeru toasty s džemom a zazvorovým čajom.
@zuzub nechystam valentinske menu,v piatok pojdeme vsetci spolu na večeru a cez vikend pojdeme na hokej na Bratislavske namestie 🙂,este neviem co budem cez vikend variť ale budem robiť kremeš s bebe keksov

titkovamiriam
11. feb 2014

@andrejka10 úžasný ježkovia 😀

titkovamiriam
11. feb 2014

inak kucharočky varievate ,,bulgur,,?Marek to mava na obed v škole a nevie si to vynychvaliť,ja som sa dnes cudovala že prečo deti odnasaju obedy-vyzeralo že maju ryžu,ale Marek mi hovoril že to nieje ryža ,že je to lepšie 😀 tak som kukla na net a je to niaka cestovina.

bobinkask
11. feb 2014

@titkovamiriam ano varievam 😉 ako prílohu k masu namiesto ryže alebo aj nasladko som ho robila ako nákyp a nie je to cestovina, ale lámaná pšenica 😉

titkovamiriam
11. feb 2014

@bobinkask musim to pozriet v obchode ja ked som to videla prvý raz na jedalničku som si myslela že je to niakym sposobom upravena ryža-jesť som to nejedla a Michal mi akurat hovori že aj oni to mavaju v škole 😀 😀 😀 😀

azbestica
11. feb 2014

porova polievka a po masovom maratone budu spagety.....to znamena ze dnes vecer mam volno a spagety zmaknem navarit zajtra 🙂

bobinkask
11. feb 2014

@titkovamiriam aj mne prvý krát ten názov pripomínal niečo z južných krajín- nejaké jedlo 😀 ... vyskúšaj, ak to nezoženieš bežne v obchode, tak v obchodíkoch so zdravou výživou to majú určite ...

zarabono
11. feb 2014

Babule poradte,co so zeleninou z masovej polievky

titkovamiriam
11. feb 2014

@zarabono rozmixovat a spravit pomazanku,alebo ju dat na cestoviny,rizoto....

ivushqa
11. feb 2014

@lienka2 Ty si robíš jedálny lístok ? pripomenulo mi to moje obľúbené Pelíšky 🙂

lalus
11. feb 2014

u nás takto:
sobota - palacinky
nedeľa+pondelok - vývar s pečienkovými haluškami, knedľa, bravčové, kyslá kapusta
dnes - zemiakový paprikáš 😉

koncom týždňa plánujem halušky a na nedeľu vyprážaný karifol

irsina83
11. feb 2014

ahojte, dnes som i na obed spichla rychlu Fitness tortilu a na veceru rychlu paradajkovo-paprikovu polievku podla J.Olivera so spaldovymi tortilami so struhanym syrom a salsou Verde, citronovo-pomarancovy sladky chlieb s cokoladou a mandlami.

pena33
11. feb 2014

@irsina83 Dokonale ako vzdy. Obdivujem ako to vsetko stihas, take narocne a napadite kreacie. Esteze toto forum nesleduje moja polovicka, lebo by na mna zvysil naroky. 😀

m_ij_ka
12. feb 2014

naše raňajky toasty so šunkou a syrom, ovocný čaj 😉

danielaj
12. feb 2014

@titkovamiriam aj ja som už bulgur robila pár krát, ako prílohu aj ako sladký nákyp 🙂 nám to tiež chutí 😉

sofinka25
12. feb 2014

@andrejka10 mozem poprosit recept a postup,dakujem

milka1978
12. feb 2014

dnes bude na obed - uvarené kolienka a k tomu zeleninové lečo na klobáske s vajíčkami 😝 deti to zbožňujú 😉

lululka555
12. feb 2014

ahojky, dnes u nás melenčeková s hríbami, šúlance zo zemiakového cesta s makom,alebo orechami 😝

lululka555
12. feb 2014

@zuzub extra valentínske menu ani nie, ale neaké sladké prekvapenie mu prichystám 😉

lululka555
12. feb 2014

@andrejka10 akééé milé,tí ježkovia,aj by mi ich bolo ľúto zjesť 😉