icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bobinkask
18. feb 2014

@womankc aj ja dakujem za pochvalu 😵

bobinkask
18. feb 2014

ahojte včera u nás dojedačky z nedele... zostalo mi vela vareného bulguru, tak som z neho na večeru vymyslela fašírky na paličke s kuracím masom, včera večer som robila tiramisu- dnes sme papali 😉 a dnes na obed krémová polievka z hlivy a posúch s feta syrom, baby špenatom a udeným lososom

slimstar
18. feb 2014

Zemiakové guľky s údeným mäsom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1292-zem...

titkovamiriam
18. feb 2014

ja som dnes robila tvarohovo jablkovu žemlovku 🙂

maximouse
18. feb 2014

inspiracie z minuleho tyzdna:
holandske rezne so stouchanymi zemiakmi (zemiakova kasa s usmazenou cibulou)
vyvar z udenych rebier s domacimi rezancami
fazulova polievka
prekladane zemiaky a palacinkova torta
spagety s bolonskou omackou

danielaj
19. feb 2014

@ivetka1981 tento džús robievam aj ja pravidelne, len ja robím až z dvonásobného množstva vody 😉

danielaj
19. feb 2014

@mima2778 ty namáčaš pred varením šošovicu 😕 ja nikdy nenamáčam, ani by sa nemala namáčať šošovica, sa to dočítaš v každej kuchárskej knižke, veď ju máš o chvíľu uvarenú 😉

danielaj
19. feb 2014

ja som včera varila polievku zo suchého hrachu a naše prázdninárky si rozkázali parené buchty - s domácim jahodovým džemom a domácim slivkovým lekvárom, na olovrant bola krupicová kaša 😉

m_ij_ka
19. feb 2014

naše raňajky bryndzová nátierka, pletienky, kakao 😉

marlenka75
19. feb 2014

Krémová brokolicová polievka, kuracie rizoto, kyslá uhorka, vanilkový puding s piškotami, jahodami a šlahačkou.

lucikatn
19. feb 2014

nič sa mi nechce tak len grilovaný encián so zemiakmi na pare s kapustovým šalátom a ak mi ostanú zemiaky tak poputujú zajtra do chlebíka

womankc
19. feb 2014

ahojte tak ja nakoniec paradajková polievka s ovsennými a ryžovými vločkami s pareničkou , varená tarhoňa a k tomu dusená brokolica a cuketka na póriku a oliv . oleji s kmínom a kurkumou
dnes netuším vôbec zrejme šúľance asi s makom alebo tvarohom

maminka2013
19. feb 2014

včera bola kyslá polievka z fazuľových luskov, francúzske zemiaky a domáci miláčik 😵 na dnes ešte ostala polievka a budú staré-dobré palacinky 😉

beah
19. feb 2014

Ahojte, my dnes máme kyslú šošovicovú polievku s kôprom a zemiačikmi a bryndzové halušky.

zuzba
19. feb 2014

Karfiolovo-hrachova polievocka s vajcom a zapekane cestovinky s kuracinkou na provensalskych bylinkach

anos18
19. feb 2014

Nakoľko nemám doma žiadnych stravníkov, iba seba 🙂, tak staci sosovicova polievka na kyslo. Pekny den,

daniz
19. feb 2014

Dnes majú deti u babky paradajkovú polievočku so syrom a zapečené zemiačky s ml. mäskom a smotanou
na večeru sme sami s mm tak bude mať praženicu 😀 😎

lucinkab
19. feb 2014

@danielaj mňááááááám parené buchty

tortelinka
19. feb 2014

@bobinkask ako dáš to mäsko na paličku aby to držalo?

firstbaby
19. feb 2014

U nas dnes polievocka zo vcera paradajkova a urobime si s drobcom palacinky s tvarohovou plnkou 😉

katkas1
19. feb 2014

polievka zo sucheho hrachu s opecenym chlebikom a ryba na masle a zemiakova kasa

amdeis
19. feb 2014

Tak na tieto dva dni mame paradajkova polievka a vrtulkovy salat so zeleninou a syrom. Mala by som nejaky kolac upiect ale nic ma nenapada.

luciaq
19. feb 2014

vcera: paradajkova polievka s kukuricou a syrom a bryndzove halusky
dnes: francuzske zemiaky s uhorkovym salatom

zabka79
19. feb 2014

@beah ako robíš tie halušky? mne sa nikdy nepodaria 😠 neviem odhadnúť ten pomer, najskôr tvrdé, potom ako blato a nechce to padať cez tú haluškáreň...som asi poleno 😕

svistinka
19. feb 2014

polievka z červenej šošovice, špagety s tuniakovou omáčkou 😉

lucikatn
19. feb 2014

včerajšia žemľovka a dnešný grilovaný encián s brusnicami

mima2778
19. feb 2014

@danielaj no uz som zas mudrejsia 🙂 u nas doma sa vzdy namacala,tak som to robila vzdy aj ja 🙂

adulikka
19. feb 2014

Dnes perkelt z kuracich kridel na smotane s kolienkami

danielaj
19. feb 2014

dnes máme hrachovú polievku zo včera, a plnené vyprážané palacinky na slano (potreté kyslou smotanou zmiešanou s vegetou, na to nastrúhaná mäkká saláma a syr), varené zemiaky s pažítkou, na olovrant som urobila domáci pribináčik a práve som dopiekla rozmarínové rožky 🙂

hyta
19. feb 2014

Ahojte, u nás pre veľký úspech krémová brokolicová polievka a jablková žemlovka z vianočky.