Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes som urobila domacu pizzu
My mame dnes zemiakovu mliecnu polievku a flicky s kapustou.
Včera a dnes: kapustnica s klobáskovým mäsom
Zajtra: zeleninová polievka na masle a granadýr
Štvrtok: pečené kura, dusená kapusta a knedľa
Piatok: fazuľová polievka a ryžový nákyp
Dobrú chuť 😵
@nikushkasa jasne 🙂 rukola, hrozno na polky, slnecnica nasucho oprazena na panvici, parmezan, zalievka - oliv.olej, balsamico, trosku medu moze byt, pripadne sol a korienie podla chuti, alebo obmeny, napr. oprazene skaremalizovane vlasske orechy, alebo pridat gorgonzolu, minule som dala namiesto hrozna susene brusnice hmm fantazii sa medze nekladu, ale tieto kombinacie su velmi super 😉
brokolicova polievka, vysmazany karfiol, zemiakove pyre
včera na večeru boli minipizze, dnes na obed brokolicovo - mrkvová polievka s domácimi krutónikmi,kurací perkelt + cestovina + uhorka
@meinkonka dakujem 😉
Špagety carbonara.
ja dnes mám na pláne : brokolicová polievka a cuketovo vločkové karbonátky so zemiakovou kašou
Ahojte, Dnes sme obedovali bryndzové halušky a bol kvôli nim cirkus, pretože ich svokra dávala malému, hoci vedela, že jemu varím kuracinku na smotane. Mala som sto chutí jej prevrátiť celý vandlík na hlavu.
Na zajtra sú v pláne palacinky s tvarohom
Dnes mame segedinsky gulas s knedlou.Podaril sa mi na prvy krat,to bude muz kukat 😀
brokolicová polievka, čína s americkými zemiakmi, kukurica 😉
Dnes paradajkova polievka a salat z cinskej kapusty s kuracimi nugetkami 😉
@nmonika toto som veru nerobila ani nepamätám, ďakujem už viem čo zajtra navarím 😀
@irsina83 vyzerá to úúúúžasne ,mňam 😝
u nás dnes moravský vrabec s varenými zemiakmi, ľadový šalát....na zajtra plánujem zeleninovú polievku a šišky
naša večera toasty ( šunka syr, kečup) 🙂
Rajčinová polievka zo včera a po prvýkrát som robila vyprážané pirohy z kysnutého zemiakového cesta plneného slivkovým lekvárom. Všetci si pochvaľovali a prsty oblizovali 😀
Vecera

@meinkonka aj ja mam velmi rada salaty. Mozes mi dat recept aj na ten tvoj rada ho vyskusam 🙂 🙂